jednokratni Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 http://www.bugmenot.com/view/www.klanrur.rs mnogo sam neupucen... click... help... jetset Quote Kucka za sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 http://www.bugmenot.com/view/www.klanrur.rs mnogo sam neupucen... click... help... jetset boze dragi... tek sad vidim signu... jbt na koji god user da se ukacim, neko me tovari... :) ozbiljno sta predstavlja ovo??? Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 lol archtard ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 oh noes provalio je laletov pass .. svi u brda na 30 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 (edited) To je sajt koji dozvoljava da pregledash forume bez registrovanja tako shto cesh vec naci neki username/password Edited November 27, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 to je bzvze. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Ali je barem zanimljivo da je neko sve uradio uz odredjenu dozu humora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 verovatno glupo pitanje, ali zar nije RUR free za citanje i za neregovane ?? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 neki delovi da neki ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Pa generalno je free, privatni delovi su postojali ili postoje kao ono forum za Army sistem, ali tu moras da budes specijalno ubacen cak i kao registrovan, tako da opet se nista specijalno ne dobija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 a ima i onih specijalnih specijalnih delova u koje admini mogu da gvirnu kad otje! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Ja bih onaj acca " Kucka " Pass : 123 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 a ima i onih specijalnih specijalnih delova u koje admini mogu da gvirnu kad otje! To su specijalni jedni delovi gde se seku forum, baza i stvarni zhivoti. Ti su najopasniji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Ljubav, navika, panika! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 verovatno glupo pitanje, ali zar nije RUR free za citanje i za neregovane ?? Pa generalno je free, privatni delovi su postojali ili postoje kao ono forum za Army sistem, ali tu moras da budes specijalno ubacen cak i kao registrovan, tako da opet se nista specijalno ne dobija :) upravo zbog ova dva razloga sam i pitao... a mislim cak da mozes i da postujes kao guest... pritom mi se cini da nema one verifikacije preko mail-a pri kreiranju acc... zato sam se pogubio skroz... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 cek ne kapiram uopste poentu.. jetset jel ti jednokratni alt?? i odakle ti link uopste .. ne vidim sta tu buni .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 za verifikaciju prilikom regovanja neam pojma, ja sam se regovao 2002 Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 To su specijalni jedni delovi gde se seku forum, baza i stvarni zhivoti. Ti su najopasniji! oces da kazes da je rur preteca matriksa??? ti za mene nisi glavni baja??? nisi?!? ti zapravo nepostojis??? p.s. sad bi bio fazon da mi ubacis svoj avatar/postove/signu/titulu... sve... na jedno dva sata, da se tripujem... :) novi admini bi bili: admin potpredsednik: cali admin za kulturu: lag admin vojni: de1 admin za sport i omladinu: lesko (pomocnik: longley... grobari opozicija za promenu :)) admin za verska i manjinska pitanja: mohican admin policije: starbak admin za ekonomiju: hico (znam da ga nema odavno na forumu, ali ako bih mu ponudio celokupni budzet da igra high stakes hold 'em... preuzeo bi odgovornost sigurno) admin pravde: ivan (111one11one1111eleven) admin za kapitalne investicije: lucky voleo bih da vidim odgovor ostalih foruma na ovu postavku ljudi... posto je ocigledno da bi rat bio neizbezan... cek ne kapiram uopste poentu.. jetset jel ti jednokratni alt?? i odakle ti link uopste .. ne vidim sta tu buni .. kucao sam pogresno link za rur... i izbacio mi je google stranu na kojoj je bio i pomenuti sajt... udjem da vidim WTF??? i ukapiram da se sharuje podatak za log na rur forum... i pomislim: kome ovo moze da treba i zasto??? znam ja da je rur bolji i od nasa-e i od cia-e, ali ovde je sve transparentno... :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 te fore sa ministarstvima smo toliko puta prezhvakali tako da .. bilo je! pa i na youtube ti ne treba login da bi gledao vetjinu filmova pa postoji na bugmenot mislim shta si se toliko iznenadio sa tim ? i naravno da na ruru nije sve transparentno! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 valjda wulfgar ministar pravde?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 te fore sa ministarstvima smo toliko puta prezhvakali tako da .. bilo je! pa i na youtube ti ne treba login da bi gledao vetjinu filmova pa postoji na bugmenot mislim shta si se toliko iznenadio sa tim ? i naravno da na ruru nije sve transparentno! ne placi... maudib admin bez portfelja... youtube koristi 10 000 000 ljudi dnevno... neka im treba 1% filmova... dovoljno... iznenadila me popularnost rur-a... a wulfi je politicki nepodoban zbog mogucih izjava po novinama i mogucnosti da od slicica pocne da stampa plakate... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ne on je pre za ministarstvo protiv nasilja u porodici i za emancipaciju zena Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ne placi... maudib admin bez portfelja... youtube koristi 10 000 000 ljudi dnevno... neka im treba 1% filmova... dovoljno... iznenadila me popularnost rur-a... jao jao provalio si me! brate kad kazhem da je bilo, bilo je .. shta imash da budesh sarkastik odmah. evo ima i za bench http://www.bugmenot.com/view/www.benchmark.co.yu i shta sad sa tim. wow topla voda! ne on je pre za ministarstvo protiv nasilja u porodici i za emancipaciju zena a igi za admina ne mogu da se napijem i ne radi me! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ne igi je za ministarstvo "kako sam se napiooo. igi, vozi me ..." pilitjaru :* Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ne igi je za ministarstvo "kako sam se napiooo. igi, vozi me ..." pilitjaru :* smirela paris! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts