LESkOpoz Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ne znam da li je ovo pravo mesto za topic,pa ako treba,premestite ga... znaci treba da kupim nov komp,sve zivo...osim monitora,to cu ostaviti verovatno... ja komp uglavnom koristim za igre,blejanje na netu i slicno,znaci nista "ozbiljno" ne radim na njemu... pa ako mozete da mi date neke predloge...znaci zver od kompa hocu da uzmem...pa ono...ajde pomozite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=27 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 pa prvobitno je bilo sa monitorom 800e,ali sam izvalio da mi realno monitor ne treba,jer vec imam koji meni odgovara... tako da ja mislim da je 800e,sto ne znaci da ne moze ispod toga... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 dobar dan! dajte mi pentijum 5! (mislim u prodavnici kazes ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 u darijane al si mu pomogao :D sacekaj vodooa ili igora da ti odgovore :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 dobar dan! dajte mi pentijum 5! (mislim u prodavnici kazes ) hahahahaha hvala ti,barem si me propisno nasmejao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 pa prvobitno je bilo sa monitorom 800e,ali sam izvalio da mi realno monitor ne treba,jer vec imam koji meni odgovara... tako da ja mislim da je 800e,sto ne znaci da ne moze ispod toga... :D Za osamsto evra mozesh da kupish takvu zver da nisi ni svestan, BURZUJU JEDAN!!!11ONE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 zato nisam ni hteo da govorim cenu...ne znam ni ja odakle kevi toliko para,ali necu ni da pitam realno :D. @neo slicno nesto sam ja imao u glavi,samo sto ovo :MSI Neo V3 , 2600xt nemam pojma sta znaci... :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ako oces da se igras uzmi 8800 gt 512 mb a za tu kintu opusteno intelov c2duo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Ako bas hoces da se izivljavas tj. ZVER od kompa onda : Procesor: C2D E6850 3.0 GHz 1333 FSB 4 MB box 64 Maticna : neku sa X38 chipsetom Grafika : 8800 GT 512 Rama Memorija : OCZ 2GB Reaper Heatpipe 800 Mhz Napajanje : gledaj da bude sto jace nekih 650 wati Hard disk : WD Caviar 320GB kuciste : Koje hoces ( da ovo sve moze da stane u njega ) Ovo ti je otprilike najaca konfa za gaming i to sto hoces :) Terace ti sve nadoilazece na max detalja i sve high . Pozdrav . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Moze opushteno sa ovim novcima da uzme i neki jachi ddr 3(da se slaze sa procesorom) i pola tera harda. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Ako je to izivljavanje i najjacha konfa za gaming onda sam ja sveti petar. Realno to je neki optimum preko kog netreba da idesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Savke, jesi ti normalan, znaš li pošto je DDR3 memorija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Znam da je skupa,ali ne znam koliko :D Dao bog pa da dodje vreme da se raspitujem za cene ddr trojke :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Ako je to izivljavanje i najjacha konfa za gaming onda sam ja sveti petar. Realno to je neki optimum preko kog netreba da idesh. Gogili pa neka kaze da ima jos 3000 E i sklopicu mu jos jacu :))) Ja sam samo uz koju kolicinu novca koju on izdvaja sklopio konfu . PS: Nisam znao da si Sveti petar u drugom zvotu :D Moze opushteno sa ovim novcima da uzme i neki jachi ddr 3(da se slaze sa procesorom) i pola tera harda. Nema sanse da moze da uzme ddr 3 i pola tera harda , posto onda bi treba da uzme i plocu koja to podrzava a one su 250-300E i onda bi mu ostale komponente bile jako slabe . A jelte on hoce gaming makinu /. PS: Lesko i ovo sto sam ja nabrojao mozda premasuje budzet , ali mislim da je tu oko 800 e . Znam da je skupa,ali ne znam koliko :D Dao bog pa da dodje vreme da se raspitujem za cene ddr trojke :))) Pa to vreme ces i docekati ali kroz 2 godine kada budu normalne cene . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 hvala vam svima u svakom slucaju... ako nekom jos nesto padne na pamet...neka javi... pozdrav ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts