Jump to content

Language pack

Hyperian

Recommended Posts

Ne znam da li ovde da postavim temu.

Uglavnom, u poslednjih mesec dana sam najmanje 6-7 puta formatirao hard. Sta se desava. Kako krenem da surfujem internetom (nisam isao na xxx ili sumnjive sajtove) otpocinje instalacija nekakvog kineskog language paka.

Koristim mozillu firefox a to sranje(na kineskom sve pise) mi se otvara iz internet explorera, i to mi se otvore 3,4 prozora odjednom.

Desava se tako da me prilikom igranja zabode na desktop, onda da mi (evo pre 10 sekundi) onemoguci da pisem pa moram opet da kliknem na prazan prostor.

Sta da radim, strasno iritira jer mi i masina radi sporije koliko sam primetio, nekada moram 2,3 puta da ga restartujem da bi usao u windows uopste(crna slika pre ulaska).

Imam sveze drivere i reinstaliran windows. Moracu opet da ga reinstaliram sada jer ne vredi, ali eto ako neko zna sta da radim.

I sto je najgore, i prosli put kad mi se to desilo(nekoliko nedelja), hakovan mi password na wow nalogu.

Ne znam da li ima veze sa tim posto mi je juce ponovo ukraden password.

Edited by Hyperian

indeed

heuristika je kada antivirus ne lovi samo poznate viruse, vec i fajlove koji po sastavu liche na viruse, tj. mogu biti neka podvrsta koja stoji u bazi.

a shto se tebe tiche, ochigledno imash neki fajl na cdu ili usb memoriji zarazhen, pa svaki put iznova inficirash komp. preporuchujem ti da odnesesh hdd kod nekog ortaka da ti skenira za spyware i viruse, i tek onda instalirash win uz pomoc drajvera koji su vec na hddu.