mrk1 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) Ima li dje fin smjestaj pored vukovooog spomenika ?neki hotelchic mali ili tako nesto da nam preporuchite.. da smo blizu igraonice?:) haha (i ne, ne mislim na klupe) imas hotel metropol .. ali tamo je skupoooo xD a malih hotela nemas .. e sad jedino neko od nas iz bg-a da se iscima i da se malo raspita .. za neki privatni smestaj... Edited November 28, 2007 by mrk1 Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Confe donosimo pare veceras u igraonu... gajic je sjebao ruku(slomio valjda),pa ce umesto njega da igra Jovan Bilic - W.Churchill. jel hoces da napisem celu postavu opet,ili je dovoljno ovako? pozdrav ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haantall Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 imas hotel metropol .. ali tamo je skupoooo xD a malih hotela nemas .. e sad jedino neko od nas iz bg-a da se iscima i da se malo raspita .. za neki privatni smestaj... Aha ok necemo taj metropol, samo ime mu govori da je skup :).Hvala na informaciji svakako...I mislim da nema potrebe da se neko cima zbog nas i nama da trazhi smjestaj :)...da ako se snadjemo nekako tamo :).Prosli put kad smo bili na onaj cpl qualy u Forum bili smo u hotel Balkan koji je tada bio prejeftin:).Samo, ispravite me ako grijeshim, on je dosta udaljen od igraonice. Ma uf ne znam, lupetam, nema veze haha ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obeshenko Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Confe donosimo pare veceras u igraonu... gajic je sjebao ruku(slomio valjda),pa ce umesto njega da igra Jovan Bilic - W.Churchill. jel hoces da napisem celu postavu opet,ili je dovoljno ovako? pozdrav ! Reci chekiju da je sisetina najgora...;) Quote obeshenko aKa exterminator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 sbc uplatio na z-r. cya there Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Aha ok necemo taj metropol, samo ime mu govori da je skup :).Hvala na informaciji svakako...I mislim da nema potrebe da se neko cima zbog nas i nama da trazhi smjestaj :)...da ako se snadjemo nekako tamo :).Prosli put kad smo bili na onaj cpl qualy u Forum bili smo u hotel Balkan koji je tada bio prejeftin:).Samo, ispravite me ako grijeshim, on je dosta udaljen od igraonice. Ma uf ne znam, lupetam, nema veze haha ;) Pa i nije bas... 10-15 minuta pesaka.. Kroz bulevar samo idete... Nije frx.. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ima u bulevaru par hostela,gde je nocenje bas jeftino....aj videcu da se raspitam sutra.... pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel-d1AbLo Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Triumph igraci : Rangelov 'bugyman' Aleksandar Kusa ' majstor tJ ' Nenad Jerosimic ' CZK ' Milos Vasilic ' sica ' Stefan Milosavljevic 'MaD MaN' Nemanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 bugy :* Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
q.alien Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 U slucaju da neko odustane ili se nadje mesta Ex Spider je opet aktivan .... Spisak Igraca, q: q.Azi ------------------ Radisa Vidojevic q. Gravedigger ----- Slavisa Grabovcic q.Vocni --------------- Milos Kocevic q.Raa ----------------- Milan Kocevic q.Alien --------------- Sinisa Grabovcic Quote Koji bag... Ubio me iz skoka bez zuma kroz vrata potpuno fleshovan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 U slucaju da neko odustane ili se nadje mesta Ex Spider je opet aktivan .... Spisak Igraca, q: q.Azi ------------------ Radisa Vidojevic q. Gravedigger ----- Slavisa Grabovcic q.Vocni --------------- Milos Kocevic q.Raa ----------------- Milan Kocevic q.Alien --------------- Sinisa Grabovcic koliko vas dugo nisam video :D pozdrav . @hanbabz ma brate,da neko od nas dolazi u CG ja mislim da bi vi nasli neki smestaj za nas :P balkan je blizu .. a i imas 65 od zelenjaka do vuka .. treba mu 5min .. a kao sto DU kaze .. treba 10-15minuta peske .. ;) Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
q.alien Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 koliko vas dugo nisam video :D pozdrav . @hanbabz ma brate,da neko od nas dolazi u CG ja mislim da bi vi nasli neki smestaj za nas :P balkan je blizu .. a i imas 65 od zelenjaka do vuka .. treba mu 5min .. a kao sto DU kaze .. treba 10-15minuta peske .. ;) Ulica ispod Knez Mihajlove se zove Cika Ljubina, u broju 7 je passaz koji ima Hostel "Three Black Cat" (Tri Crne Macke, ako se tako pise) Dobar je smestaj i strasno jeftin i imaju neke cice uvek (Svedjanke ) Poz Mrk1 Quote Koji bag... Ubio me iz skoka bez zuma kroz vrata potpuno fleshovan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 U slucaju da neko odustane ili se nadje mesta Ex Spider je opet aktivan .... Spisak Igraca, q: q.Azi ------------------ Radisa Vidojevic q. Gravedigger ----- Slavisa Grabovcic q.Vocni --------------- Milos Kocevic q.Raa ----------------- Milan Kocevic q.Alien --------------- Sinisa Grabovcic Poslednji put kada sam video ove likove, to je kada je Shakal igrao sa njima u forumu pre jedno 4 godine.. 1.5 smo igrali :D Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 (edited) PRIJAVLJENE EKIPE : 1.4gl - Uplatili - na ruke 2.sbc - Uplatiil - na racun 3.PoA 4.pacovi - Uplatili - na ruke 5.sMk 6.pak 7.x-files - Uplatili - na ruke 8.sab 9.urban exp - Uplatili - na racun 10.sakali 11.vF 12.kgg 13.KBP - Uplatili - na ruke 14.kir - Donose na ruke 15.hDs 16.unity 17.Selected - Donose na ruke 18.fosili 19.FiD - Uplatili - na ruke 20.germs - Uplatili - na racun 21.kGk - Uplatili - na racun 22.triumph 23.Oblivion - Uplatili - na ruke 24.v2L - Uplatili - na ruke Edited November 29, 2007 by c0nfy pG Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Da potvrdimo dolazak 200%.Pare na ruke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haantall Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) Da potvrdimo dolazak 200%.Pare na ruke. Lifestyle ide avionom, chekajte ga na aerodrom! A nas same pushta da idemo vozom, silovanjeee Al dobro... imamo mi hidzu, hmm i mene!!! Edited November 28, 2007 by hanbabz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 dajte ljudi uplacujte koji vam je tuki,do sada je moglo da se odradi sve vezano za Shedule i bili bi informisani sa kim igrate..o jbte. Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 x-Files uplatio ! dali smo Vanji na ruke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Klan q. OMG od kada vas nisam video zlo :D mozda se secate kad smo igrali josh u Astel netu, pre 4-5 godina na autokomandi :D welcome back :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 bizho majs,mi (pak) danas(chetvrtak) uplacujemo,chisto da se razumemo.ima neshto nejasno?:P Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 bizho majs,mi (pak) danas(chetvrtak) uplacujemo,chisto da se razumemo.ima neshto nejasno?:P Haha ok Pancevac ;) Nemoj da pucas samo :s Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 (edited) Jos jednom napominjem da je danas zadnji dan za uplatu i zamolio bih obevezno ekipe koje zele da igraju neka uplate na racun u suprotnom bice sklonjeni sa spiska prijavljenih ekipa i bicu prinudjen da ih zamenim sa ekipama koje su na cekanju. Hvala! Ako ne uplatite ili ne donesete pare u toku dana sutra cete biti zamenjeni sa drugom ekipom tako da nemojte da se iznenadite Edited November 29, 2007 by c0nfy pG Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
q.alien Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Klan q. OMG od kada vas nisam video zlo :D mozda se secate kad smo igrali josh u Astel netu, pre 4-5 godina na autokomandi :D welcome back :D To su bili pocetci jedne blistave karijere bizho majs,mi (pak) danas(chetvrtak) uplacujemo,chisto da se razumemo.ima neshto nejasno?:P andr1a izdao si nas Quote Koji bag... Ubio me iz skoka bez zuma kroz vrata potpuno fleshovan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 haahhaha :D secam se baje Nilaja, tako neshto :D @Tema ae uplacujte pa da se rokamo :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) sab uplatio c u there Edited November 29, 2007 by Ortega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts