Jump to content

Pljačkaši uhapšeni zbog gužve

Recommended Posts

Jebesh mi sve ovo zasluzuje poseban topic [:D]

Beograd -- Četiri maskirane osobe opljačkale su banku, a uhapšene su pošto su tokom bekstva upale u gužvu na Brankovom mostu.

Naoružani napadači, maskirani kapuljačama, opljačkali su oko 9 časova ekspozituru banke Sosijete ženeral na Novom Beogradu i uz pretnju pištoljem otele oko 2,6 miliona dinara i 45.000 evra. Oni su uz pretnju pištoljima prvo vezali radnike obezbeđenja banke, a potom uzeli novac i crvenim "fordom eskortom" uputili se ka Brankovom mostu.

Beograđani koji su se jutros zatekli na Brankovom mostu bili su svedoci spektakularnog hapšenja pljačkaša banke kakvo su do sada mogli da vide samo na filmu.

"Opservacijom terena i stalnim akcijama policije uočili smo nakon izvršenog krivičnog dela putničko vozilo marke 'ford', u kojoj su se nalazila četiri lica", kaže Aleksandar Janković iz kriminalističke policije.

Kako nezvanično saznaje B92, pljačkaši Nemanja Savić, Vlada Maksimović, Predrag Batos i Ilija Mijačić su uhapšeni tako što ih je policija pustila da posle pljačke uđu u automobil i krenu ka Brankovom mostu.

Budući da pljačkaši nisi računali na to da je u to vreme na mostu velika saobraćajna gužva, policija ih je opkolila s obe strane.

Svi su uhapšeni na sredini mosta, u smeru ka centru grada. Policija je pri hapšenju u kolima pronašla i ukradeni novac i pištolj kojim su razbojnici pretili.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=11&dd=15&nav_category=16&nav_id=272332

Ima i video na linku [roflmao]

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

meni je interesantnije u tom saopshtenju shto su ih kerovi kao pustili da udju u kola da bi ushli u guzvu, kako su za ime boga oni mogli znati da ce oni uci u guzvu na brankovom mostu, tj kako su znali da ce bash tamo da se zapute, iz te ulice imash otvorene pravce ka nbgd-u i zemunu.

da su ovi retardi, jesu, jbg.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

2 stvari mi nisu jasne - kako neko moze da opljacka banku u beogradu i prilikom planiranja rute za bekstvo ne seti se guzvi u to vreme na brankovom mostu, jer su one desavaju barem svakog radnog dana i uglavnom i subotom.

a drugo sto me zbunjuje je ovo : "Opservacijom terena i stalnim akcijama policije uočili smo nakon izvršenog krivičnog dela putničko vozilo marke 'ford'".... sta, pratili su ih helikopterom ili satelitom !?!? i stalno vikali - Stoj ili pucam!!!!

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Postoji toliko drugih sjajnih puteva od tog starog sajmishta (ispod brankovog, tamo ka sava centru, na kraju krajeva i ka zemunu) a oni krenuli na most, jedino mesto odakle ne mozes realno nigde pobeci :)

a koliki su retosi ovi lopovi potvrdjuje i to sto kad su im dosli panduri ovi su zakljucali vrata (?) pa su ovi morali da razbiju zadnje staklo i izvuku ih ... kao, zakljucali se - "sad nam ne mozhete nishta" :))

Moram priznati da je to i mene malo iznenadilo, jer je to rano jutro. Sta ce sosijeteu tamo tolike pare ujutru? Posto, to je ona banka u Integra motorsu, znachi banka za placanje kad neko kupi kola itd, a u devet tek otvaraju, jedino ako to nije neka "obavezna rezerva", sto ima smisla.

Ne zna se shta je ovde komichnije,dal ovi panduri shto pokushavaju da se naprave mnogo opasanom sluzbom,ili ovi majmuni shto su kao rutu za bekstvo iskoristili Brankov most? :))

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

gde nadje samo tu polovinu:)

btw. brankov most je u tih pola sata bio zatvoren, shto znaci da gradjani novog beograda u tom momentu apsolutno nisi ishli nigde, tj da je bilo brze stici do centra peshke.

kako to radi njihov mozak jbt

vidi pljachkashi izlaze iz banke nema ljudi da li da ih sjebemo, ne, sachekacemo da udju u kola i mozda ce nas ukenjati da odu na brankov most, gde ce mozda biti guzva i onda cemo izvrshiti akciju tamo gde ima barem 100 ljudi, i gde mozda moze doci i do nekog vatrenog obrachuna, ali enma veze, bice spektakl i nash ministar ce imati chima da se podishi na tijanicevom dnevniku.

ma kakvu crnu poteru vozili su neki ford iz 1980te, a i nema potere kad je guzva, nisu rekli kako su doshli do sredine tog mosta, kontam da su ko nindze trchaali sa oba kraja radi jacheg efekta:)