VoOdoO_MaN Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 (edited) Znachi 3.5 godine se patim na Samsungovom 753s monitoru i vreme da je stara dama ode kod caleta :)) Budzhet: 250E Monitor: prevashodno za igre, dobar odziv (2ms-5ms) i veliki kontrast boja i da nije 17" :) Ortak me tera da kupim LG L1900J-BF Ajde Pero, vudu i ostali, bacite neke predloge :D Hvala unapred! :) Edited December 7, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Sve najbolje za Philips 190c i mislim da je u tom pricerange-u, a ti proveri. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
vejdz Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 1 post jesss http://www.itsvet.com/proizvod/benq-fp202w..._monitor/21/561 Najtoplija preporuka.Licno sam uzeo isti pre nedelju dana i prezadovoljan sam.I ostace ti dovoljno novaca da pocastis drustvo za dug zivot novog monitora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Vajd obavezno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Hmmmm za igranje wide bas i ne znam da je dobar sve zavisi kakvu masinu ima covek... po meni imas za nekih 200e LG 1953TR sasvim korektan monitor na kojem ces sve terati u native rezoluciji sto ti je i najbitnije... sta znam i ja sam u dilemi oko iste stvari i kad pomislim na razvlacenje skaliranje i sra*a lepo sam odlucio da uzmem klasika 19 cola i sve da teram u native jel ako ces da se igras onda o tome najvise razmisljaj u kojoj rez ces se igrati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 (edited) Ovaj BenQ-ov vrlo lepo izgleda :) Vudu zashto Vajd? I shta mislite o ovom monitoru iz mog prvog posta? Edited December 7, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 dobar je taj LG al je bacanje para na dizajn kad za manje para imas isto to u onom sto sam ti ja naveo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 ne bacaj pare dzabe na vajd ako hoces da se igras... nikad neces imati odovoljno jaku makinu za to... bilo bi dobro ako mozes da ga isporbas pre kupovine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 (edited) Hmmmm za igranje wide bas i ne znam da je dobar sve zavisi kakvu masinu ima covek... po meni imas za nekih 200e LG 1953TR sasvim korektan monitor na kojem ces sve terati u native rezoluciji sto ti je i najbitnije... sta znam i ja sam u dilemi oko iste stvari i kad pomislim na razvlacenje skaliranje i sra*a lepo sam odlucio da uzmem klasika 19 cola i sve da teram u native jel ako ces da se igras onda o tome najvise razmisljaj u kojoj rez ces se igrati... Pa ni klasični 19" nije "klasični", jer mu odnos slike nije 4:3 kao na CRT-u nego 5:4, znači više vuče na kvadrat. Kako kod okreneš, prelaskom na TFT nećeš imati sliku kao na CRT-u. Sve iole novije igre podržavaju wide rezolucije, ako ne zvanično ono preko tweakova (a pritom nije nativna jedina, ima i nižih wide, 1440x900, 1280x800, ako ti je kartica slabija), za starije ako imaš DVI izlaz na grafičkoj i DVI ulaz na monitoru možeš u drajverima fiksirati odnos stranica i zdravo. Da ne pričam za pucačine, šire vidno polje praktično uklanja mučninu koja može nastati i na običnim monitorima, a kamoli na suženim 5:4 TFT-ovima. Plus ako radiš u dizajnerskim programima, lepo naređaš palete sa strane i ostane ti normalan radni prostor. A ako uzmeš 19-icu vajd, nativna 1440x900 je manja rezolucija od 1280x1024 tako da priča "ne može kartica da izgura nativnu" ne pije vodu. Edited December 7, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 Vudu_ pro :) Zaboravio sam da dodam josh neke stvari. Ja jedinu igru koju igram vishe od 3-4 sata je Warcraft III TFT :) Grafichka je stara GeForce FX5200 128Mb ali i to ce se uskoro promeniti :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 a jes ja sam se prebacio na wide monitore vece dijagonale gde je reza 1680... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vejdz Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Kad budes sedeo duze vreme za wide monitorom , kad pogledas na obican pitaces sebe "Zasto nisam ranije uzeo novi monitor"...Nemas nikakvih problema sa zahtevnoscu igara kao ste je receno ako neces 1680x1050 imas i manje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 (edited) Kad budes sedeo duze vreme za wide monitorom , kad pogledas na obican pitaces sebe "Zasto nisam ranije uzeo novi monitor"...Nemas nikakvih problema sa zahtevnoscu igara kao ste je receno ako neces 1680x1050 imas i manje. na 1650x1050 - Hellgate London izgleda odlicno(hm,aj da kazem veoma dobro-da ne preterujem) na 1900gt 256mb i 2Gb ddr2.... Edited December 7, 2007 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Kad budes sedeo duze vreme za wide monitorom , kad pogledas na obican pitaces sebe "Zasto nisam ranije uzeo novi monitor"...Nemas nikakvih problema sa zahtevnoscu igara kao ste je receno ako neces 1680x1050 imas i manje. naravno da sam sedeo, jednostavno nemam taj dozivljaj kao svi, OMG VAJD MORA SAD DA SAM PRO, pre bih birao kombo 2x non vajd monitora nego jedan vajd... stash svako ima svoje bube... a da gledam film na kompu tesko, imam veliki tv koji mi za to sluzi... da i kad smanjis rezu na svakom tftu igra izgleda uzasno... a tripove koje vodu spominje u mucnini u fpsu ima brat bratu 2,3% igracke populacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 da i kad smanjis rezu na svakom tftu igra izgleda uzasno... JAO JEL I FALLOUT?! ;D Nemoj bre da poturaš klipove pod točkove mladim kupcima, dobar je vajd i šta mu fali. Ako ništa, stane više kolona u Excelu :D A i brate, mučnina u Source endžinu je dokazana, pogledaj po forumima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ne fallout je na svakom monitoru lep :) i zamisli imas dva monitora i onda stavis clone opciju i igras dva fallouta odjednom !!!OMG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Ja imam taj LG i mogu ti reci da je monitor mama , tople preporuke. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts