Jump to content

WoW zajebancije, klipovi, slike, wow articles,.. etc.

Sajro

Recommended Posts

ne da mislim nego znam killy,znam

nego da te pitam cisto par pitanja iz rl-a

jel izlazis nekad u grad?

jesi imao nekad devojku?

jel imas nekog druga?

jel tebe uopste neko ceni u rl,ili si ti samo cenjen ovde na rur-u i u wow-u

odg iskreno pa da ljudi video o kakvoj osobi se radi...

Edited by marlena

NEMA JAKO I NEMA U GLAVU!

[19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3

Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

omg omg omg tales_of_the_past_3 sabija, nije mi zao sto sam skinuo 2.5 gb, jebno extra, steta sto se nije snimao na nekom drugom serveru pa da vidimo malo bolje armore kroz film, mada pala t2 rocks them all. i omfg give tunderfury i hand of ragnaros. Al sve u svemu tako se pravi film.

Ne diraj mi Dunemaul :) , anyway ucestvovao sam u snimanju totp3 koliko sam god mogao sa 2fps-a *(jbg 5789347539 alijanse vs. 3487350934 horde) i ono, izgledalo je ok ali nisam znao da ce baja bash ovako da izedituje film. Svaka mu dala !

I marlena, ne, nisam ljut zbog onog "jutjub" samo ne razumem shta je smesno? Jel si ti mene isprozivao mozda? Ne razumem uopste. A prokomentarisao sam tvoj klip onako kako dolikuje.

Skill- 0

Muzika- 0

Editovanje *(ako ga je uopste bilo)- 0

UI i kvalitet snimka- 0

Rekao si nesto tipa `necu da se spustam na njihov nivo?` ma lol, treba daleko jos da ides da bi stigao do tog nivoa.

I da, ni meni nije jasno kako mozes da igras rouga sa 2-3 binda. Ja igram rouga preko godinu i kusur meseci i jednostavno mi je nepojmljivo, sobzirom da je rogue klasa sa kojom moras brzo da reagujes.

Marlena zasto si na wow subforumu i pricas o RL-u? Nisi mi jasan.

Jebote al je tesko objasniti glupim ljudima stvari.

1. Dokazao si da ne znas da igras svoju klasu tako drugima nemas sta da kazes ovde.

2. Ovo nije mesto da se prica o RL-u, za to su zable.

3. U poslednjem postu si rekao "to je sve sto mogu da vam kazem" tako da ne ocekujem odgovor na ovaj post ili bilo koj drugi ako si iole pametan. Rekao si sta si imao a sad iskuliraj malo.

Ne diraj mi Dunemaul :) , anyway ucestvovao sam u snimanju totp3 koliko sam god mogao sa 2fps-a *(jbg 5789347539 alijanse vs. 3487350934 horde) i ono, izgledalo je ok ali nisam znao da ce baja bash ovako da izedituje film. Svaka mu dala !

I marlena, ne, nisam ljut zbog onog "jutjub" samo ne razumem shta je smesno? Jel si ti mene isprozivao mozda? Ne razumem uopste. A prokomentarisao sam tvoj klip onako kako dolikuje.

Skill- 0

Muzika- 0

Editovanje *(ako ga je uopste bilo)- 0

UI i kvalitet snimka- 0

Rekao si nesto tipa `necu da se spustam na njihov nivo?` ma lol, treba daleko jos da ides da bi stigao do tog nivoa.

I da, ni meni nije jasno kako mozes da igras rouga sa 2-3 binda. Ja igram rouga preko godinu i kusur meseci i jednostavno mi je nepojmljivo, sobzirom da je rogue klasa sa kojom moras brzo da reagujes.

Marlena zasto si na wow subforumu i pricas o RL-u? Nisi mi jasan.

jesi tu u onom JNA guildu ?

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ne da mislim nego znam killy,znam

nego da te pitam cisto par pitanja iz rl-a

jel izlazis nekad u grad?

jesi imao nekad devojku?

jel imas nekog druga?

jel tebe uopste neko ceni u rl,ili si ti samo cenjen ovde na rur-u i u wow-u

odg iskreno pa da ljudi video o kakvoj osobi se radi...

netju, trenutno, da se mesham u vashe glupe rasprave.. ali samo hotju da dodam da je Killy no life isto ili skoro koliko i 90% ljudi sa ovog foruma i da je totalno jadno potezati pitanje "reallife-a" (devojka, ortaci, bla bla) na WoW forumu.. ako se vetj raspravljate, pokushajte to da svedete na neki normalni, makar iq50+, nivo.

p.s.

posle novaka tju da sredim ovaj topik.. apdejtujem prvi post, obrishem sve gluposti pa i vashe glupo, detinjasto, prepucavanje.. eto imate par dana da se napushavate ako vam tako raste epeen. :)

jesi tu u onom JNA guildu ?

Jok, pre tbc-a bio sam u Dark Horizons, pa Sympathy lost u tbc-u dok se nije raspao, pa u Equilibrium i tu sam digo ruke od pve-a :) i pocheo ozbiljno da igram pvp. Dodushe pravim pauzu, tako da trenutno ne igram. Jbg mislim da je vreme za malo RL-a nova godina i to :) pa posle na staro, nolife :( .

Dobro je ... jer mi je ceo taj guild na ignore posto kada se svi zajedno skupe imaju intelekt prosecnog degenerisanog majmuna.

netju, trenutno, da se mesham u vashe glupe rasprave.. ali samo hotju da dodam da je Killy no life isto ili skoro koliko i 90% ljudi sa ovog foruma i da je totalno jadno potezati pitanje "reallife-a" (devojka, ortaci, bla bla) na WoW forumu.. ako se vetj raspravljate, pokushajte to da svedete na neki normalni, makar iq50+, nivo.

p.s.

posle novaka tju da sredim ovaj topik.. apdejtujem prvi post, obrishem sve gluposti pa i vashe glupo, detinjasto, prepucavanje.. eto imate par dana da se napushavate ako vam tako raste epeen. :)

a ti ces posle da ih saseces u korenu i koristis za svoje vradzbine ! spit bre ... necu da hejtujem tebi u inat !

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Dobro je ... jer mi je ceo taj guild na ignore posto kada se svi zajedno skupe imaju intelekt prosecnog degenerisanog majmuna.

iz toga mogu zakljuchiti da JNA total guild's IQ = Killy's IQ.. right or?

[:D]

morao sam.. nisam spavao 3 dana.. pecam jebenog Mr. Pinchy-a.. gladan sam, nestalo mi pljuga..

random, stupid, hate ftw. ;>

alo nab

idi uradi /dance sa svojim elfom pa onda reci ko ima koji iq :D

HATECRIME AGAINST ELVES! REPORTED TO MY MOMMY! UR SCREWED NOW MISTER!

Pazi ti mozgove koji se raspravljaju u 5 ujutru o RLu i Marlenu koji se samoukopava...lol gg

ja nemam zivot pa time nemam ni shta pametnije da radim u 5 ujutru osim shto grindam i alttabujem se da nerdujem na forumu. :>

sta drugo da kazem sem da neki ljudi stvarno nisu normalni...

that's all

i vise necu da se natezem

mission accomplished.

Ovako za sve koji nezaju sta bi mogli da binduju od skilova posto 'pola' ne koriste, svaki put kad uzmes da kliknes na nesto to znaci da ti to nesto treba i napravis bind e na kraju kad ne budes trebao da klikces ni na sta te skilove skines sa main screena i koristis ih iz spell buka cisto da se uveris da ti nikad nece zatrebati u hitnoj situaciji, i time je problem beskorisnih magija za bindovanje resen. lekcija broj 2 bi bili makroi al dosta je ovo za danas. u proseku ako nemas 5-10 makro isto ko da nista nisi uradio :P.

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

ja nemam zivot pa time nemam ni shta pametnije da radim u 5 ujutru osim shto grindam i alttabujem se da nerdujem na forumu. :>

Lol noob igraj u window modu i ne morash da se altabujesh! :P

Ja tako leechujem av, smanjim wow prozor, stavim ga u cosak i pustim da gledam Friends. S vremena na vreme samo bacim neki heal ili tako neshto :)))

.

Na svakom forumu mora da bude neki retard ali marlena je bas redefinisao tu rech :D

Kiliju bi trebalo da se obracas sa gospodine. Ne zbog skila nego jer si za njega ljudska nula. Gori si i od mohija, on bar ima skill...

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

Na svakom forumu mora da bude neki retard ali marlena je bas redefinisao tu rech :D

Kiliju bi trebalo da se obracas sa gospodine. Ne zbog skila nego jer si za njega ljudska nula. Gori si i od mohija, on bar ima skill...

Zasto bi se iko sa ovog foruma nekome obracao sa gospodine ? Zato sto je lekar ? Profesor ? Naucnik ? Zato sto je doktorirao ? Zato sto ima uspesan posao ? Ili mozda zato sto je vrhunski sportista ?

Da se obracam nekome sa gospodine zato sto ima 10 lvl-a 70 full epic ? Daaaaaaaaj mojne da me zezas bre !

Zasto bi se iko sa ovog foruma nekome obracao sa gospodine ? Zato sto je lekar ? Profesor ? Naucnik ? Zato sto je doktorirao ? Zato sto ima uspesan posao ? Ili mozda zato sto je vrhunski sportista ?

Da se obracam nekome sa gospodine zato sto ima 10 lvl-a 70 full epic ? Daaaaaaaaj mojne da me zezas bre !

Ima precizno objasnjenje u mom postu, samo ti je promaklo :D

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live