Jump to content

kvalitetni ventilatori

Guest

Recommended Posts

protandrkala su mi dva ventilatora na kompu maltene odjednom, a ona medicina sa skidanjem nalepnice i podmazivanjem nije pomogla, pa mi treba preporuka gde da kupim nešto kršteno.

vudu, računam na tebe <3

Jel ti treba kuler za proc ili kako? Ako da, preporučujem neki od onih modernih :) što ne izgledaju ko box kuleri, nego ide dodirna površina, pa rupa :) pa gore odvojen ventilator koji je dodirnom površinom spojen toplotnim cevima, znači ovakve i slične konstrukcije:

203886.jpg

Mnogo dobro i lako se čisti.

A za ove obične što samo izduvavaju vazduh iz kućišta, uzmeš bilo šta :)

Edited by voodoo_

@margi: e, da, cooler master, to bi trebalo da je koliko-toliko kvalitetno.

@vudu: samo ventilatori mi trebaju, ne ceo kuler. trenutno tandrče onaj na procesoru (mogu da zamenim samo njega, ne moram ceo kuler, pasuju standardni od 8 cm) i onaj u napajanju. ovaj drugi radi na 12 volti, al valjda imaju i takve.

@cali: no shit, sherlock :)) upravo pitam gde da kupim te koji neće protandrkati posle nedelju dana

izgleda da ima dobar izbor u desku, pogledaću danas ili sutra tu i u imtelu, pa valjda rešim problem. planiram da kupim i jedan do dva rezervna, pa da sledeći put kad protandrču u 11 uveče ne razmišljam nego samo zamenim.

vudu, ovaj sadašnji kuler je izdržao od 2003. ili 2004, ne sećam se više kada sam uzimao ovaj komp. ne igram se (osim rurcw) i ne treba mi bolji. glupo je da kupim kuler koji košta ko pola celog kompa.

• 3 weeks later...