Jump to content

SunAge - 2d rts

G!!!

Recommended Posts

nisam, jer je bila toliko bagovita da mi se smucila a igrao sam je bar 7 dana... nemam pojma da li su je patchovali verovatno jesu, ali se meni ogadila za sve pare pa mi ne pada na pameta da je opet proba, mislim da sma izbrisa i .iso a to gotovo nikad ne radim

fallout_table.gif

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jesu, vec su izasla dva patcha.

Znam i sam da je igra puna bugova ali svejedno ju zelim nastaviti igrati jer mi je vec dosadno svaki dan igrat battlefield 2142 i FM 08.

Samo sto sam zapeo na toj jednoj misiji i ne mogu dalje, pa trazim po raznim forumima nekoga tko je uopce do kraja odigrao to, pa da mi mozda rjesi taj moj problem.

• 2 weeks later...

Izaš'o patch 1.08.

* New and improved multiplayer experience

* Expanded and optimized multiplayer interface

* Online in-game Chat Lobby

* Advanced Firewall Negotiation

* New UDP-based networking framework, "V4P" with lower latency and faster connections.

* Improved balancing for more strategic depth.

* Multiple bug fixes and improved overall stability

http://www.vertex4.com/sunage/

Kad smo kod crtanja, jel neko probao Age of Empires 2 na TFT-u? [:D] Ja jesam pre par nedelja i usrao sam se od smeha, znači pred tom igrom sam proveo bar godinu dana u kontinuitetu nekada davno na katodašu i sve je bilo OK, i sad gledam na TFT-u, sve pršti od pikselizacije, jedinice izgledaju ko da ih je neko crtao drvenim bojicama :)

Tako da ono, možda je i bolje što su 3D jedinice, slabo ima 2D dizajnera ko nekad :)

Ja ne znam o cemu ti pricas posto i dalje igram age of kings sa ortacima iz kraja i imas lepo u opcijama podesavanje rezolucije i na mojoj 19" tftu 1280x1024 ponudjena rezolucija odgovara njegovoj fizickoj ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ne ne, ne pričam o rezoluciji. To je okej, 1:1, već o crtežu jedinica. Na CRT-u je slika mekša pa se ne vidi toliko handdrawing, ali na TFT-u izgleda mnogo drugačije (tj. oštrije). Ne izgleda ružno, ali baš se vidi da su sve jedinice ručno crtane i da se nisu mnogo trudili to da sakriju.