Ramirez Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 margi tbra, igrao sam dva puta ozbiljnije partije u 2 puta neozbiljnijem okruzhenju i sa 2 puta vishe razvaljenim igrachima. ulog je bio rezevni paket karata. nema veze dal je texas ili neki drugi kerpo, ili je igra ozbiljna ili nije. ovo nashe nije bilo. niej tolko ni fora u samim zhetonima, ili ulogu bilo koje vrste, koliko u atmosferi. previshe smo se zezali a da nismo mogli da pariramo igachkim skilom. plus je igranje na onakvom stolu ubica za bilo kakvu ozbiljnost partije. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 bate ako en igram u kesh seva mi paja da ozbiljnije od onoga igram, uvek ce zajebancija biti prioritet. u protivnom ne vidim draz da igramo bilo shta. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ja napravio ... low/mendzhi1's HE !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ja nemam shta da zhelim da budem ja jesam, za razliku od nekih koji pokushavaju da udju u krug dvojke, a osetja im se koncentrat iz svih otvora. dobar si matori. sledeci put mi reci da ti ja kupim led za chivas, ima da ga rodim. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ajde pa da ti dam vishe da mi popushish. vidim kako si razocharan bio cele nove godine ;] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 tenzija sa politickog topika presla na sve ostale :) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ja sam se malopre istripovao da sam postovao u pogreshnom topiku:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Ne vredi nemogu da nadjem manager! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ajde pa da ti dam vishe da mi popushish. vidim kako si razocharan bio cele nove godine ;] jel tu bajku u kojoj ti ja pushim napisao Hans Kristijan Andersen, Pablo Eskobar ili Bratja Grim? Takodje,pomozi mi. ne znam kako toliko da se savijem, sa svim svojim veknicama za takav reach around da ti popushim sve dok se ti meni ne skidash sa kurca...mislim, budi realan. Ipak sam debeo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 jebao vas poker, celo veche bezuspeshno pokushavam da vam nadjem tu sobu. osedeo sam od nerviranja. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ovaj tasa igra samo tvrdo ne mozhesh da ga topish :)) gg svi it was fun jel tu bajku u kojoj ti ja pushim napisao Hans Kristijan Andersen, Pablo Eskobar ili Bratja Grim? Takodje,pomozi mi. ne znam kako toliko da se savijem, sa svim svojim veknicama za takav reach around da ti popushim sve dok se ti meni ne skidash sa kurca...mislim, budi realan. Ipak sam debeo rezhirao je Franklin J. Schaffner nije frka poshto si na sve chetiri jebao vas poker, celo veche bezuspeshno pokushavam da vam nadjem tu sobu. osedeo sam od nerviranja. jbg to je zajeb. ima 2 (ili vishe) servera koji nisu povezani. izgleda da po acc te za taj dan rasporedi na koji server mozhesh da udjesh i to je to .. nema leka za to sem da chovek ima 5acc, a onda opet mozhe da mu se zalomi da mu svih 5 bude na istom serveru tog dana. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 definitivno si hteo onu full pljeku, a bilo te blam da pitash Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 provalio si me groki al samo dokenkle. frka mi je bila da gledam kako hasash rodjaka. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 sledeci put reci i ima dve da ti kupim sa svim prilozima Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 jebao vas poker, celo veche bezuspeshno pokushavam da vam nadjem tu sobu. osedeo sam od nerviranja. tell me about it... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 sledeci put reci i ima dve da ti kupim sa svim prilozima dobro ne morash da se cimash toliko datju ti da mi popushish Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 jel ste veceras da se igra od 00h?? al ono, da bude bar pola slotova popunjeno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ja tju igrati ako budem video partiju >:[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 daj nemojte te grobljanske partije u 00h, daj da se bar krenemo da skupljamo u 23:30, a u 00h pochnemo. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ^Meni odgovara (ako se ne bude igrao RUR CW)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) ja napravio, low.. pa upadajte! trka se ponistava Edited January 21, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 :((( a konacno sam veceras uspeo da vidim (lol) menagerov sto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Ja sam rdy... Koji sto na kraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) ja sam izgleda opet bio na "pogreshnom" serveru. nisam uspeo da nadjem iole poznat sto :/ na koju foru to ide? treba da kreiram naloge sve dok me ne ubaci i zakuca na vash server, ili svaki put kad se ulogujem sa ovim nalogom ima shansa da me baci na ovaj ili onaj server? i jel mogu vishe naloga na jedan mail? mrsko mi da otvaram tonu novih mejlova :[ Edited January 22, 2008 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Veceras niko nije ni kreirao sto :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts