Face. Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 instalirao sam cs...posle 1000 god. :)))ali,desava se sledece: imam adls 512/64...sto bi u principu bilo dovoljno za lepo igranje cs-a...ali meni ping nenormalno skace... odnosno stalno je preko 1000 i naravno izbacuje mi onal cl_flash....blabla... i jos mi je ping zakucan na 60?! znam da je za ovo bilo podesavanje u setings za graficku ali zaboravih...davno bese pomogajte ako boga znate...uvatila me kriza za poucanjem :)))) zavaljujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) "ping zakucan na 60" mozda fps ... onda disable v-sync u podesavanjima za graf ili skini refreshlock sto se adsl tice, verovatno ti je do providera problem, gubis pakete ili ti nestabilno radi net ides run / cmd / u command promptu kucas "ping www.google.de -t" i vidis kako ti radi net. toliko Edited November 24, 2007 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 ne gubi mi pakete...ping je oko 80 i konstantan je!sad ne znam sta sledece da uradim?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ne gubi mi pakete...ping je oko 80 i konstantan je!sad ne znam sta sledece da uradim?! Ono shto ti je eyel rekao ? Inache , kontam da je do neta , poshto se u zadnje vreme svi do jaja zhale na ping i svima im je telekomov adsl 512/64 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ^ja se ne zalim... @topic: a rejtovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 (edited) neka ste mi pomogli vala :))) prisetio sam se nekih old school setovanja dok smo harali u cs-u! :))))) sve u svemu sada radi...ping varira od 50 pa do 75..ali nema gubljenja paketa i slicno..ide kao podmazano jos samo da se setim kako se puca i bice sve ok...mozda se i neki mix opali ko zna ?! :)) rejtovi su mi kao u LAN-u Edited November 26, 2007 by Face. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 smanji rejtove barem probaj mozda ti bolje bude radilo :D ti si x3m face ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 the one and only :)))) ti si mi nesto poznat?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 pa "upoznali"smo se preko rur chata :D a onda smo se videli :D ahhaa :D kad je bila ona yyw liga igrali smo vs vas :D ?:D ako se secas :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 hahahaah da davno bese.....bila su to vremena?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 the one and only :)))) ti si mi nesto poznat?! reci mi da si bio u vrscu :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 da....dva,tri puta...na turu nekom 3v3,i par puta na vezvbanju sa syndicate...:)) ti si drzao neku igraonicu koliko se secam...ili je nigger? eh covece...drevna istorija :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 da....dva,tri puta...na turu nekom 3v3,i par puta na vezvbanju sa syndicate...:)) ti si drzao neku igraonicu koliko se secam...ili je nigger? eh covece...drevna istorija :)) ahahaha...dobro je to vreme bilo...bili smo i mi kod vas prethodno u extreme igraonici koju je drzao SilverN jel tako? mislim da imam jos demoe od tog treninga sa vama iz Vrsca :)) secam se tebe, silmaril bese, ghost i... tu me sacanje izdaje :)) sto bi reko voodoo, to je jos iz vremena kada se kupus zvao svadbarski kupus, a svadbarski kupus podvarak :)) KAD CEMO NEKI MIX OLOLOLO Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 kad laki sredi server HOHOH :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 Eh da...Sillmaril,Aki,Ghost,nightblade,Face...to je bila ta prva lineup...Bash je bilo romanticarsko doba cs-a..kada smo prelazili 150 km za vezbanje samo ;) to je vrh!!neko bi danas rekao da smo nenormalni.. moze moze mix neki uvek..sad mi cs radi dobro...mozda samo up-load da povecam i bice kao podmazzano. A Eugen je posle dosao u Ns da studira i onda poceo da igra warcraft...i to bi to...:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Eh da...Sillmaril,Aki,Ghost,nightblade,Face...to je bila ta prva lineup...Bash je bilo romanticarsko doba cs-a..kada smo prelazili 150 km za vezbanje samo ;) to je vrh!!neko bi danas rekao da smo nenormalni.. moze moze mix neki uvek..sad mi cs radi dobro...mozda samo up-load da povecam i bice kao podmazzano. A Eugen je posle dosao u Ns da studira i onda poceo da igra warcraft...i to bi to...:))) eugenova wc3 karijera bas i nije bila nesto, a krajnji rezultat su 2 obnove godine :)) posle su ga roditelji poslali u temisvar na studije, a tamo se latio wow-a :)) da vrh je bilo preci 150km i odigrati 3 mape (aztec!! dust2 i inferno) :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 no hard feelings,ali kakve veze ima cela ta pricha sa problemom u cs-u? ps:telekome liche srbija ti kliche! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 no hard feelings,ali kakve veze ima cela ta pricha sa problemom u cs-u? ps:telekome liche srbija ti kliche! go away! :) malo li je topica sa podesavanjima rate-ova? pusti nas da uzivamo u prisecanjima na zlatno doba cs-a ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 prva ljubav zaborava nema :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 nemoj mi reci da je otisao u rumuniju...a meni je onomad govorio kao sve je ok matori....dajem uslov i sve to...na MEDICINI buahaha + wc3 nikad mu nisam poverovao...:))sta je sad sa nigger-om....on bese nesto u Dubaiju ili se varam...i ti si bese imao igraonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 smarate?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 da...pa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 pa imate ovde na forumu jednu stvar,zove se "pm",tj "private message",pa kliknes na to,i salji PRIVATNE poruke do sutra...a ne smarate sve oko sebe... nije hejt,samo primedba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 shos je moderator :D boli ga kurac a ja ga "znam" i mene boli kurac : D z ato se jebi lesko :D hahaahah :D elem :D niger je ovde na forumu :D nije u dubaiu vise : D sada je dj ;) mada koliko sam ja razumeo radi u nekoj od skola u bg-u :D ili sam ja odlepio :D cak nastupa i na exitu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 hahahahahaha kali kralju:D pa dobro,i moderatori grese :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts