nikita_ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) rekao sam Brzom, ali opet cu. Bilo bi extra da se turnir zavrsi za 1 dan, tacnije da 19. unoc najkasnije bude gotov. Ipak, imam ispite 20., a i josh obaveza. tnx :P by shok1ca (zaboravih da se izlogujem sa ortakovog) Edited January 3, 2008 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 sve za tebe, lol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 4gl dolazi :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 tur sigurno traje 1 dan? Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekec Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 Turnir traje jedan dan ,2 meca odjednom , organizacija na maksimum i gotiva u prevodu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Mene nesto interesuje koliko se dana igra turnir i kada pocinje ? posto ja u nedelju radim na izborima ujutru od 6 :P Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 pa chitaj 2-3 posta iznad :D traje 1 dan :D pocinje 19. :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 pa chitaj 2-3 posta iznad :D traje 1 dan :D pocinje 19. :D Mrzi me da citam :) valjda ce se zavrsiti do kraja dana posto se igra u 2 igraone... ;) npr dolazimo da uzmemo pare :P Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Nista od 4gl bez Bizica vidim ja ! ROFL Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Nista od 4gl bez Bizica vidim ja ! ROFL khmm? ne razumem tvoj post Lidija? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 :) razumes razumes:) pametan si ti dechak nhf Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekec Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 (edited) E ovako da ces doci u 6 h u nedelju stici u bg nemogu ti garantovati 100%, ali tur traje jedan dan i zavrsice se ja mislim iskreno oko 1 h najdalje ujutru ... Tako se i prosli zavrsio ... tako ce i ovaj ... Imam veliko postovanje prema 4gl, ali nemoj samo da te inenadi ako neosvojis tur .... (ZizibR) Poz! Edited January 6, 2008 by Kekec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 dajte neki update. broj prijavljenih ekipa. konachna nagrada. itd :D cu there :) Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 satnica tj kad pocinje turnir kad mora da se bude tamo aj neki info :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekec Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 (edited) Turnir pocinje u 9:00 h ,a sto se tice izvlacenje grupa bice dan pre odradjeno i postavljeno na forum . Ako ima jos pitanja slobodno pitajte ! Pocetkom sedmice cemo okaciti najavljene ekipe a kompletniji info takodje. Edited January 12, 2008 by Kekec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 brate koliko ima prijavljenih ekipa ? Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) brate koliko ima prijavljenih ekipa ? Odakle ti ovo pises nesreco Edited January 13, 2008 by sqle^^ Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Odakle ti ovo pises nesreco brate bio sam sinoc tamo u igraonici :D evo sad sam se probudio igramo sa nekim likovima :D Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Glupi gavra! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekec Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Ima ih 20 ali .... onaj ko je vec prosao dosta turnira zna sta to znaci ... ja racunam na 15 ekipa (ZizibR) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekec Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 (edited) Ekipe koje su 100 % na turniru : 1.kka 2.ttk 3.zizi 4.4gl 5.euforija 6.SDK 7.pag 8.5elements 9.cokn.D 10.HDx-gaming 11.Reaktor 12.Made in Mostar 13.mT 14.mix sarajevo 15.Lp 16.Goh 17.arena 18.Pak jos bi volio da samo 4gl potvrdi da dolazi posto ne znam jeli se sta promenilo u zadnjih par dana ,a ostale ekipe koje nisu stavljene na ovaj spisak a dolaze 100 % nek stave post... (ZizibR) Edited January 14, 2008 by Kekec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 gogogo hdx !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 my man <3 Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ajmo shoksiii da sabijete :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 aj dajte neke parove,grupe,nesto...ili rezultate ako je vec nesto odigrano... KAMAN !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts