Milez Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Imam jako puno piratskih programa, da budem iskren - nemam nijedan original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Previše... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 War3 i nekolicinu besplatnih programa.Ostalo sve ilegala Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Meni su Total Commander i WinRAR prvi na takvoj listi... E majke mi, ako bih neki program platio, to bi bio Total Commander. Uštedeo mi je jedno 10 godina života. @ topic: sem GW, WoW i OrangeBox, sve je piraterija. Mada ima i besplatnih programa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 (edited) Imam jako puno piratskih programa, da budem iskren - nemam nijedan original Mozilla Firefox i Winamp su free :) Edited December 25, 2007 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 E majke mi, ako bih neki program platio, to bi bio Total Commander. Uštedeo mi je jedno 10 godina života. @ topic: sem GW, WoW i OrangeBox, sve je piraterija. Mada ima i besplatnih programa. Ja sam kupio Total Commander. Dodushe ne svojim parama, ali evo radi key i do dan danas Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Hteo sam da uzmem sa onim popustom koji daje kad se kupuje uz indeks ili slično, piše na sajtu važi i kod lokalnih distributera, ja pisao ikstrimu, "mi ne izdajemo edu licence, ktnxbye". Eh Srbijo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 imam XP, Office 2k3, HL1/2, WC3, PES5/6. Isto ko i vudu i truper, prvo bih ispazario tcm, da hocu nesto da kupim originalno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts