mohican Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Joj .... ajde pro pveru .... lock i shami, na locku shadowstep/hemo rog = nema fira shami mozhe shock jedan ciklon i ovaj mozhe coil jedan i to je to, a nakon toga ovo sto sam naveo neometano pritom mozhe prvo jedan charge da mu silencuje sve nature magije te nema ni shoka ... a i to radish dok je lok i dalje u stunlocku te su i male shanse za kojl ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Igrao sam ja u s2 kao feral sa rogom na oko 1900 ratinga u khara pve gearu :| Ne disejblujete hilera dobro ... ciklon, ciklon, charge, stun -> trinket blind, 10s, vanish+sap, 10s, ciklon, ciklon, charge, stun a tek rofl za to kastovanje feara sa rogom pored. I naravno da bl/heroizam ne skracuju globalcd i ne ubrzavaju hotove/dotove -.- hehe u s2 sam ja imao 1950, al to je druga prica bila, kad je do 2k ratinga bilo timova sa tier5 itemima ili merciless :P No, probali smo ovako nesto i sta se desi blind jedva da traje 3 sekunde.. lik ne izadje iz combata za sap, ishealuje warlocka i to je to, a ono sto najvise jebe je mrtvi fel hunter koji mi visi na glavi celu arenu od kojeg jedva castujem -,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ah da zaboravio sam da napomenem, a i prevideo sam :P Blind i cyclone dele isti diminishing return :P Jbg sta da ti kazhem onda morate biti efikasniji :] tj onda redosled ide, sap shamija, blind shamija, resap, u trenutku kad iskoristi trinket charge, stun, i onda cyclone do immune-a s tim sto morate racunati da ce vam jedan ns-hw proci. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) Ma kad sam video sliku arena 2v2 trajala 5 sati i 5 min, ubijali se za to vreme samo lock i resto druid :D Znaci.... Edited January 26, 2008 by KreatoR^NbG Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts