Jump to content

srpska Nova Godina

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Realno ne bih tako bacao pare ni zbog picaka, pa ljubav izmislila sirotinja da jebe za dzabe :]

Nikada ne bih dao 7000 za flasu vodke, mislim flasa prvoklasne vodke kosta 800 kinti i sad ja da dajem skoro 9x vise nema nikakvog smisla, normalno ti koji bacaju 7000 za vodku i 24000 za perinjon trose tudje pare i jebe im se, zaradite vi te pare pa onda trosite. A i realno taj Don Perinjon je precenjen, nista posebno...

Ja na sva desavanja idem iskljucivo od svojih para i ne zelim ono sto sam zaradio da bacam tako olako, sta fali da se narokate pre a onda tamo samo dolivate :D

Ja sam se prevrnuo kad sam video, i konobar onako bash propisno izdigne kibulu shto vishe mozhe i na Blaywatchu i u Teatru josh DJ pukne brodsku sirenu po sred muzike da onako bash svi obrate pazhnju da je naruchen Dom Perignon i gde ide...

Pa i u Kristalu isto donose sa prskalicom, to je svuda tako, mada realno ne kapiram sta taj lik tacno ima od toga sto svi znaju da je puko 24000?!

SCJP.png

dredlorde, tebi ima razlike, meni nema posto jednostavno je preko zdravog razuma, isto mi je 7000 za flasu vodke i 100 000 za flasu vodke, jebiga, moj licni trip.

nije stvar u tome da li imam pare, verovatno bih imao za novaka toliko para recimo sa jos jednom osobom ili dve da se istalim za tu flasu, pa evo, sad cu da uzmem nov auto, ali taj auto cu da platim 11 000e, a ne 100 000e taj isti auto zato sto sam ga kupio u kaficu, a ne u prodavnici lol:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Realno ne bih tako bacao pare ni zbog picaka, pa ljubav izmislila sirotinja da jebe za dzabe :]

Nikada ne bih dao 7000 za flasu vodke, mislim flasa prvoklasne vodke kosta 800 kinti i sad ja da dajem skoro 9x vise nema nikakvog smisla, normalno ti koji bacaju 7000 za vodku i 24000 za perinjon trose tudje pare i jebe im se, zaradite vi te pare pa onda trosite. A i realno taj Don Perinjon je precenjen, nista posebno...

Ja na sva desavanja idem iskljucivo od svojih para i ne zelim ono sto sam zaradio da bacam tako olako, sta fali da se narokate pre a onda tamo samo dolivate :D

Pa i u Kristalu isto donose sa prskalicom, to je svuda tako, mada realno ne kapiram sta taj lik tacno ima od toga sto svi znaju da je puko 24000?!

dredlorde, tebi ima razlike, meni nema posto jednostavno je preko zdravog razuma, isto mi je 7000 za flasu vodke i 100 000 za flasu vodke, jebiga, moj licni trip.

nije stvar u tome da li imam pare, verovatno bih imao za novaka toliko para recimo sa jos jednom osobom ili dve da se istalim za tu flasu, pa evo, sad cu da uzmem nov auto, ali taj auto cu da platim 11 000e, a ne 100 000e taj isti auto zato sto sam ga kupio u kaficu, a ne u prodavnici lol:)

Kao prvo, bacam svoje pare (dok nisam imao svoje pare, skoro da nisam ni izlazio) kao drugo tom ideologijom ne vredi dati ni 100 din za pivo u KSTu jer za 100 din mozhesh da kupish 2L istog tog piva - mislim treba razgranichiti jel otjesh da bacash pare i izlazish i to ti je provod ili si alkos i otjesh da se opijash ujbi sam i to ti je provod. Mozhemo stitji do momenta da je odlazak u kafitj kompletno bespotreban a kamoli izlazak uveche zapravo mozhemo dotji do toga da je izlishno piti alkohol/sok/kafu uopshte...sve zavisi kako racionalishesh stvari...

...i teshko da sam smuvao ijednu na to da pijem flashu vodke jer te koje se muvaju na pare su vetj sve medju Dom Perignonima i tek one ne fermaju moju flashu vodke...tako teshko da ja bilo kako mogu da muvam sponzorushe u celoj toj prichi...

A to da se vidi da si puko 24000 je bash iz tog razloga da pokupish sve sponzorushe...

poz voz 2011

brate, sad ga pretera, sto nisi reko 'mozemo i da kupimo alkohol cist, pa da ga mesamo sa vodom gajbi'. fazon je u tome sto sto kinti nije puno ni za sta maltene, znaci, lupam, ako mi se bas zvacu zvake, dacu sto kinti za njih, iako su tries.

i poslednje, nista ja tebi ne serem, ja kazem da je meni to nepojmljivo. svakom svoje.

a za ovo 'napolje i bacas pare ili ujbi sam se opijas za dz' je jako glupo sto si rekao, niti moras napolju da bacas pare, niti moras kuci sam da se opijas, mozes da napravis kucno blejanje recimo ili ne moras da izadjes u omg wtf klub 54. to si reko samo da bi me bocnuo, ali glupo je.

takodje, sta fali argumentu da se progovedas gajbi, a onda nastavis sa casicom vodke na pola sata ili tako nesto?

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

brate, sad ga pretera, sto nisi reko 'mozemo i da kupimo alkohol cist, pa da ga mesamo sa vodom gajbi'. fazon je u tome sto sto kinti nije puno ni za sta maltene, znaci, lupam, ako mi se bas zvacu zvake, dacu sto kinti za njih, iako su tries.

i poslednje, nista ja tebi ne serem, ja kazem da je meni to nepojmljivo. svakom svoje.

a za ovo 'napolje i bacas pare ili ujbi sam se opijas za dz' je jako glupo sto si rekao, niti moras napolju da bacas pare, niti moras kuci sam da se opijas, mozes da napravis kucno blejanje recimo ili ne moras da izadjes u omg wtf klub 54. to si reko samo da bi me bocnuo, ali glupo je.

takodje, sta fali argumentu da se progovedas gajbi, a onda nastavis sa casicom vodke na pola sata ili tako nesto?

A to je ono shto ja pricham, svako ima svoju cifru za bacanja na provod - rezervacija separea u magacinu ti je 700eu...neki ljudi izlaze tamo redovno...oni su josh tjelavi i sponzorastiji nego ovi Dom Perignoni...

Ma nisam teo da te bocnem, nego i gajbi da radish neku akciju zahteva da se otvorish za malo vishe pitja da bi ljudi imali shta da piju - nego sam uzimao ekstrem gde se troshi najmanje para a to je da se zabodesh sam gajbi i opijash :) I realno to je gotivna akcija kao osvezhenje na redovne akcije - da se ne lazhemo....

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Aj otvorite topic na ovu temu, bas je zanimljiva tema!

Ja popijem flashu i kod ortaka i jos jednu tamo gde izlazim, puno je dati kao 7000 za flasu. A pazi ako je pivo 250 din, u bilo kom klubu u bg-u sigurno, negde i vise, i sad nas trojica izadjemo popijemo po sedam piva, racunaj te bolje da smo uzeli flasu nekog pica nego sto smo kupovali pivo.

Sto se tice sampanjca istina je da ga tako donose, ma to su bre klosari izivljavaju se, nemaju sta da rade u zivotu!!!!!!!!!

Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!!

pa dobro, ja sam rekao, svakom svoje, ali meni je i 7000 za tu vodzu mnogo, sto ne znaci da mislim da si ti nenormalan.

a od usamljenog opijanja na gajbi je jeftinije da se opijas sa manjim brojem ljudi, posto se talite:)

Sve zavisi ja sam pivo prestao da pijem, pa ima tri godine, morao sam da predjem na zestoko jer nisam hteo da pijem sokove, tako da je kod mene zestina bolja od piva.

A sto se tice opijana sa ekipom nema nista bolje nego kad se napijes u parku za 800 kinti!! [:D][:D][:D]

Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!!

Aj otvorite topic na ovu temu, bas je zanimljiva tema!

Ja popijem flashu i kod ortaka i jos jednu tamo gde izlazim, puno je dati kao 7000 za flasu. A pazi ako je pivo 250 din, u bilo kom klubu u bg-u sigurno, negde i vise, i sad nas trojica izadjemo popijemo po sedam piva, racunaj te bolje da smo uzeli flasu nekog pica nego sto smo kupovali pivo.

Sto se tice sampanjca istina je da ga tako donose, ma to su bre klosari izivljavaju se, nemaju sta da rade u zivotu!!!!!!!!!

Realno bi mogao split topik, poshto poslednjih par momenat bash i nema veze sa Srpskom Novom Godinom xD Heiniken ti je tipa 340 na Ambisu/Tashu/Teatru/Blaywatchu...a vodka je 240...

pa dobro, ja sam rekao, svakom svoje, ali meni je i 7000 za tu vodzu mnogo, sto ne znaci da mislim da si ti nenormalan.

a od usamljenog opijanja na gajbi je jeftinije da se opijas sa manjim brojem ljudi, posto se talite:)

E to ok, nego sam mislio da si i ti u fazonu da nisam normalan...onda je sve kul - kapiramo se :)

poz voz 2011

uh

hteo sam prvo da kvotujem jedan post

pa drugi

pa treci

mislim daj brate o cemu pricas

7k za flajku votke

koju realno zgrune vas trojica da ne osetite

i?

sta dalje?

sigurno moras da se dolivas dalje

dva deci kvalitetne vodke realno nije nista

a i ne pijes samo nju celo veche

jeste sve to kul kad mozes da priustis,mislim svaka ti cast,ali ono,to sto kaze Dulio,sve preko neke cene,ne vidim razliku

mislim ono,ja sam uvek u fazonu,pre cu da kupim neki kvalitetan alkohol i da castim ortake pre izlaska,nego da odem u neki klub i da im placam lav

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa pricamo o normalnoj populaciji,ipak si ti jebach iz pesama Sasa Matica :)

au bre kako se proseravate...

dreadlorde jel si procitao topic?sta pokusavas ti da dokazes?

da jebe dobre ribe i da kupuje flasu vodke

Pokushavam da dokazhem naspram prvog quota da sam sasvim normalan i da to shto pijem vodku od 7000din mene ne chini jednom od budaletina shto piju Dom Perignon...a ne da jebem dobre ribe i kupujem flashu vodke jer to radi ravno pola grada i nije ni najmanji kurac za isticanje...nikad se nisam ni obazreo na te 2 stvari kao neki spocijalni momenat...ma zajebi, vetjina ljudi koji su mi neki faktor ovde su normalno reagovali a izlishno je svadjati se sa bog te pita kim o bog te pitam chemu preko neta.

poz voz 2011

poenta cele priche je da ja nisam od onih koji ce da ostavi u klubu koliko ce van njega

mozda pogresno razmisljam ali STOP REPRESIJI NAD KLABERIMA :))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.