Jump to content

poginuse ukucani

Recommended Posts

Au pa nismo mi loši. To je da zaokružimo, 800 poginulih u saobraćajkama, na koliko, 8 milliona stanovnika? Dakle 100 na milion stanovnika. Skoro pa kao ameri (proporcionalno bre), oni imaju tradicionalno ko 42,000 godišnje na 300 miliona stanovnika. Ako bi smo se još samo malo potrudili mogli bi da stignemo i prestignemo Zapad! :P :(

Pa o čemu pričati, ko je kako položio, skoro sve se zna... Čak i ko položi bez pomoći stričeva, kumova ili plavih koverti, realno počinje da uči da vozi tek kad dobije dozvolu. A i sam test. Ne znam kako je sada po novom, ali kako sam ja polagao, samo ti se ocenjuju tri četri manevra (polukružno, u rikverc pa u raskrsnicu i koje još beše okretanje...) skoro irelevantna za pravu vožnju, a naročito za jednostavnu vožnju u saobraćaju...

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Au pa nismo mi loši. To je da zaokružimo, 800 poginulih u saobraćajkama, na koliko, 8 milliona stanovnika? Dakle 100 na milion stanovnika. Skoro pa kao ameri (proporcionalno bre), oni imaju tradicionalno ko 42,000 godišnje na 300 miliona stanovnika. Ako bi smo se još samo malo potrudili mogli bi da stignemo i prestignemo Zapad! :P :(

Pa o čemu pričati, ko je kako položio, skoro sve se zna... Čak i ko položi bez pomoći stričeva, kumova ili plavih koverti, realno počinje da uči da vozi tek kad dobije dozvolu. A i sam test. Ne znam kako je sada po novom, ali kako sam ja polagao, samo ti se ocenjuju tri četri manevra (polukružno, u rikverc pa u raskrsnicu i koje još beše okretanje...) skoro irelevantna za pravu vožnju, a naročito za jednostavnu vožnju u saobraćaju...

Nema veze to ko je kako polozio nego da li je onaj za volanom debil ili ne.

Nisam ni ja pratio VB, vidjao sam ih po novinama i na kratko na tv-u, ali opet treba ispostovati mrtve.

Tuga je da bilo ko pogine tako mlad, bio poznat ili nepoznat.

Realno svaki dan neko ovako pogine na nasim putevima samo sto su ovi bili kao neke javne licnosti.

Ja se nisam potresao zbog ovoga, nisam ih licno poznavao ali mi je krivo kada neko izgubi zivot zbog indijanca kome ne treba dati da upravlja ni konjskom zapregom a ne automobilom punim putnika.

Mrtvi su mrtvi.. Sve najlepse o njima uvek!

Nije da je poginuo hitler pa da kazes "ZNAS KOLKO ME BOLE K..."

Svi ti ljudi su neciji sinovi i cerke, mislim da tezeg bola od gubljenja svoje dece nema.. Ne razumem postove poput satanovog / wulfgarovog... Ako te ne zanimaju ti ljudi promenis topic, a to kao "posto su bili u velikom bratu sad sam najhepi covek sto su poginuli"... Ne znam kome je gore da li roditeljima onoga ko je vozio ili roditeljima koji su samo bili putnici.. Da se pravi sad neki skandal, nema potrebe... Ali takvi hejtovi, pogotovo prema mrtvima stvarno su nepotrebni...

RIP.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Elem, "masina" koji je Elmir vozio je Citroen C4.. ako si u fazonu da taj auto tretiras kao "masinu" i da je "isprobavas kako ide", onda jbg. Preticao je sa 100+ na magistralnom putu, pri -5, na onoj deonici posle elektrane, sa automobilom punim ljudi. Bilo mi je zao zaista u prvi mah, ali kad se zgine zato sto je neko retard, onda to vise nije to.

nisam u fazonu "sve najbolje o mrtvima", ali je uvek bezveze kad neko pogine ovako bezveze (narocito mlad)

stvarno treba biti debil pa voziti 150 km/h zimi sa jos troje ljudi u kolima

RIP,bas smor :(

Nego u cemu je fora da ako te boli qrac uopste ulazis na ovaj topic samo da bi OGROMNIM slovima napisao da te boli qrac?

edit: Ako nekoga zanima sad je bilo na vestima da ce iznos od 100.000evra koji je bio predvidjen za nagradu biti ravnopravno podeljen ukucanima koji su ostali u kuci a novce koji su sakupili tokom ovonedeljnih glasanja ce iskoristiti *nisam cuo* valjda za sigurniju voznju,tako nesto..

Edited by RernaFriziderplavo

OH NE, STA CEMO SAD :(

Svaki dan ljudi ginu na mnogo gore nacine. Jeste mi ih zao kao mlade ljude, ali ne mozes reci da se nisu igrali sa sudbinom.

svaki dan se igras sa sudbinom... ili mozda uvek cekas zeleno svetlo... i prelazis iskljucivo na pesackom prelazu... ili mozda postujes saobracajne propise... i mene su vozili sa 200 na sat... pa zamolim da se iskulira... malo je nerealno ocekivati da su odlucili da izadju iz kola... ne mogu ja da krivim tose proeskog zato sto mu je vozac zaspao za volanom... zao mi ih je na potpuno isti nacin kao i tebi... mladi ljudi su suludo izginuli... mogu da pojmim da ih neko ne gotivi... ali da napise da ga za ljudske zivote (i to ljudi koje nije poznavao i koji mu NISTA nazao nisu uradili) kaze da ga boli qrcina, to je vec patoloski slucaj... zato sto su iz tv show-a koji ne podnosi??? ili nesto drugo??? cak i da je tako, valjda ima toliko ljudskosti u sebi da ne uradi reply i iskulira topic...

delim misljenje qwertyuiop-a, doolio-a, mareta...

wow ja sam metalac... idem sad na topic o ninovoj smrti da izrazim koliko mi sevaju jaja za jednog turbofolkera...

ne znam, meni je potpuno razlichit osecaj od onog kad u novinama prochitam "troje ljudi poginulo" i kad chujem za likove iz vb-a. jer kad umru ljudi koje nikad nisi ni video to je samo deo statistike, dogadja se svaki dan i kada bi svi obracali pazhnju na to ne bi ni stigli da zhivimo nashe zhivote. sa druge strane, ukucane sam ipak video 3-4 puta, bili su ljudi mladi, puni zhivota i iskreno to me je malo potreslo i navelo na razmishljanje. naravno, ne dozhivljavamo svi ovaj dogadjaj na isti nachin ali neki bi stvarno mogli da pokazhu malo vishe poshtovanja il da ne pishu uopshte.

gnusam se velikog brata,al mi je sve jedno zastala knedla u grlu kad sam cuo,jelte to je troje mladih ljudi...

uvek kad pogine neko fejms,javlja se par njih da izjavi kako ih nije gotivio i jos da ih ispljuje.iskulirajte se ljudi,stvarno nisu na mestu takvi komentari.

salt wat fish fresh wat fish?

Ovo je bas gadno.

Nedavno sam isao za Čačak Ibarskom, 2 puta zamalo da se slupamo, 3 nesreće tokom puta sam video.

Ginemo kao muve na putevima, a busamo se da smo evropa. Ne cenimo ni najmanje svoj a ni tuđi život.

Pa sad idi opušteno na put kolima po Srbiji. Ako voziš 120 ka novom sadu odma si pičkica. Ako ne pretičeš šlepere na ibarskoj, odma si pičkica.

A baš u pravo vreme dođe i topik gde se pita osnovno pravilo, "kako se parkira"

Nema nama spasa izgleda.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Zao mi je ljudi samo tako bre

Jedino mi nije zao debelog smrada koji maltene sa predumisljajem ubio jos dvoje neduznih pored sebe i jednog tesko povredio

Jos jednom se potvrdjuje pravilo da ne treba sedati sa svakim u auto

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Ovo je bas gadno.

.

Pa sad idi opušteno na put kolima po Srbiji. Ako voziš 120 ka novom sadu odma si pičkica. Ako ne pretičeš šlepere na ibarskoj, odma si pičkica.

Da parafraziram Krisa Roka : "Da, al' sam bar živa pičkica"

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

DA BRE RIP HITLERU, SLAVA MU!!!

nigde ne pise o svakom mrtvom ponaosob... uostalom to nismo mi izmislili... a jedino ispravno tumacenje je: ako imas nesto lepo da kazes, kazi, a ako nemas, budi dostojanstven i precuti... u suprotnom koja je razlika izmedju tebe i njega...

seti se samo komentara: ubijen djindjic OLOLOLO... ne vidim veliku slicnost izmedju zorice, elmira i zeke sa jedne strane i zorana sa druge... ali hitler... ;)

Prekida se šou, nagrada svim finalistima

S obzirom na tragične okolnosti, produkcijska kuća Emotion i B92 su odlučili da završe ovogodišnji serijal VB.

"Emotion i B92 izražavaju najdublje saučešće porodicama nastradalih. Novac prikupljen tokom ovonedeljnog glasanja namenjen je kampanji za poboljšanje bezbednosti u saobraćaju", stoji u zajedničkom saopštenju Emotiona i B92.

Večerašnja emisija u 21 h biće posvećena uspomeni na Zoricu, Stevana i Elmira.

Produkcija Emotion i B92 zajednički su doneli odluku koja se nameće kao najpravednija u ovom trenutku - navodi B92 - da svi ukućani koji su došli do samog kraja serijala i koji ovog trenutka borave u Kući, podele novčanu nagradu namenjenu pobedniku.

nigde ne pise o svakom mrtvom ponaosob... uostalom to nismo mi izmislili... a jedino ispravno tumacenje je: ako imas nesto lepo da kazes, kazi, a ako nemas, budi dostojanstven i precuti... u suprotnom koja je razlika izmedju tebe i njega...

seti se samo komentara: ubijen djindjic OLOLOLO... ne vidim veliku slicnost izmedju zorice, elmira i zeke sa jedne strane i zorana sa druge... ali hitler... ;)

Nisam mislio na konkretnu situaciju nego na tu izreku generalno. O onima koji su bili dobri, neka se prica dobro i to je to, o loshima treba da se kazhe samo good riddance ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Bolje da su pare podelili porodicama poginulih nego ovima unutra,mada sa druge strane to ne bi bilo pravedno ni prema ovima koji su ostali...shta znam...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...