Jump to content

poker

Recommended Posts

margi tbra, igrao sam dva puta ozbiljnije partije u 2 puta neozbiljnijem okruzhenju i sa 2 puta vishe razvaljenim igrachima. ulog je bio rezevni paket karata.

nema veze dal je texas ili neki drugi kerpo, ili je igra ozbiljna ili nije. ovo nashe nije bilo.

niej tolko ni fora u samim zhetonima, ili ulogu bilo koje vrste, koliko u atmosferi. previshe smo se zezali a da nismo mogli da pariramo igachkim skilom. plus je igranje na onakvom stolu ubica za bilo kakvu ozbiljnost partije.

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja nemam shta da zhelim da budem ja jesam, za razliku od nekih koji pokushavaju da udju u krug dvojke, a osetja im se koncentrat iz svih otvora.

dobar si matori. sledeci put mi reci da ti ja kupim led za chivas, ima da ga rodim.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ajde pa da ti dam vishe da mi popushish. vidim kako si razocharan bio cele nove godine ;]

jel tu bajku u kojoj ti ja pushim napisao Hans Kristijan Andersen, Pablo Eskobar ili Bratja Grim?

Takodje,pomozi mi. ne znam kako toliko da se savijem, sa svim svojim veknicama za takav reach around da ti popushim sve dok se ti meni ne skidash sa kurca...mislim, budi realan. Ipak sam debeo

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ovaj tasa igra samo tvrdo ne mozhesh da ga topish :))

gg svi

it was fun

jel tu bajku u kojoj ti ja pushim napisao Hans Kristijan Andersen, Pablo Eskobar ili Bratja Grim?

Takodje,pomozi mi. ne znam kako toliko da se savijem, sa svim svojim veknicama za takav reach around da ti popushim sve dok se ti meni ne skidash sa kurca...mislim, budi realan. Ipak sam debeo

rezhirao je Franklin J. Schaffner

nije frka poshto si na sve chetiri

jebao vas poker, celo veche bezuspeshno pokushavam da vam nadjem tu sobu. osedeo sam od nerviranja.

jbg to je zajeb. ima 2 (ili vishe) servera koji nisu povezani. izgleda da po acc te za taj dan rasporedi na koji server mozhesh da udjesh i to je to .. nema leka za to sem da chovek ima 5acc, a onda opet mozhe da mu se zalomi da mu svih 5 bude na istom serveru tog dana.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ja sam izgleda opet bio na "pogreshnom" serveru. nisam uspeo da nadjem iole poznat sto :/

na koju foru to ide? treba da kreiram naloge sve dok me ne ubaci i zakuca na vash server, ili svaki put kad se ulogujem sa ovim nalogom ima shansa da me baci na ovaj ili onaj server?

i jel mogu vishe naloga na jedan mail? mrsko mi da otvaram tonu novih mejlova :[

Edited by Ramirez