pilauda Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 to ti je kao neka vrsta spama :) kad krene dzabe da ga se otarasis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Još sličica, još Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 myspace, facebook su geeeeeej sajtovi. I da, zabole me ona stvar, sto nisam politicki korektan Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Ali jesi, jer bi u suprotnom rekao da se radi o pederskim sajtovima!1 Nego, malo-malo pa mi stigne na mail "You have been referred to Search With Kiss by <neko žensko ime>". O čemu se radi, šta je to? Piše kao da je google-powered search, osećam da je neka navlaka. Edited December 27, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 dao toliko i toliko seksi poena itd Osvrnimo se polako na ovu astronomsku lazh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 pazi mozes ti fb da koristis za te nolajf i gej akcije(khm khm,primio sam vec neke gej poruke:)),pa da furas milion tih aplikacija.al sa druge strane,ja sam fb otvorio pre 10 dana i nasao skoro celo odeljenje iz gimnazije,pola tih ljudi u zivotu ne bih video,a ovako smo se izdogovarali za neko okupljanje. a ono jes,kad otvorim neciji akaunt,i vidim da im 5 onih wallova sa po 20 poruka "ti si moj drug,posalji mi ovu sliku srca nazad",smuci mi se zivot. sa druge strane,myspace nikad nisam kapirao,mozda zato sto sam samo par akaunta video,i to je 150 postova "hvala ti za +" ?! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 jaojao jadnicak takvi sajtovi su za decu, zhene i nolajfere, pa mi nije jasno koji si ga kurac otvarao :) registrovao sam se da bih video slike neke kurve, naravno, a onda sam našao tonu ljudi iz srednje, sa raznih skijanja itd. pa sam čak i napisao koju muziku volim, stavio neke slike i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 Pazite ako cemo ici putem manje zlo onda je sigurno facebook manje zlo nego myspace, ja sam nasao pola mog faksa tamo a otvorio sam nalog jer mi je ortakinja sa faksa rekla kao aj otvori, ja do tada nisam ni znao da to postoji, anyway fali rur grupa :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 sinoc otvorih nalog i dobih svoju prvu facebook drugaricu jeeeeeeeeeej hahahaahhaaha omg wtf :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 hteo sam da kazem da je facebook za pedere ali me je igi preduhitrio... sad zamislite kolko gej je to kad vam arhitekte kazu tako nesto. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 registrovao sam se da bih video slike neke kurve, naravno, a onda sam našao tonu ljudi iz srednje, sa raznih skijanja itd. pa sam čak i napisao koju muziku volim, stavio neke slike i tako to. zasto se pravdas rurovcima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 jebes topic kad ne mogu da vidim Wulfijevu sliku. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 jel neko jeb'o preko facebook-a? chisto da znam, da otvaram nalog ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Ćiro, do februara ima još mesec ipo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Ćiro, do februara ima još mesec ipo. oO? enivej.. jel neko napravio rur facebook grp? btw, facebook sucks, napravo sam juch profil i za sada imam samo jednog frienda.. nema vajde od ovoga, ne radi posao.. gief tits. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 mozda nisi dovoljno emo ? :( Idi tamo i napisi kako planiras da izvrsis samoubistvo,steces mnoge drugare koji ce da pokusavaju da te ubede da nastavis da zivis lol. Sta serem ja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Blid , shta seresh ti ? Kao krenuo da pravim profil. Treba shkola , nema moje , aj kao nishta od ponudjenog , ne mozhe , to samo za matorije. Mater ! Krenem iz pochetka da se registrujem . I kao satju ja da ih zajebem i napisatju da sam matoriji da ne moram shkolu da stavljam , i stavim 1910 godishte. "Plz , gief your real year of birth!".I da napomene da mi je net bio u fazonu dial-up samo gori , i naravno da mi je trebalo lapo chuke da mi uchita stranu. Toliko od mene i fejzbuka ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 kitu moju je blaža varijanta spejsa kad ima one retardirane aplikacije. dvadeset puta dnevno mi stigne mejl da me je neko gađao grudvom, poklonio tasmanijskog đavola, dao toliko i toliko seksi poena itd E bash sam to teo da kazhem, na spejsu barem ti samo odredjujesh kolichinu vremena koju provodish - mislim kolko si aktivan tolko su ljudi aktivni ka tebi - ovaj facebook brate, znachi te aplikacije, kolko ljudi em shto spamuju samim akcijama em shto spamuju pozivima za aplikacije...zlo. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 ne znam sto se ljudi tolko zale na rikvestove.ja posle nedelju dana imam viso 100 neodgovorenih rikvestova,ne pada mi na pamet ni da gledam sta je.jedino overis kad imas friends rikvest.a ja stanka i bagru spamujem za jednu igru svaki dan:)doduse to je jedina igra koju igram tamo. inace sam i prestao da gledam profile,jer imam jebenih 256 rama,i trokira mi komp kod svakog drugog profila.znaci postoje ljudi koji prihvataju SVE rikvestove,imaju po preko 100 aplikacije...jbt.inace ukupno postoji vise od 10k aplikacija:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Da, ali ima i normalnih app, naprimer "give free food" i slicne.A ako si normalan postavis ono sto ti hoces ne moras da budes vukodlak, niti da odgovaras na testove tipa "which drnik/animal/car/ ... are you ".Da je koristan koristan je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Je jedino imam instaliranu onu aplikaciju "Universe Wars" .. neshto tipa planetarion - zarazno je :) I jel napravi grupu Krule? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 (edited) registrovao sam se da bih video slike neke kurve, naravno, a onda sam našao tonu ljudi iz srednje, sa raznih skijanja itd. pa sam čak i napisao koju muziku volim, stavio neke slike i tako to. Ovo je i moj slucaj, nasao sam tamo puno ljudi iz osnovne, kao i dosta ortaka i ortakinja iz kraja, pa zato imam nalog koji sam malo popunio i to je to. I naravno jedina aplikacija koju imam je - daily dilbert :) edit: e, kao bude neka grupa, tell me bitches ... ocu i ja da budem cool sa 'iljade i iljade virtual klingo ...ehem ... drugara omg!1 Edited December 30, 2007 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Je jedino imam instaliranu onu aplikaciju "Universe Wars" .. neshto tipa planetarion - zarazno je :) I jel napravi grupu Krule? daj bre dodaj knighthood, i budi mi vazal, obecavam da te necu gurati u borbu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Ovo je i moj slucaj, nasao sam tamo puno ljudi iz osnovne, kao i dosta ortaka i ortakinja iz kraja, pa zato imam nalog koji sam malo popunio i to je to. I naravno jedina aplikacija koju imam je - daily dilbert :) edit: e, kao bude neka grupa, tell me bitches ... ocu i ja da budem cool sa 'iljade i iljade virtual klingo ...ehem ... drugara omg!1 Zanimljivo, kod mene je totalno obrnut slucaj - ja sam se registrovao zbog nekih ljudi sa faxa i da bi nasao neke ljude iz srednje i sl, a sada gledam slike nekih kurvi. :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts