Jump to content

Shta uraditi?

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

poenta topika - dredlord jebe puno i svaka ti cast... I stvarno jako je tesko poverovati da si iskren u nameri da ti neko pomogne kada si otvorio ovde topik, gde realno masu boli kurac... Zar nemas najboljeg druga ili drugaricu koje te poznaju i koji sigurno znaju bolje od nas sta treba da radis. Zar ne znas neke njene drugarice, pa da ih zamolis za pomoc... Ne, prvo ti da postavish na rur, posto ovde ces sigurno naci resenje, a i da vidimo kako jebesh ;)

jebiga ostavio si takav utisak...

Ovaj napisao sam "Drushtvo, alkohol, koks, ribe...ne pomaze" (apart shto sam bio strejt 2 godine) - veruj mi da mi postavljanje topika na RUR nije bila prva ideja...da je ishta od toga pomoglo ne bi vi sad chitali ovo, al eto stiglo i dotle xD

A i fragmentom je ovo ko shto rekoh emo momenat, share the pain lol

Mada po odgovorima sad vidim da nije trebala uopshte da bude ideja, al ono ipak ima po koji pametan odgovor tako nije bash za dzabe ceo topik....

@Formica: Nazhalost, nije tako prosta situacija - ceo ovaj topik je zapravo fragment svih mogutjih komplikacija za koje dobrim delom nismo krivi ni ona ni ja...

A za Amicu, pa dobro ljudi vi je vishe spominjete nego shto sam ja lol xD

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Kada ceo zhivot "jedesh" vrh pichke za kojima drugi samo sanjaju, koje su unishtile mnogo tipova a ti unishtio njih - nikad se nisi osvrnuo za ribom, nikad nisi imao problem sa emocijama ma kolko se nashao sa nekom ribom i ma shta pregazio sa njom, bio brutalno djubre ceo zhivot i onda ti dodje jedna riba...

Manji sluchaj od svih tih "eminetnih" riba, overish je...al ti nisi hteo to po prvi put u zhivotu, ti si video neku perspektivu - gledao unapred, prevrnu sebi svet, osporio pola stavova...mislio da i ona osetja isto al dobio kurac od onoga shto si sa njom zheleo i shto je ona govorila da zheli. Dobio veru u ljubav i ljudski rod sa njom i izgubio je isto sa njom - a sve ukupno fizichki nisi bio sa njom vishe od 6 sati sa preko 900 sati verbalnog kontakta u 90 dana. Pomislish da ona nije josh jedna od "eminentnih" i prvi put verujesh nekoj i mislish da je ona izuzetak a onda ode sve u qrac i skapirash da apsolutno nema izuzetaka.

Spoznash emocije na najgori mogutji nachin, i nakon godina pljuvanja emo momenata - dobijesh jedan.

Shta raditi? Kada si u 3 ribe posle nje trazhio samo njene rechi i pokrete? Shta raditi kad za nju nisi ta "prorachunata mashina bez grama emocija"?

Kada znash da si psihichki jak, ne dodirljiv, prorachunat, uvek racionalan, nikad povredjen, nikad nisi napravio greshku sa ribom i chitash ih kao jutarnje novine, a onda sve to nestane sa njom.

Kad se smejesh sam sebi kako si to dozvolio sve, i kad kazhesh za samog sebe da si budala?

Kada nikad nisi razmishljao o bilo kojoj, a sada ti se vrti sve oko nje

Kada sve shto si mislio da se netje desiti se zapravo desi?

Kada skapirash da je tako neshto mogutje?

Kada nerazumesh kako?

Ni zashto?

Prijatelji, alkohol, koks, ribe? Ne radi...

Au doziveo isto 13 decembra bio cetvrtak , jos skoro ne mogu da dodjem sebi .

Svi mi kazu da sam peta glava za nju , a li ja i dalje nista ne kapiram , polako mi je bolje ali izgleda da ja sebe ipak zavaravam .

U jebote kako boli , necu ni daopet mislim o tome .

Stvarno ne razumem zene .

ae i ja da bacim neku mudrost, al poshto sam doshao kasno netju da drvim mnogo.

svako pre ili kasnije dozhivi "the one" devojku/ribu/pichku/pizdu. sa tog aspekta trebash da znash da nisi ni prvi ni poslednji. u 80% sluchajeva ta ga riba sjebe. uzrochno posledichna veza shto proizilazi iz toga shto te je ona sjebala jeste i ono shto vetjinom najvishe muchi, a to je da li bi te ona sjebala da nije "the one" ili da li bi bila "the one" da te nije sjebala. shto te vishe sjebe/shto se vishe muchish to tje ti ona vishe biti "the one" .. to je to prokletstvo shto nam neshto vishe izmiche to ga vishe zhelimo i tu nema nikakvog leka/saveta sem da se pomirish da je to tako.

niko nije bez emocija. to shto si mozhda sebe ubedio da si sve ostale ribe satiro sa kurca pa te sada ova satrla sa pizde je uzhasni marfi .. uvek kad se najmanje nadash uleti ti koska, a mislio si da si nepobediv, jebach, razarach .. pitanje je samo kako se postavljash: dal biti zatvoren i ne dopustiti da te niko ne sjebe, a istovremeno propushtati the good things ili biti otvoren i pushtati svashta i svakoga unutra .. to je zhivot, fino balansiranje, shtimung. ako nisi vetj u toj prichi (razmishljanja o sigurnosti, ne vezi) duzhe vreme (a poshto ti je tek sad uletela koska iznenadjenja znachi da nisi) nemoj da se preterano opteretjujesh istom nego idi po ustaljenoj rutini, jel je proces menjanja u neshto bolje mukotrpan, dugachak i sa neizvesnim posledicama po tebe i sve ostale.

uf nisam hteo nishta dugo, a opet je ispalo dugo .. i shto je najgore sad bih kucao josh :) odoh da sprzhim cigar i iskuliram ;)

kapiram da ti i nije trebao nikakav savet nego si samo hteo da istresesh to iz sebe.

plur deco plur

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ae i ja da bacim neku mudrost, al poshto sam doshao kasno netju da drvim mnogo.

svako pre ili kasnije dozhivi "the one" devojku/ribu/pichku/pizdu. sa tog aspekta trebash da znash da nisi ni prvi ni poslednji. u 80% sluchajeva ta ga riba sjebe. uzrochno posledichna veza shto proizilazi iz toga shto te je ona sjebala jeste i ono shto vetjinom najvishe muchi, a to je da li bi te ona sjebala da nije "the one" ili da li bi bila "the one" da te nije sjebala. shto te vishe sjebe/shto se vishe muchish to tje ti ona vishe biti "the one" .. to je to prokletstvo shto nam neshto vishe izmiche to ga vishe zhelimo i tu nema nikakvog leka/saveta sem da se pomirish da je to tako.

niko nije bez emocija. to shto si mozhda sebe ubedio da si sve ostale ribe satiro sa kurca pa te sada ova satrla sa pizde je uzhasni marfi .. uvek kad se najmanje nadash uleti ti koska, a mislio si da si nepobediv, jebach, razarach .. pitanje je samo kako se postavljash: dal biti zatvoren i ne dopustiti da te niko ne sjebe, a istovremeno propushtati the good things ili biti otvoren i pushtati svashta i svakoga unutra .. to je zhivot, fino balansiranje, shtimung. ako nisi vetj u toj prichi (razmishljanja o sigurnosti, ne vezi) duzhe vreme (a poshto ti je tek sad uletela koska iznenadjenja znachi da nisi) nemoj da se preterano opteretjujesh istom nego idi po ustaljenoj rutini, jel je proces menjanja u neshto bolje mukotrpan, dugachak i sa neizvesnim posledicama po tebe i sve ostale.

uf nisam hteo nishta dugo, a opet je ispalo dugo .. i shto je najgore sad bih kucao josh :) odoh da sprzhim cigar i iskuliram ;)

kapiram da ti i nije trebao nikakav savet nego si samo hteo da istresesh to iz sebe.

plur deco plur

Imao sam i po koju ozbiljniju vezu, sa neki empatijama upletenim ali nishta shto nisam mogao da zavrshim istog momenta....

I da topik je ko shto rekoh dobri delom emo - share the pain fazon, poshto sam vishe smorio sve oko sebe onda reko i vas xD

Jel sam ti lepo reko da jebesh srcem, a ti nishta...

Eh lol, do sad mi se nije jebalo srcem...ako me kapirash XD

Inache cenim da je ovaj topik zapravo i bio produktivan...

poz voz 2011

lepo kaze balasevic...

"sve prave su ljubavi tuzne"

sto se tice takvih prica, meni recimo ostaje samo nada da cu za pet godina da im svima redom posaljem razglednicu sa hotelom jedro na istom i porukom "zbogom zogari", to je jedna od stvari koja mi pomaze da izdrzim takve trenutke.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ali "zbogom zagori" [roflmao]

typo :(

Edited by Savkeeeeeee...e!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

E to je bila pesma dobit ćete razglednicu iz afričke zemlje Safari... Zbogom žohari!

Mada šta ja znam ne verujem da bi one znale šta znači, inače za one koji ne znaju žohari su buba švabe, mada i moji ortaci u HR govore buba švabe tako da ze znam tačno odakle je izraz govori ko kako stigne ;)

SCJP.png

Kad znash da je Hrvatsko,a znash Hrvate koji ne govore tako,onda je uvek Dalmacija u pitanju :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -