anabolique Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) clan : kGk 1.Bojan Ribic - anabolique 2.Djordje Niciforovic - dj0x!c 3.Zika Zivanic - z!ke7a 4.Nikola Lazin - Lazin 5.Aleksa Sreckovic - aleksa Pa ako neko otkaze ili se slucajno prosiri tu smo ^^ Edited November 23, 2007 by anabolique Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 x - Files Aleksandar Trifunovic - kassad Milos Gajic - GaJiC Djordje Djurdjev - LESkO (LESinZr :D ) Mihailovic Mihailo - m1sa Bogdan Bogdanovic - Badze[R] Djordje Djurdjev - LeSiN@r aka LESkO Bogdan Bogdanovic - bage[R] mala ispravka jer je kassad poznati saljivdzija... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haantall Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Ekipa Selected dolazi u sledecem sastavu: Milutin "seven^" Velašević Marko "Lifestyle" Mrvaljević Milun "Hidza" Cicmil Miloš "Gigi" Racković Predrag "hanbabz" Racković gl, hf ...vidimo se gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 sbc : 1. Mihailo "Lekler" Pavlovic 2. Vladimir "Zeus" Radosavljevic 3. Igor "Rogy" Alicic 4. Nenad "fragmaster" Juras 5. Ivan "eeVaN" Trifunovic Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1Ng0r Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 virtual Force Miljan Bolevic - zelda Nemanja Boskovic - k1Ng0r Boban Ilic - UNKNOWN TALIJAN Nikola Milasin - dzoker Petar Stanikic - peraKiD mala ispravka umesto perekida igra Gordan Proshic - g0rdaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 ovaj kojot ludak , mora sve toliko detaljno da objasni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripko_ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 FiD Du Hast - Bojan neverhood - Ivan no Frks - Milos Z - Aleksandar mass - Dragan Brate ne znam im prezimena molim te nemoj da me teras da ih trazim ovo ti je dovoljno confe zar ne ? ;) Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 FiD neverhood - Ivan Kicovic noFrks - Milos Janjic mass - Dragan Jokanovic Z - Aleksandar Pavlovic DuHast - Bojan Rosic ("sh") P.S. Brisite post ovog nooba :D Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripko_ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Jebacu te za ovo kicOvic.............. Sa "i" je nesreco!!! Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 e Bizho, mogu ja da ti donesem pare dole u AI, ne mogu se jebatam po bankama :D samo mi reci kad radish da znam :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 e morma da bacim Hejt Kobrici:) Brate Kobirice serem ti se u igroanicu i njene monitore kada se mali Mare usro u WC-u nije moglo da se jebeno dise tako da popusi za tih 8 ms sekundi i tu celu pricu!! ahahah drtino jedna matora :) jel te nije sramota bio si mega feder :) pozz cu there Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 btw, eevane shto vam ne igra Tochin? Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 mala ispravka umesto perekida igra Gordan Proshic - g0rdaN hahahaha sedi 1 !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 par pitanja > grupe,sistem? pocetak ? dolazi lik iz pozarevca,moram da mu javim ffs :D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) /<luv (Kokoshiji Let U Vugla) : 3p - Fishic Nebojsha XiroN - Fishic Ljubisha liquidator - Adzic Ivan xinne - Dushan Miloshevic twisted system - Alexandar Savic rezerve : goa - Vladimir Tumbas dyk - Radovan Hajdukovic quique - Nikola Lukic Edited November 23, 2007 by twisted system Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travolta.ckm Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) [ObliVioN]*| Paki1 - Pavlovic Nenad [ObliVioN]*| Phoenix^ - Ivan Tarana [ObliVioN]*| Zero cool [ObliVioN]*| s1ma [ObliVioN]*| Travolta!.ckm - Urosevic Stefan [ObliVioN]*| ProTon - shesti chlan Mi se prijavili veceras kod Vanje...rekla da igramo...nego, jel mozhemo repa za ufur da odnesemo sutra njoj u igraonu?A i ako treba puna imena cu pitam drugare, ne znam... Oho ho...i drugar Hogar dolazi...nemo se samo ponovi wcg Edited November 23, 2007 by Travolta.ckm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) pitanje ako bude 32 ekipe turnir ce trajati 2 dana ? @milorad problem je sto ja imam kolokvijume 2. i 3. decembra bizicu oce se igrati standardne wcg mape ? (train nuke inferno d2 ?) Edited November 23, 2007 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 shator ...kamp! Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travolta.ckm Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Ebesh shkoLu, od cs-a se zhivi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 btw, eevane shto vam ne igra Tochin? trenutno je u rotaciji Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 [ObliVioN]*| Paki1 - Pavlovic Nenad [ObliVioN]*| Phoenix^ - Ivan Tarana [ObliVioN]*| Zero cool [ObliVioN]*| s1ma [ObliVioN]*| Travolta!.ckm - Urosevic Stefan [ObliVioN]*| ProTon - shesti chlan Mi se prijavili veceras kod Vanje...rekla da igramo...nego, jel mozhemo repa za ufur da odnesemo sutra njoj u igraonu?A i ako treba puna imena cu pitam drugare, ne znam... Oho ho...i drugar Hogar dolazi...nemo se samo ponovi wcg nece belive me :D gl hf , vidimo se tamo :D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 e Bizho, mogu ja da ti donesem pare dole u AI, ne mogu se jebatam po bankama :D samo mi reci kad radish da znam :D Radim u nedelju prvu ;) svrati pitanje ako bude 32 ekipe turnir ce trajati 2 dana ? @milorad problem je sto ja imam kolokvijume 2. i 3. decembra bizicu oce se igrati standardne wcg mape ? (train nuke inferno d2 ?) da igra se train nuke inferno d2 , nece biti 32 ekipa 25 je limit i nema vise dizanja par pitanja > grupe,sistem? pocetak ? dolazi lik iz pozarevca,moram da mu javim ffs :D Bice grupe kada mi svi potvrde lepo ko i kad igra , i kada se uplati sve to znaci 3 dana pred turnir ce biti objavljena satnica i grupe Da napomenem da sve ekipe koje su platite na ziro racun neka ostave post obavezno ovde! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 mi cemo u toku danashnjeg dana najverovatnije uplatiti na ziro rachun tako da 100% mozesh da rachunash na /<luv jer vidim da ima josh 2 mesta od 25 na onom tvom spisku. Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) v2L [vir2al] v2L.dak1 [Dario Talakic] v2L.dushaN [Dusan Jovanovic] v2L.m4L1 [Aleksandar Filipovic] v2L.ph4cer [Jovan Dujakovic] v2L.hany [Zoran Stevanovic] rez v2L.sp4le pare cemo danas uplatiti......ili u nedelju u jutro odneti u AI.... pozz Edited November 27, 2007 by dAk1.V2L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 v2L [vir2al] v2L.dak1 [Dario Talakic] v2L.dushaN [Dusan Jovanovic] v2L.m4L1 [Aleksandar Filipovic] v2L.ph4cer [Jovan Dujakovic] v2L.hany [Zoran Stevanovic] rez v2L.zigoNe pare cemo danas uplatiti......ili u nedelju u jutro odneti u AI.... pozz Bojim se da cu morati da te razocaram ali svi slotovi su popunjeni vec , ako bude bilo nekih izmena ili otkazivanja ekipa upadate verovatno , jbg mi cemo u toku danashnjeg dana najverovatnije uplatiti na ziro rachun tako da 100% mozesh da rachunash na /<luv jer vidim da ima josh 2 mesta od 25 na onom tvom spisku. Isto vazi i za vas , turnir je morao da se sa 25 stavi na 24 zbog rasporeda takmicenja sa 25 ne bih mogao nikako da izvucem turnir u nekoj grupi bi bilo vise za jednog ovako je ravnopravno rasporedjeno , ako bude bilo neke slucajno opcije da se poveca turnir za jos par slotova bicete obavesteni. Poz i nemojte uplacivati dok ne potvrdim da ste prijavljeni Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts