Jump to content

WoW zajebancije, klipovi, slike, wow articles,.. etc.

Sajro

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koji kurac gear ide wotlk

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

mislim da je slika totalno u pravu(dobro ne bas after two hours nego malo duze)

ne razumem zasto nositi "epix" ako imas zelenu stvar koja ima bolji bonus od tog epixa???

i komentar na nebrin post

ne mora da znaci da si ti neki ultra pro gamer ako uzmes u prvih mesec dana epixe???

to je samo dokaz da imas dobar guild nista drugo(ali sad je tesko doci do dobrog guild ako nemas nekog druga/rodjaka u njemu) [8D]

Edited by marlena

NEMA JAKO I NEMA U GLAVU!

[19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3

Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu

mislim da je slika totalno u pravu(dobro ne bas after two hours nego malo duze)

ne razumem zasto nositi "epix" ako imas zelenu stvar koja ima bolji bonus od tog epixa???

To malo duze je kao sto rekoh na 77+ lvlu i to sa uglavnom plavim itemima ili nekim retko dobrim green itemima...

Znam jer sam na 60om imao do jaja opremu i sve sam zamenio tek posle dugog dugog igranja na 70om

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

@mohi

ja sam imao t2 i menjao sam je na 65-66 sa green itemima cak sta vise imao sam i gmarshal xbow i zamenio sam ga sa nekom plavom puskom za 63lvl(mislim da je 63lvl)

@nebra

najveci je broj tih koji smrde [:D]

Edited by marlena

NEMA JAKO I NEMA U GLAVU!

[19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3

Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu

1. nemojte da serete po zajebancije topicu sa ozbiljnim prepucavanjima... slika je tu da nasmeje i nemojte je cediti ko da je bozhja istina/nichim izasvani hejt

2. a kad ste vec pocheli ;oP

zamena opreme se u TBCu je zavisno od kvaliteta prethodne i klase korisnika deshava od 61og (casteri, pristovi i lockovi pogotovo, su najvishe hejtovali jer HFC itemi imaju naxx quality +to spellpower bonuse pa su oni i medju prvima promenili)) do bukvalno 70og (pojedini lvl 60 itemi za roga i hunta su realno lvl 68 quality i realno lakshe je kvestovati do 70ok pa krenuti po lvl 70 gear nego juriti lvl 66-9 iteme koji jesu malo bolji od lvl 60 epixa ali ne rade toliki posao...

66vj6yolp8uk9.jpg

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

@mohi

ja sam imao t2 i menjao sam je na 65-66 sa green itemima cak sta vise imao sam i gmarshal xbow i zamenio sam ga sa nekom plavom puskom za 63lvl(mislim da je 63lvl)

@nebra

najveci je broj tih koji smrde [:D]

Oruzja su drasticno odskocila sa dps-om te njih ne uzimam u obzir za onu konstataciju da ces neke dobre iteme vuci i na 70om ...

Sve u svemu ja sam moju hilersku opremu dugo vuko, osim oruzja naravno, jer je em bilo tu negde sa novom opremom na 70om em je bilo enchantovano vec sto mi se nije isplatilo da radim na zelene/plave iteme.

I neke feral gm iteme sam vuko i dalje na 70om dok ih nisam zamenio plavushanima za 70ti

ja sam promenio od 60-70 lvl samo wand i to sam ga promenio posle 5 min u outlandu, jbg kad je wow suxao sa caster wandovima... sve ostalo nije bilo nikakave potrebe menjati pre 70/karazana/grula, a to ukljucuje i castersko oruzje...

Evo mozete malo da vezbate teron fight

http://www.variuse.de/feroxtgs2/

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

uopste ih nije bilo potrebno juriti

samo raditi q i to je sve jer su rewards bile IMBA

i ja ti ovo pricam jer sam lvlovao druida nelf-a

sa pola gmarshala

Ok ako vec hoces da detaljisemo ....

GM head sam za feral levelovanje zamenio tek u shadowmoon valey-u. Koji je to nivo?

Taj isti head sam i dalje furao za pvp zbog inta krita i setbonusa stamine.

To je ono iz glave sto mi je ostalo a furao sam jos neki deo gm-a zbog enchanta+setbonusa i jos neke feral iteme, a hilerske skoro sve ... usao sam u skoro full stormrage-u prvi put u arenu ....

*najgluplji moguci zakljucak>

i think so...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²