Jump to content

Jos jedna

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kolko vas mrzi da ukljuchite mozak i bez strasti piskarate ovde, uzhas...

mohi poredi formu borbe koju ovde napadaju. primer za vas koji ili nemate mozga, ili ga ne koristite jer vas mrzi :]

-crnca diskriminishu jer je crn (mada je nebitan razlog za ovu diskusiju, diskriminacija je diskriminacija), on izadje da se buni protiv toga, da trazhi svoja prava. ostrashtjeni belci na to odgovore josh zheshtjom diskriminacijom i nasiljem.

-homoseksualca diskriminishu jer je homoseksualac (opet, nebitan razlog, diskriminacija je diskriminacija), on izadje da se buni protiv toga, da trazhi svoja prava. ostrashtjeni heteroseksualci na to odgovore josh zheshtjm diskriminacijom i nasiljem.

razlika je gde?

ako je vash glavni argument taj da je bitan razlog zbog kojeg su diskriminisane ove dve grupacije, onda se pogledajte u ogledalo i recite kakav ste to moralan uzor za budutje narashtaje, mozhda i svoju decu.

plus mi boletova zapazhanja postaju smeshna vetj :] kakve veze ima to shto u gej lobiju cirkulishu velike pare, pa da kazhemo i da se odredjen broj ljudi tu omasti debelo iza paravana o borbi za gej prava? dal to menja samu potrebu gej zajednice da trazhi svoja prava? jel to opravdava ostrashtjene heteroseksualce, kako nas zola naziva, "normalne", da vrshe nasilje nad manjinom koja se nenasilno bori za svoja prava da budu smatrani jednakima?

krajnje je licimerno da se vadi pricha kako tje se neko svim sredstvima boriti protiv gejeva koji se bore za ta svoja prava, jer "netju da mi deca gledaju to na ulici", a tjuti se i jedu se govna oko stvari koje zaista srozavaju moral i chovechnost. boli vas bre kurac za decu, nego ste nesigurni, a odatle i strah i nelagodnost koji vam hrane potrebu za diskriminacijom :[

bash vala, primetio sam da me potkachila ta internetska manija bezobzirnosti prema sagovorniku, ili sagovornicima. a bio sam tako fin i pristojan kad sam se registrovao ovde :]

stojim iza svega shto sam napisao do dushe, samo sam bio malo oshtriji jer sam popizdeo chitajutji topik. dodaj na to onu moju chuvenu da rurovce u svakom pogledu smatram nadprosechnim u odnosu na ostatak ljudi iz nashe sredine, i dodjesh dotle da mi je muka kad pomislim kako tek razmishljaju ti iz mase, proseci :/

krajnje je licimerno da se vadi pricha kako tje se neko svim sredstvima boriti protiv gejeva koji se bore za ta svoja prava, jer "netju da mi deca gledaju to na ulici", a tjuti se i jedu se govna oko stvari koje zaista srozavaju moral i chovechnost. boli vas bre kurac za decu, nego ste nesigurni, a odatle i strah i nelagodnost koji vam hrane potrebu za diskriminacijom :[

izvini jel bi se borio da neko stalno kenja i povraca po gradu, i ti to treba da gledas svaki dan ? ja bih, i isto mi je poredjenje jer mi je gadno i jedno i drugo.

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

porediti borbu za gradjanska prava ljudi crne puti i borbu za gradjanska prava ljudi sklonih rektalnom avanturizmu je u najmanju ruku neukusno i neobrazovano.

jel imas devojku igi? jesi imao ikad devojku koju si voleo? jel bi voleo kad bi neko sveo vasu vezu na vaginalni avanturizam?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ja bih trebao tebi da postavim to isto pitanje ako ne razlikujesh rektum od vagine... ali ako vec treba da ti crtam - dupe je konstruisano samo kao output uredjaj,picka vec ne.

u svakom slucaju vekovno ropstvo nije isto sto i homoseksualnost...nije ni priblizno tesko biti peder na ovom svetu kao sto je to bilo tesko biti crnac sve do 60tih proslog veka u vecem delu sveta koji je sam sebe nazivao "civilizovanim"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

hocu da ti kazem da si celu seksualnost sveo na guranje penisa u rupu, pri tom zaboravivsi na emocije i sve ostalo sto dolazi uz to

dozvoljavas sebi da pretpostavis kako je biti peder? kako bi ti bilo da te ceo svet tera da zivis s muskarcem ceo zivot jer je to 'normalno'? e tako je danas gejevima

oke, ne moraju da beru pamuk i spavaju u stali, ali pretpostavljam da se opet ne bi menjao s njima

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

draga demokratijo... pisem ti prvi put u nadi da ces procitati moje pismo...

ja volim incest... da li to znaci da mogu da odrzavam paradu i izrazavam svoje misljenje... i trazim svoja prava... uz to zelim brak sa vise osoba odjednom... a i biseksualac sam... zelim da mi se ne ugrozavaju moja prava i da mi se dozvoli da se registrujem sa caletom i kevom... oni su saglasni i nikoga ne ugrozavamo...

i bog stvori adama i evu... a da bi bili korektni imaju jos dve verzije:

i bog stvori adama i stevu...

i bog stvori evu i adamovu kevu...

Edited by JetSet

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

sad me je lupio flesh da je ova pricha oko prava pedera kod nas ista pricha kao i o ulasku u evropsku uniju :)))

zatucani i netolerantni stop!

reche chovek koji veruje da je prilikom izumiranja dinosaurusa pre 65 miliona godina nestao sav zivi svet i da je evolucija krenula od nule....

u utorak je malo falilo da te pitam da li verujesh i u veliku kornjachu koja nosi plocasti svet na ledjima.

reche chovek koji veruje da je prilikom izumiranja dinosaurusa pre 65 miliona godina nestao sav zivi svet i da je evolucija krenula od nule....

u utorak je malo falilo da te pitam da li verujesh i u veliku kornjachu koja nosi plocasti svet na ledjima.

pa naravno kako sam glup prezhiveo je igi jel je pojeo dinosaurse da bi se ugrejao!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa nije nestao sav zhivi svet priikom odumiranja dinosaurusa. i daleko da je evolucija krenula od nula tada. otkud ti to leba ti? :D

draga demokratijo... pisem ti prvi put u nadi da ces procitati moje pismo...

ja volim incest... da li to znaci da mogu da odrzavam paradu i izrazavam svoje misljenje... i trazim svoja prava... uz to zelim brak sa vise osoba odjednom... a i biseksualac sam... zelim da mi se ne ugrozavaju moja prava i da mi se dozvoli da se registrujem sa caletom i kevom... oni su saglasni i nikoga ne ugrozavamo...

i bog stvori adama i evu... a da bi bili korektni imaju jos dve verzije:

i bog stvori adama i stevu...

i bog stvori evu i adamovu kevu...

incest je druzhe zabranjen zakonom, homoseksualizam nije.

incestoidna reprodukcija vrste dovodi do degenerisanja gena, homoseksualizam ne mozhe da reprodukuje vrstu.

mani se pricha o bogu :]

ja bih trebao tebi da postavim to isto pitanje ako ne razlikujesh rektum od vagine... ali ako vec treba da ti crtam - dupe je konstruisano samo kao output uredjaj,picka vec ne.

u svakom slucaju vekovno ropstvo nije isto sto i homoseksualnost...nije ni priblizno tesko biti peder na ovom svetu kao sto je to bilo tesko biti crnac sve do 60tih proslog veka u vecem delu sveta koji je sam sebe nazivao "civilizovanim"

Ako cemo tako, "picka" je zamisljena da se koristi za odnos zarad reprodukcije. Jel ti jebesh samo da bi napravio decu?

Sisa je tu da bi beba sisala mleko iz nje, nije da se stishtje.

Cemu tacno sluzi pushenje kurca?

Zasto je hetero analni sex najpopularnija stvar na netu?

Zato sto su do 60ih proslog veka homoseksualci iz straha krili svoju homoseksualnost. Da su crnci mogli da sakriju svoju boju koze to bi i uradili, a pitanje je dali vi mislite da su oni, u slucaju da su mogli da sakriju svoju boju koze, to trebali da urade?

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Dishi Ramize, dishi. Tvoja kita je veca od moje, a ako ne dises pravilno nece moci da ti se digne. Posle ce ti Djavo bude kriv.

ups, tebe sam preskochio.

kako god ti ja delovao preko neta dok mi chitash postove, seti se kakav sam bio u onih par susreta koje smo imali i odagnaj sive oblake. ja sam onakav uvek :]

dakle, ne uzbudjujem se ja previshe, samo mi se desi da otpustim kochnice dok pishem oko necheg shto me blago iritira. a tebe se hvatam jer me zaista povremeno fascinirash iznetim pogledom na temu. da bash imam "pik" da te saletjem na svakom topiku, ja bih to i radio. ovako te kvotujem, ili odgovorim, samo tamo gde mislim da imam shta da ti kazhem, ili kazhem drugima o tvom iznetom pogledu, stavu, shtagod.

za razliku od homoseksualaca na vrlom zapadu su postojali pisani zakoni koji su segregovali drustvo na osnovu rasne pripadnosti. homoseksualce niko nije dirao dok su god drzali za sebe. da ljudima su bili odbojni, ali mogli su da idu u skole koje su hteli, u restorane koje su hteli da posete, mogli su za razliku od roze park da sednu u basu gde god su hteli.... prema pederima i lezbejkama mrznja nikada nije dostigla nivo zakona osim u ww2 nemackoj ali to je sira pricha. mohi, jesi li cuo za aparthejd ili marsh na vashington?

ne volish samo ti dobar zalogaj...

[roflmao]

:*

pa nije nestao sav zhivi svet priikom odumiranja dinosaurusa. i daleko da je evolucija krenula od nula tada. otkud ti to leba ti? :D

ma to je jedna od onih igijevih preuvelichanih pricha da bi napravio foru :) a pricha je tekla kako bi mi, kao sisari (kao i neki sisari u vreme dinosaursa), prezhiveli udar asteroida u Zemlju zbog toga shto smo prilagodljivi! to nam je u genima!

mada kad bolje razmislim mozhda bi i igi prezhiveo poshto koliko je debeo verovatno je svashtojed i mogao bi i kamen da jede!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

[roflmao]

:*

ma to je jedna od onih igijevih preuvelichanih pricha da bi napravio foru :) a pricha je tekla kako bi mi, kao sisari (kao i neki sisari u vreme dinosaursa), prezhiveli udar asteroida u Zemlju zbog toga shto smo prilagodljivi! to nam je u genima!

mada kad bolje razmislim mozhda bi i igi prezhiveo poshto koliko je debeo verovatno je svashtojed i mogao bi i kamen da jede!

maude pricha je bila KAKO SMO KAO SISARI BILI FLEKSIBILNIJI u trenutku pada meteorita koji je zbrisao dinosauruse zbog cega smo preziveli i postali dominantna zivotinjska grupa, a ne KAKO BI, jer je covek u ovom stupnju razvoja suvishe oslonjen na sistem i kao jedinka bi imao velike probleme da se snadje u nekom postapokaliptichnom okruzenju