Feno Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 7. jan 2008. Bozic. Reka Sava. :) Ja sam se smrz'o snimajuci, ne zelim ni da pomislim kako je njima bilo. Ali taj osecaj zime 'oduvao' je smeh usled ovog treninga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 lol ludi Rusi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Poznati su mi ovi likovi. ???sto su se kupali spremaju se da vade krst ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 Kakvi Rusi, kakav krst? xD Ludaci iz kraja pod "surovim" treningom. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 lol ludi Rusi! 7. jan 2008. Bozic. Reka Sava. Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 7. jan 2008. Bozic. Reka Sava. bila je zajebancija ne znam kako niko ne skapira :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 bila je zajebancija ne znam kako niko ne skapira :D Ko je ovo razumeo kao zajebanciju i zasto, neka kaze molim vas. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Mislim da nije zajebancija .. To rade i ovi iz Svibor-a ..... Za bogojavljanje , al ne znam u cemu je fora.. neki narodni obicaj... Quote Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 bila je zajebancija ne znam kako niko ne skapira :D sad kao zebancija.. ispao si * u drushtvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 7. jan 2008. Bozic. Reka Sava. Pa mozda su dosli rusi kod nas,pa se kupaju u Savi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 E a cemu ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 ne bi po ovom vremenu ushao u vodi ,ni mrtav! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Poenta je: -Temperatura -trening u gatjama -ulazak u vodu -ja ne znam jel vi ljudi imate audio, ali jedan od njih viche "2 kolutitja po snegu" ili "idemo sunjanje do Save". itd, dakle monolog. Znaci nikakva bogojavljanja, vadjenje krsta,narodni obicaji, Rusi , i shit. Tri drugara koji se valjaju po snegu, kupaju na -3 stepena i misle da ce da postanu do jaja borci. :) To je to. Svaka njima cast, da se razumemo, ali da je smesno-smesno je. Edited January 7, 2008 by uarewhatuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Bash tje strashni borci da postanu! Jer to shto oni rade je superkul dok su bogojavljenje, vadjenje krsta i narodni obichaji shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Vecina ljudi koja je postovala ovde isla je ka jednoj od tih stvari. Moja je krivica sto nisam "nacrtao" da je u pitanju zajebancija iz kraja, da su u pitanju idijotizmi i kreveljenje u kupacim gacama na minus pingvin u sred Save. Tako da ne zrachi mnogo, niko ti ne dira religiju, krstove i narodne obicaje.^^ Zar je samo meni smesno kad lik skoro ko-od-majke-rodjen vice: "Ajmo sunjanje... do Save" puzeci po snegu u kupacim jebenim gacama??? O_____o Edited January 7, 2008 by uarewhatuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 pa nije smesno, tuzno je... pozdravi drugare i reci im da smo u 21. veku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 posalji ti njih na trcanje do Kovina,verovatno im nece trebati prevoz nazad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 lol, jel jedan od drugara wulfgar, na njega mi lice te gej akcije u kupacim gacama:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 rofl za filmic, a rofl i za postove, koliko gluvih telefona:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 hahhaha rasprava oko cega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 (edited) G!!! ovoome je prethodio trening sa sve trcanjem, vijacama, sklekovima i ostalim djakonijama, naravno.Lepo pise u prvom pustu deo treninga. Inace wulfgar jeste jedan od drugara, ali nije deo ekipe sa treninga, vise kao poznanik. :) posalji ti njih na trcanje do Kovina,verovatno im nece trebati prevoz nazad... rofl za prevoz. :) Ludak u sredini trci sa rancem cigala po keju, tako da je Kovin za njega decija pesmica. U stvari jedino on sa ovog klipa i trenira sa razlogom, decko se sprema za neke boks meceve, ovo ono. Ovaj sa nase leve strane zeli da postane bokser, a ovaj sa nase desne zeli da smrsa. I sve to pravljenjem kolutica po snegu. Edited January 8, 2008 by uarewhatuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Surovo... i ludo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 bila je zajebancija ne znam kako niko ne skapira :D SUPER ZAJEBANCIJA Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Loshi tripovi... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Znachi nije im dobro xD Svaka chast... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts