ZeRoQL Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Zrenjanin je pun tih roda i ja imam fobiju od njih! :) ipak kad vidish da je riba visa mozda veca od tebe nije ti sve jedno a pogotovo kad te muva :) small bitches rule :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 i onda kali nesto prica medziju za (ne)pismenost... kali zvani visLJa :DDDD edit: ja bas i ne mogu da biram...ja sam 182,tako da visLJe odmah otpadaju... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 mala je dobra skroz za karu........ Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Samim tim sto je snimila ovu pesmu, ne bih je ni pokvarenim laserom dzarao. Jadno, stvarno,... jadno. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Aj ne seri,svega ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Samim tim sto je snimila ovu pesmu, ne bih je ni pokvarenim laserom dzarao. Jadno, stvarno,... jadno. Pa jel bi je ti jebao zbog pesme ili zbog toga sto je dobra riba ??? Npr neki gabor snimi extra dobru pesmu i ti bi je kao karao? :D koja logiga lol ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Onda bi trebao da kara onog hobita Mariju Sherifovic :))) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 pesma ftw^^ evo posle 2-3 slusanja :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 (edited) Pa jel bi je ti jebao zbog pesme ili zbog toga sto je dobra riba ??? Npr neki gabor snimi extra dobru pesmu i ti bi je kao karao? :D koja logiga lol ! Ne bih, posteno, al jednostavno, ne bih mogao da se pomirim sa sobom, da je karam. Na ovu sandru mislim. Imao bih osecaj kao da karam mentalno zaostalu osobu, mada I njima treba picke/kare. I ja kad sam je vidjao po spotovima, rekao sam da bih je karao, al ovo je drugo :P. Ma bole me kurac. Lol, stha ja pishem. Edited December 15, 2007 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 15, 2007 Author Report Share Posted December 15, 2007 (edited) Imao sam takvih situacija u zivotu,svidi ti se neka riba izdaleka i kada je upoznas totalno se oladis kada skontas da ne zna da resi jednacinu sa jednom nepoznatom,onda taj savrseni osmeh skroz debilno deluje,ko da se smeje sama sebi sto je omgrofl glupa. Konkretno bio sam prosle subote u stanu kod drugarovog druga ( :P ) sa stomatologije i ulazi preterana riba,skockana,sve extra i ja se malo dobio,krenem neku spiku da bacam i u tom trenutku taj lik ciji je stan krene da kenja kako je potrosio proslu subotu 400E,a ova dobacuje:,,Pa sta moj bivsi decko je trosio na mene 400E dnevno'' i nasmeje se ono u fazonu ''jea ala sam jaka riba'' reko wtf.... ako su to buduci stomatolozi ja odo kod veterinara.... edit:uzgred ako neko nije skontao poentu spota eo vam :)) clicky Edited December 15, 2007 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 ispod struka extra, iznad struka bzvz. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Imao sam takvih situacija u zivotu,svidi ti se neka riba izdaleka i kada je upoznas totalno se oladis kada skontas da ne zna da resi jednacinu sa jednom nepoznatom,onda taj savrseni osmeh skroz debilno deluje,ko da se smeje sama sebi sto je omgrofl glupa. Konkretno bio sam prosle subote u stanu kod drugarovog druga ( :P ) sa stomatologije i ulazi preterana riba,skockana,sve extra i ja se malo dobio,krenem neku spiku da bacam i u tom trenutku taj lik ciji je stan krene da kenja kako je potrosio proslu subotu 400E,a ova dobacuje:,,Pa sta moj bivsi decko je trosio na mene 400E dnevno'' i nasmeje se ono u fazonu ''jea ala sam jaka riba'' reko wtf.... ako su to buduci stomatolozi ja odo kod veterinara.... edit:uzgred ako neko nije skontao poentu spota eo vam :)) clicky to tebra Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts