Jump to content

LJUDI AJMO DA NAPRAVIMO

Recommended Posts

Ali jesi, jer bi u suprotnom rekao da se radi o pederskim sajtovima!1

Nego, malo-malo pa mi stigne na mail "You have been referred to Search With Kiss by <neko žensko ime>". O čemu se radi, šta je to? Piše kao da je google-powered search, osećam da je neka navlaka.

Edited by voodoo_

pazi mozes ti fb da koristis za te nolajf i gej akcije(khm khm,primio sam vec neke gej poruke:)),pa da furas milion tih aplikacija.al sa druge strane,ja sam fb otvorio pre 10 dana i nasao skoro celo odeljenje iz gimnazije,pola tih ljudi u zivotu ne bih video,a ovako smo se izdogovarali za neko okupljanje.

a ono jes,kad otvorim neciji akaunt,i vidim da im 5 onih wallova sa po 20 poruka "ti si moj drug,posalji mi ovu sliku srca nazad",smuci mi se zivot.

sa druge strane,myspace nikad nisam kapirao,mozda zato sto sam samo par akaunta video,i to je 150 postova "hvala ti za +" ?!

salt wat fish fresh wat fish?

jaojao jadnicak

takvi sajtovi su za decu, zhene i nolajfere, pa mi nije jasno koji si ga kurac otvarao :)

registrovao sam se da bih video slike neke kurve, naravno, a onda sam našao tonu ljudi iz srednje, sa raznih skijanja itd. pa sam čak i napisao koju muziku volim, stavio neke slike i tako to.

Blid , shta seresh ti ?

Kao krenuo da pravim profil. Treba shkola , nema moje , aj kao nishta od ponudjenog , ne mozhe , to samo za matorije. Mater ! Krenem iz pochetka da se registrujem . I kao satju ja da ih zajebem i napisatju da sam matoriji da ne moram shkolu da stavljam , i stavim 1910 godishte. "Plz , gief your real year of birth!".I da napomene da mi je net bio u fazonu dial-up samo gori , i naravno da mi je trebalo lapo chuke da mi uchita stranu.

Toliko od mene i fejzbuka !

kitu moju je blaža varijanta spejsa kad ima one retardirane aplikacije. dvadeset puta dnevno mi stigne mejl da me je neko gađao grudvom, poklonio tasmanijskog đavola, dao toliko i toliko seksi poena itd

E bash sam to teo da kazhem, na spejsu barem ti samo odredjujesh kolichinu vremena koju provodish - mislim kolko si aktivan tolko su ljudi aktivni ka tebi - ovaj facebook brate, znachi te aplikacije, kolko ljudi em shto spamuju samim akcijama em shto spamuju pozivima za aplikacije...zlo.

poz voz 2011

ne znam sto se ljudi tolko zale na rikvestove.ja posle nedelju dana imam viso 100 neodgovorenih rikvestova,ne pada mi na pamet ni da gledam sta je.jedino overis kad imas friends rikvest.a ja stanka i bagru spamujem za jednu igru svaki dan:)doduse to je jedina igra koju igram tamo.

inace sam i prestao da gledam profile,jer imam jebenih 256 rama,i trokira mi komp kod svakog drugog profila.znaci postoje ljudi koji prihvataju SVE rikvestove,imaju po preko 100 aplikacije...jbt.inace ukupno postoji vise od 10k aplikacija:)

salt wat fish fresh wat fish?

registrovao sam se da bih video slike neke kurve, naravno, a onda sam našao tonu ljudi iz srednje, sa raznih skijanja itd. pa sam čak i napisao koju muziku volim, stavio neke slike i tako to.

Ovo je i moj slucaj, nasao sam tamo puno ljudi iz osnovne, kao i dosta ortaka i ortakinja iz kraja, pa zato imam nalog koji sam malo popunio i to je to. I naravno jedina aplikacija koju imam je - daily dilbert :)

edit: e, kao bude neka grupa, tell me bitches ... ocu i ja da budem cool sa 'iljade i iljade virtual klingo ...ehem ... drugara omg!1

Edited by Coll

sex, drugs and bio food!

Je jedino imam instaliranu onu aplikaciju "Universe Wars" .. neshto tipa planetarion - zarazno je :)

I jel napravi grupu Krule?

daj bre dodaj knighthood, i budi mi vazal, obecavam da te necu gurati u borbu [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ovo je i moj slucaj, nasao sam tamo puno ljudi iz osnovne, kao i dosta ortaka i ortakinja iz kraja, pa zato imam nalog koji sam malo popunio i to je to. I naravno jedina aplikacija koju imam je - daily dilbert :)

edit: e, kao bude neka grupa, tell me bitches ... ocu i ja da budem cool sa 'iljade i iljade virtual klingo ...ehem ... drugara omg!1

Zanimljivo, kod mene je totalno obrnut slucaj - ja sam se registrovao zbog nekih ljudi sa faxa i da bi nasao neke ljude iz srednje i sl, a sada gledam slike nekih kurvi. :)