Jump to content

sta je bre ovo?

Recommended Posts

verovatno glupo pitanje, ali zar nije RUR free za citanje i za neregovane ??

Pa generalno je free, privatni delovi su postojali ili postoje kao ono forum za Army sistem, ali tu moras da budes specijalno ubacen cak i kao registrovan, tako da opet se nista specijalno ne dobija :)

upravo zbog ova dva razloga sam i pitao... a mislim cak da mozes i da postujes kao guest... pritom mi se cini da nema one verifikacije preko mail-a pri kreiranju acc...

zato sam se pogubio skroz...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

To su specijalni jedni delovi gde se seku forum, baza i stvarni zhivoti. Ti su najopasniji!

oces da kazes da je rur preteca matriksa??? ti za mene nisi glavni baja??? nisi?!? ti zapravo nepostojis???

p.s. sad bi bio fazon da mi ubacis svoj avatar/postove/signu/titulu... sve... na jedno dva sata, da se tripujem... :)

novi admini bi bili:

admin potpredsednik: cali

admin za kulturu: lag

admin vojni: de1

admin za sport i omladinu: lesko (pomocnik: longley... grobari opozicija za promenu :))

admin za verska i manjinska pitanja: mohican

admin policije: starbak

admin za ekonomiju: hico (znam da ga nema odavno na forumu, ali ako bih mu ponudio celokupni budzet da igra high stakes hold 'em... preuzeo bi odgovornost sigurno)

admin pravde: ivan (111one11one1111eleven)

admin za kapitalne investicije: lucky

voleo bih da vidim odgovor ostalih foruma na ovu postavku ljudi... posto je ocigledno da bi rat bio neizbezan...

cek ne kapiram uopste poentu.. jetset jel ti jednokratni alt?? i odakle ti link uopste .. ne vidim sta tu buni ..

kucao sam pogresno link za rur... i izbacio mi je google stranu na kojoj je bio i pomenuti sajt... udjem da vidim WTF???

i ukapiram da se sharuje podatak za log na rur forum... i pomislim: kome ovo moze da treba i zasto??? znam ja da je rur bolji i od nasa-e i od cia-e, ali ovde je sve transparentno... :)

cali = ghettopimp

te fore sa ministarstvima smo toliko puta prezhvakali tako da .. bilo je!

pa i na youtube ti ne treba login da bi gledao vetjinu filmova pa postoji na bugmenot mislim shta si se toliko iznenadio sa tim ? i naravno da na ruru nije sve transparentno!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

te fore sa ministarstvima smo toliko puta prezhvakali tako da .. bilo je!

pa i na youtube ti ne treba login da bi gledao vetjinu filmova pa postoji na bugmenot mislim shta si se toliko iznenadio sa tim ? i naravno da na ruru nije sve transparentno!

ne placi... maudib admin bez portfelja...

youtube koristi 10 000 000 ljudi dnevno... neka im treba 1% filmova... dovoljno... iznenadila me popularnost rur-a...

a wulfi je politicki nepodoban zbog mogucih izjava po novinama i mogucnosti da od slicica pocne da stampa plakate...

cali = ghettopimp

ne placi... maudib admin bez portfelja...

youtube koristi 10 000 000 ljudi dnevno... neka im treba 1% filmova... dovoljno... iznenadila me popularnost rur-a...

jao jao provalio si me! [8)]

brate kad kazhem da je bilo, bilo je .. shta imash da budesh sarkastik odmah.

evo ima i za bench http://www.bugmenot.com/view/www.benchmark.co.yu

i shta sad sa tim. wow topla voda!

ne on je pre za ministarstvo protiv nasilja u porodici i za emancipaciju zena

a igi za admina ne mogu da se napijem i ne radi me!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater