Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dobro jutro i srecna slava onima koji slave! a i onima koji ne slave!!!

Sa trece strane, da li neko zna nekoga ko radi u onim radnjama i buticima sto su u Sava Centru, da mi kazhe da li oni zaista necemu sluzhe i da li nesto prodaju. Od kada sam prvi put isao tamo imam takav utisak (sto je jelda bilo kad sam bio mnogo mali) a isti utisak imam i sada, jer sam bash juce bio tamo. Ne racunam one lokale tipa Alfa banka, posta, Futura plus vec mislim na one silne butike, prodavnicu filmova i diskova, salone i tako to, posebno tamo u onom drugom redu tih lokala. Ne verujem da je taj set od nekoliko vecih konferencija kada dodju stranci dovoljan da se ti lokali isplate, pa ne znam sta se tu dogadja, neko pere pare, sta li :)

moj drugar radi u jednom od tih butika, neka femsi marka.. joooj.. kako li je naziv.. nesto uglavnom vezano za skijanje, bording i slicna sranja..

Srecna slava svima koji slave!

@topic

Raspadam se...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Prodaju. Firmirane skupe stvari. Zato je toliko prazno. Mozes cesto videti mlade fine devojke koje setaju sa malo starijim momcima od 50+ godina.

Fora je u tome sto sam ja tamo nesto redje naravno, ali sam na sastanku bio sa ljudima koji bash rade u Sava Centru, i oni kazhu da je ista situacija. A ja sam sedeo sat ipo u tom kafeu koji je okruzhen sa sest radnji, niko nije ushao u te radnje :) Tri od sest su se zatvorile oko pola sest uveche :)

rezervishite parking unapred! \o/

Ja idem u Jajince, rezervisao sam ekskluzivno parche njive od deda Stojana.

sve se moze kad se hoce [:X]

pa ajd da probamo da nadjemo nekog Giannia ili mozda neku Ellenu da spavamo kod njih kad odemo u Milano ;))

a da,karta za Milano-koncert je 40e :)

@kole

sta prevodis?:)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

sajt? ja imam odavno svog dudena, kupljenog josh za dojchmarke, jer realno to je nemachko-nemachki da mi objasni rechi u rechenici kako se koriste...sad jedino bolje od toga bi mi bilo nesto sto daje nemachke termine na srpskom a to mi zvuchi prilichno slabo verovatno...

o pa cool,ako ti treba neki sajt sa recnikom,javi se ;)

samo mojen da ga preusmeravash ka meni, ima milica, a sifguran sam i josh nekoliko ekonomista ovde:)

GDE JE MOJA CHOKOLADA? :)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

kakav djani i elena, ima hostela koliko hoces :)

Ima i hotela jeftinijih i boljih od tih hostela :| Koja je to prevara sve im jebem. Svi koji putuju "avanturisticki" kao studenterija na netu ce naci mrezu svih fakin hostela pa i u zambiji ako hotje, a neke sasvim kul motelcitje nema shanse.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

^Word,a ja se chak ni drushtvu ne radujem,bice to klasichni familijarni skup :|

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

sajt? ja imam odavno svog dudena, kupljenog josh za dojchmarke, jer realno to je nemachko-nemachki da mi objasni rechi u rechenici kako se koriste...sad jedino bolje od toga bi mi bilo nesto sto daje nemachke termine na srpskom a to mi zvuchi prilichno slabo verovatno...

herr kole,kao sto bi rekao "presveti mashinac margi",moras da koristis izraze u koje si potpuno siguran :)

inace,ovo je spisak recnika:

http://dict.tu-chemntiz.de

http://dict.uni-leipzig.de

http://www.proz.com/search

hhtp://en.wictionary.org

ima ih jos ... al ne bih da smaram ostali narod da ovo sve gleda ;)

imas kod mene na faxu gomilu tih nekih srpsko-nemacki i obrnuto strucnih recnika,pogotovo za te termine a kod kuce imam neki mali "poslovni" pa ako ima neka bas bas teska rec,ti napisi,pa mozda i nadjem resenje ;)

margi>cokolada u petak ! :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

aaaaaaa opsovao si slavu gresnice !!!

OLOLOLO Istorijski trenutak,nisi stavio ni jednog smajlija u postu :P

%7Boption%7DSlika totema sa Koletovim likom%7Boption%7D

Takodje riba za rucak. Bleh, mogu da je jedem kao stoka i da budem gladan posle 15min. Ali zato posni kolaci !!!!! Ima da ih satirem samo tako.

Sretna slava svima koji slave i prijatno onima koji idu na istu. :)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

zum erstes herzliches dank für die information gute freulein

a ondak - zaboga em sto psujesh slavu em sto su posne slave pravi hard kor! zato sto svako zna da napravi dobru masTnu sarmu i pechenje, ono gde posne slave sijaju su silne riblje salate i moj favorit - posne punjene suve paprike...slatke bre...eh familija iz pirota... =o)) i'm se negde razvalim =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...