G!!! Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 nisam, jer je bila toliko bagovita da mi se smucila a igrao sam je bar 7 dana... nemam pojma da li su je patchovali verovatno jesu, ali se meni ogadila za sve pare pa mi ne pada na pameta da je opet proba, mislim da sma izbrisa i .iso a to gotovo nikad ne radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincenety Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Jesu, vec su izasla dva patcha. Znam i sam da je igra puna bugova ali svejedno ju zelim nastaviti igrati jer mi je vec dosadno svaki dan igrat battlefield 2142 i FM 08. Samo sto sam zapeo na toj jednoj misiji i ne mogu dalje, pa trazim po raznim forumima nekoga tko je uopce do kraja odigrao to, pa da mi mozda rjesi taj moj problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Izaš'o patch 1.08. * New and improved multiplayer experience * Expanded and optimized multiplayer interface * Online in-game Chat Lobby * Advanced Firewall Negotiation * New UDP-based networking framework, "V4P" with lower latency and faster connections. * Improved balancing for more strategic depth. * Multiple bug fixes and improved overall stability http://www.vertex4.com/sunage/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Kad smo kod crtanja, jel neko probao Age of Empires 2 na TFT-u? Ja jesam pre par nedelja i usrao sam se od smeha, znači pred tom igrom sam proveo bar godinu dana u kontinuitetu nekada davno na katodašu i sve je bilo OK, i sad gledam na TFT-u, sve pršti od pikselizacije, jedinice izgledaju ko da ih je neko crtao drvenim bojicama :) Tako da ono, možda je i bolje što su 3D jedinice, slabo ima 2D dizajnera ko nekad :) Ja ne znam o cemu ti pricas posto i dalje igram age of kings sa ortacima iz kraja i imas lepo u opcijama podesavanje rezolucije i na mojoj 19" tftu 1280x1024 ponudjena rezolucija odgovara njegovoj fizickoj ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ne ne, ne pričam o rezoluciji. To je okej, 1:1, već o crtežu jedinica. Na CRT-u je slika mekša pa se ne vidi toliko handdrawing, ali na TFT-u izgleda mnogo drugačije (tj. oštrije). Ne izgleda ružno, ali baš se vidi da su sve jedinice ručno crtane i da se nisu mnogo trudili to da sakriju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 brate jeli bitno kako izgleda jedinica... cak je i lakse za selektovati 2d jedinicu sto je i najbitnije kod igranja RTSa Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 brate jeli bitno kako izgleda jedinica... cak je i lakse za selektovati 2d jedinicu sto je i najbitnije kod igranja RTSa ne pricha on o tome, vec da modeli nisu pravljeni u 3d pa spljoshteni vec da su od starta crtani u 2d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 aaa lol... sry;) Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts