Jump to content

Prosli zivot


Recommended Posts

http://www.astromag.biz/index_astro11.htm

Sad sam video ovaj link, strahota... Upisete ime i prezime, datum rodjenja i on vam generise kakvi ste bili u proslom zivotu [:0]

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Nizozemskoj, u razdoblju od 1804. do 1852. godine. Tada ste radili kao bankar i živjeli vrlo dobro u materijalnom smislu. Iako ste imali ste tri žene i petero djece - ljubavi vam je nedostajalo cak i u vlastitom domu, a uz to gotovo da niste imali niti jednog prijatelja. Svi su od vas zahtijevali samo novac, jer su smatrali da imate previše i da se škrti, zbog toga što svoje izobilje niste htjeli (po)dijeliti sa nikime. Iako ste bili vrlo obrazovani i inteligentni - većina svih vaših razgovora svodila se na priče oko novaca, kredita, kamata i vraćanja dugova.

Bili ste neustrašivi, pa ste se zbog toga cesto nalazili u različitim životnim iskušenjima i opasnostima.

Cilj vaše sadašnje egzistencije je komunikacija, razvoj vlastitih duhovnih vrijednosti, ali i dužnost postati predvodnikom, rukovodiocem ili liderom u svim životnim situacijama. U djetinjstvu vas drugi neće ozbiljno shvaćati, a uz to će vas povremeno vrijedjati i ponižavati. često puta morat ćete se financijski i materijalno žrtvovati zbog djece, obitelji, rodjaka, znanaca i prijatelja. Oni će mnogo puta htjeti pozajmiti novac kod vas, što je, zapravo, vaša karma, odnosno sudbina iz prošlog života.

I još nešto: ukoliko se visoko popnete na društvenoj ljestvici - vaš će eventualni pad sa položaja biti vrlo bolan, ali gotovo neprimjetan.

LoL

Link to comment
Share on other sites

PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Meksiku, u razdoblju od 156. do 213. godine. Sunarodnjaci su vas se pribojavali više od leoparda, jer ste kao plemenski vrač - ovladali mnogim nevjerojatnim sposobnostima. Često ste prinosili žrtve bogovima, pri čemu ste se najčešće koristili izvadjenim srcima vaših neprijatelja. Mogli ste posjedovati bilo koju ženu unutar plemena, bolje reći: mogli ste dobiti sve što ste zaželjeli. No, sve je trajalo do trenutka kada ste pijani odlučili izvršiti još jedan žrtveni obred - i pogreškom sebe žrtvovali bogovima!?! Legenda o tom dogadjaju stoljećima se prepričavala u vašem plemenu, ali i izvan njega, te izazivala strahopoštovanje.

Možda u sadašnjem životu posjedujete neke paranormalne sposobnosti ili, pak, sanjate snove u kojima vidite gradjevine drevnih naroda Inka, Maya ili Azteka. Dakle, u ovom ili onom, istina nejasnom obliku nazirat ćete neke pojedinosti iz svog prošlog života. Nemojte gušiti u sebi eventualnu sklonost magiji - nego je, dapače, razvijajte. Vaša se duša dugo vremena nije reinkarnirala, pa nemojte 'bježati od života', nego se upustite u to što vas privlači, ponekad i po cijenu manjih neugodnosti. No, upozoravamo vas da svakako izbjegnete ovisnost o alkoholu ili narkoticima.

Nije ni cudo sto sam seksualno opterecen :)))

Brate izgleda da ovo ne laze .

Edited by Dino
Link to comment
Share on other sites

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili na Karipskom otočju, u razdoblju od 1734. do 1785. godine. Bili ste sluškinja bogatih gospodara, koje je povremeno smetala vaša sklonost maštanju i fantazijama. Zbog toga ste u nekoliko navrata bili prisiljeni promijeniti 'poslodavce', ali ste se, doista, rijetko kod kojeg zadržali duže vrijeme.

Unatoč svemu, uspjeli ste se udati i roditi dvoje djece, koje ste, (kao uostalom i muža) u razdobljima maštanja - posve zapuštali i zanemarili. Zbog toga vas je jednog dana, bez pozdrava, traga i glasa napustio muž, a vi ste se nakon toga plašili ponovno vezivati za nekoga.

Vaša vas je mašta 'stajala' glave, u trenutku kad ste zamišljeni prelazili preko ceste, pa ste stradali pod konjskom zapregom.

U sadašnjoj egzistenciji možete stradati ukoliko ne razvijete vlastiti osjećaj za mjeru, odnosno ako budete preoštri, netaktični i tvrdoglavi, ili, pak, skloni alkoholu. Morate postati strpljivi, te uvijek biti spontani i prirodni.

Nadalje, ne smijete se koristiti bogatstvom ukoliko ga niste stekli sami, i to poštenim radom. Ni u ludilu se ne upuštajte u kradju, a niti se nemojte koristiti nasiljem da bi ostvarili neke svoje ciljeve.

Ne nadajte se da ćete izvući glavni zgoditak na lutriji i ne učestvujte u hazardnim igrama, kao na primjer kockanju i slično.

Bio sam žena u prošlom životu [|)]

Glupo do bola BTW

Edited by jasamnepismen

.

Link to comment
Share on other sites

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Engleskoj, u razdoblju od 1259. do 1862. godine. Rodili ste se u obitelji akrobata i cirkusanata, pa ste se od malih nogu započeli baviti zanimanjem vaših roditelja. Vaša je žena bila ulična umjetnica, dok je troje djece nastavilo obiteljsku tradiciju i zabavljalo ljude širom Velike Britanije. Valja reći da ste se dobrodušno odnosili prema svim članovima obitelji i da nikada niste prevarili svoju ženu. Nadalje, tada ste imali jedan vrlo izražajan madež na tijelu, a možda ga imate i u ovom životu.

Pili ste mnogo alkohola, pa ste na kraju oboljeli i umrli od tada neizlječive tuberkuloze.

U sadašnjoj ćete egzistenciji možda imati ljubavne probleme, pa ćete biti pomalo hladni i distancirani u odnosu prema partneru ili, pak, nesposobni za dugotrajno vodjenje ljubavi. Moguće je da cijeli svoj život nećete upoznati vatru strasti u njenoj punoj toplini. Ako ste muškog spola, a imate više od dvoje djece - tada ćete u jednom razdoblju života ozbiljno posumnjati jesu li sva djeca doista vaša.

Moguće je da ćete povremeno maštati o boljem životu, no zbog toga ne smijete prekršiti nikakova moralna i etička načela.

Što se zdravlja tiče - možda ćete biti nešto skloniji upalnim obolenjima i infekcijama.

don't grow up it's a trap

Link to comment
Share on other sites

Brate meni se moje svidja do jaja , tako da verujem :)

svidja ti se sto si na novi zivot cekao 2000 godina???

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Engleskoj, u razdoblju od 1259. do 1862. godine.

?????????

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

Link to comment
Share on other sites

"Od rane mladosti vodili ste obiteljske krave na ispašu, pa ste se ostatak života zanimali mljekarstvom. Zarana ste se udali, te rodili troje djece i proživjeli sa mužem sve do svoje smrti. Vrlo ste rijetko putovali, a kada ste se napokon odlučili na tako nešto - tada ste na svom prvom putovanju morem - tragično stradali."

AHAHAHAAAAAAAAAA GLUPOOOOOOOOOOO! RODIO SAM TROJE DECE I NA PRVOM PUTOVANJU TRAGICHNO STRADAO gg!

Link to comment
Share on other sites

Ovo mora da je tacno.

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Turskoj, u razdoblju od 1634. do 1664. godine.

Još u ranoj mladosti postali ste ljubavnica jednog turskog paše u velikom haremu. Zbog toga se niste uspjeli obrazovati, a niti zasnovati vlastitu obitelj. Ostale žene u haremu nisu vas obožavale, a niste se uspjeli previše zbližiti sa pašom. Kada vam se ukazala prilika da pobjegnete iz harema - vi ste bili vrlo neodlučni i spori, zbog čega ste uhvaćeni i na koncu - kažnjeni smrću.

Možda ćete i u sadašnjoj egzistenciji biti neodlučni, nervozni, pomalo lijeni i uvijek spremni sažalijevati sami sebe. Vaša je zadaća u ovom životu maštati najljepše stvari, koje trebate pokušati ostvariti. Morate živjeti onako kako vam to nalaže vaše srce i osjećaji, te voljeti one ljude koji doista zaslužuju vašu ljubav. Nikad nemojte reci 'nikad', budite spokojni, a ne tašti i razmišljajte samo o dobrim i lijepim stvarima i dogadjajima.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Link to comment
Share on other sites

Ispao sam zena jebena!

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Njemačkoj u razdoblju od 1577. do 1639. godine. Rano ste stupili u brak, te ubrzo rodili troje djece. Muž vas nije volio, djeca su bila zauzeta svojim poslom, pa ste najviše vremena provodili na poslu, radeći kao tkalja. Iako ste zaradjivali malo novaca - ipak vam nije ništa nedostajalo u životu. Dugo vremena potajno ste voljeli jednog muškarca, no, on to nije nikada saznao. Umrli ste tiho i spokojno, za vrijeme sna, naprosto od umora i starosti.

Ako ste ženskog spola - tada vas u sadašnjoj egzistenciji očekuje veći broj ljubavnih veza. Eventualni razvod brak - za vas može predstavljati pravu tragediju. Ukoliko ste, pak, muškog spola - vjerojatno ćete imati nekoliko brakova, sa time da će vam svaki kasniji brak biti sve bolji. Vjerojatno će vas pratiti mnogo spletki, ogovaranja, ljubomore, te ispada u obitelji. Samo vam ogromna snaga volje može pomoći da izbjegnete ove karmičke veze.

Ostala područja vašeg života vjerojatno će se odvijati u jednoličnim okolnostima. Novaca vam nikada neće biti dovoljno, štoviše, mogli biste ih zbog pića ili neke druge vrste ovisnosti - potrošiti!

Link to comment
Share on other sites

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Bugarskoj, u razdoblju od 1623. do 1689. godine. Bili ste neobična i nesvakidašnja glumica, vrlo iskrena i plemenita, mada ne i osobito talentirana, pa ste uglavnom igrali drugorazredne uloge, u kojima ste ispunjavali želje i kaprice mnogih bogatih ljudi svog vremena, te rukovodioca u trupi za koju ste nastupali.

Imali ste brojne ljubavne veze u kojima, na žalost, nikada niste voljeli i upoznali sreću, zbog čega se vjerojatno nikada niste udali. Vlastiti dom niste nikada imali, već ste živjeli u kazalištu, u kojem ste pored glumice bili i sluškinja, i čistacica i čuvar - istovremeno!?!

U sadašnjoj egzistenciji trebali biste sebi posvetiti mnogo vremena i pažnje, te nastojati privući zanimanje drugih ljudi. Bilo bi dobro kada biste izabrali neku zvučnu profesiju, zbog koje biste se često nalazili u središtu pažnje. Možete otvoriti i razviti vlastiti biznis ili, pak, raditi za nekog drugog. Važno je samo da vas izabrani posao veseli, a uz to i da vam donosi korist. Ukoliko ne uspijete u tome - tada će 'stradati' vaš želudac i nervi!

[roflmao]

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Link to comment
Share on other sites

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili na području Nizozemske, u razdoblju od 1711. do 1763. godine. Bili ste časnik u nizozemskoj vojsci, zadužen za obuku mladih ročnika. Vrlo rijetko ste sudjelovali u borbenim djelovanjima, pa zato niste stekli neko veće ime, a niti slavu, već ste samo bili omiljeni kod podredjenih osoba.

Imali ste velik dom (u kojem ste, istina, rijetko boravili). Dva puta ste se ženili i imali troje djece.

Cilj vaše sadašnje egzistencije je mnogo putovati, otkrivati nove zemlje, te širiti vlastite horizonte saznanja. Trebali biste pomagati drugim ljudima u situacijama kada budu priunudjeni putovati, pa čak i sami organizirati poneka putovanja. Nastojte uvijek biti pravedni, te časno postupajte. Ukoliko postanete mornar - tada ćete odraditi karmu iz prošle inkarnacije. Ako, pak, ne izaberete zanimanje mornara - možda ćete se pozabaviti psihologijom, graditeljstvom ili, pak, magijom.

TO BRE WIZARDZ0R

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Angoli, u razdoblju od 1503. do 1546. godine.

Iako ste bili oženjeni - gotovo da i niste živjeli sa suprugom i djetetom, jer ste zarana pali u ropstvo, u kojem ste teško i mukotrpno radili, pa ste na koncu, podlegli od tjelesne iscrpljenosti i obolenja.

U sadašnjoj egzistenciji trebali biste ostvariti sve svoje planove povezane sa materijalnim blagostanjem. Poželjno je da težite rukovodećem mjestu ili da zauzmete takav položaj u društvu, zahvaljujući kojem ćete moći upravljati drugim ljudima ili na bilo koji način utjecati na njihov život. No, ako ne uspijete u tome - tada ne bi bilo loše da imate vlastiti biznis, u kojem biste 'željeznom' rukom uveli red i disciplinu. U svakom slučaju, trebali biste savladati sve prepreke koje se pojave na vašem putu, ne opterećujući se problemima drugih ljudi.

Možda nećete biti pretjerano sretni u osobnom životu, a odgoj djece mogao bi vam predstavljati osobiti problem.

ql nisam zena

Link to comment
Share on other sites

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Engleskoj, u razdoblju od 1259. do 1862.(????) godine. Rodili ste se u obitelji akrobata i cirkusanata, pa ste se od malih nogu započeli baviti zanimanjem vaših roditelja. Vaša je žena bila ulična umjetnica, dok je troje djece nastavilo obiteljsku tradiciju i zabavljalo ljude širom Velike Britanije. Valja reći da ste se dobrodušno odnosili prema svim članovima obitelji i da nikada niste prevarili svoju ženu. Nadalje, tada ste imali jedan vrlo izražajan madež na tijelu, a možda ga imate i u ovom životu.

Pili ste mnogo alkohola, pa ste na kraju oboljeli i umrli od tada neizlječive tuberkuloze.

U sadašnjoj ćete egzistenciji možda imati ljubavne probleme, pa ćete biti pomalo hladni i distancirani u odnosu prema partneru ili, pak, nesposobni za dugotrajno vodjenje ljubavi. Moguće je da cijeli svoj život nećete upoznati vatru strasti u njenoj punoj toplini. Ako ste muškog spola, a imate više od dvoje djece - tada ćete u jednom razdoblju života ozbiljno posumnjati jesu li sva djeca doista vaša.

Moguće je da ćete povremeno maštati o boljem životu, no zbog toga ne smijete prekršiti nikakova moralna i etička načela.

Što se zdravlja tiče - možda ćete biti nešto skloniji upalnim obolenjima i infekcijama.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...