dvnityCker Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 zaista ne znam zasto mi torrent radi sporo adsl mi je na modem modu, znaci pure bridge, a i kad je na ruter modu portovi su otvoreni broj otvorenih polukonekcija mi je 100.000 ima li iko ideju zasto ne radi? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 100.000? O.O Dvestotinak je maksimum. Kucaj "utorrent speed guide" na Googlu i prati uputstva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 nisi lepo fowardovao portove dok ti ovo ne svetli zeleno nisi nista uradio! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Možda grešim ali u purebridge modu i nema potrebe za otvaranjem portova, zar ne ? Uglavnom pogledaj na već čuvenom portdorwarding.com kako se to radi i budi pažljiv. U principu "dodeli svom torent klijentu neki slobodan port (evo 10000 na primer), nakači se na adsl ruter i pod stavkom NAT (ili firewall ili štaveć) namesti da se taj port mapiran na tvom IP (neki iz tvog privatnog opsega). Naravno pozeljno je da sebi das staticki fiksni ip iz opsega koji ti je davao ruter. Da pojednostavimo : Procitas koji ti je IP koji si dobio od rutera - mrezne karte koja ide ka tebi. recimo 192.168.1.3. Uneses taj ip/subnet. Za IP def gateway-a i dns servera uneses IP rutera (mrezne karte koja ide ka tebi) - obicno 192.168.1.1 To je to na tvom kompu nakacis se na ruter, i samo mapiras zeljeni port (ili onaj koji si sam sebi dodelio - 10000za odredjenu aplikaciju) za adresu koju si sam sebi metnuo :) Dakle port 10000 mapiras za 192.168.1.3. Snimis, rebutujes modem (softwerski) i vozi A ako zapne odes na portforwarding :) Poz Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 19, 2007 Author Report Share Posted November 19, 2007 reseno :) sasvim sam zaboravio nakon reinstalacije win-a da podesim konekciju da radi na statickoj ip adresi, stoga i problem hvala svima Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts