mind_overtaker Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 jel neko igrao virtua tennis 3 igra je vrlo "lepa" (bez graficke sa shader 2 nece ni da udje u igru; mozete da skontate da li igrac nosi pamucnu ili poliestarsku majicu) i dobra, (malo smaraju treninzi, pogotovo oni zaje.ani u career mode-u) samo mi je malo cudno sto nema nasih (djokovic, jankovic, ivanovic) ne znam jel to zato sto je igra mozda izasla pre nego sto su oni dosli na visoke pozicije (mada ne verujem da je nastala pre 1-2god), ili je u pitanju licenca (kao jordan u nba live) ili da razmotrim teoriju zavere i srbiju koju ceo svet mrzi..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 pikalo se to josh od kad se pojavilo, bili su i neki mali turnirchici i tako:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Igramo redovno VT3. Posebno na RUSH sastancima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 vt3 najbolji tenis, kreirao sam svog igraca i smarali su ti treninzi ali su mi mecevi bili zanimljivi sve dok putem treninga nisam dostigao rejtinge 30 za sve moguce udarce i brzine servisa Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Igram na psp-u : )P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Onda se javi pa da se napravi neki PSP turnir, zašto da ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Slabije :(( osim sto se ljudi koji koriste psp u Srbiji mogu nabrojati na prste jedne ruke (ajd dobro,slikovito receno), igra je prejebeno teska,na hard me komp mlati ko mutavog,jedva koji poen da uzmem,a tutoriala nema (!?),jos bolje receno inkorporiran je u mod wordl tour u kome imaju neke jadne mini igre pomocu kojim satro treba da naucis da igras.Pritom jedino objasnjenje kako treba da ispunis ono sto se od tebe trazi je sadrzano u 2 recenice koje stoje samo dok se ucitava mini igra. Katastrofa kako je to lose odradjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Pa tutorijal ti je World Tour ... Igras slabe turnire, igras spore igrice, i to se vremenom ubrzava i pojacava, ucestvujes na snazhnijim turnirima i tako napredujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ne znam,bas je skrnavo,igrao bih Smash court tennis 3,ali tamo moze da se krece samo na analog,a ne na strelice...Inace SCT 3 je mnogo bolji od VT3 + imas Anu Ivanovic :)_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 daj da skidamo taj tenis Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 jel neko skontao kako (ili uopste ni ne moze) se u virtua tennis 3 igra 1player vs 2player znaci necu da igram protiv kompa nego s drugom - tastatura - joypad kad udjem u igru da podesim komadne onako kako pise PLAYER u produzetku pise 1,2,3,4 ali su 2,3,4 prekrizeni znaci kako da aktiviram to da podesavam komande na joypadu za player-a 2 ( a ne za player 1, ono u fazonu da player 1 moze da igra i na tast. i na pad)? pls help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 E i ja sam imao tih problema, par reseta ih reshava ako se bash ne da. Samo povezes dzojped i kalibrises ga, i to je to. Cak i ako nece, imas foru prikacis dva dzojpeda a iskljucis tastaturu ili tako nesto. Ali obicno posle reseta radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 mislim da ne moze da se igra joypad vs keybord...mislim da ti trebaju 2 joypada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Može Joypad vs keyboard sto posto. Ono što ne može je tri joypad + one keyboard, kao za dubl, mislim da to ne radi. Ovo prvo radi, provereno u praksi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 nista,kako admin kaze... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Mozda ima opcija kao za pes,ono "settings" Odo da kupim sada igru ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Pa da ozivimo malo staru temu hehe, da ne bih otvarao novu za staru igricu u pitanju je Virtua Tennis 4 kako da je igram s obzirom da je mrtav onaj gfwl tako da kad treba da ucita igricu izbaci Failed to initialize games for windows live tako nesto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Hm, mozda je zato sto gfwl gase kao servis, ne znam sta se sa tim dogadja chili je to najvise pratio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts