Jump to content

WoW zajebancije, klipovi, slike, wow articles,.. etc.

Sajro

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

znaci igram ab i stojim na stalama i ulece high warlord patt u stilu onog cuvenog filma

reko gotovo je sanjam neku situaciju sto sam video u filmu

http://armory.wow-europe.com/character-she...atol&n=Patt

a ono glupi fan boy

jos rank14 i opet krade ime ...

lik sabija svakako al sva sreca pa nema ni jednog healera. Imao sam i ja slicnih momenata dok sam igrao warra i par healera iza sebe.

@Killy Mozda je warr nerfovan hiljadu puta al uvek je bio i ostao najaca pwning klasa ako ima suport healera(e) iz 2 razloga, jedan je sto mu netreba mana break ili slicno a drugi je sto ga vishe ljudi bije to on vishe vadi oci istim :P

aaaaa jebeni blizz sto mi je blockovao paymenth metod pa nemogu tranfer da radim ffs ocu warriora mog na starom accountu!! Nega daju neke transfer cardovde ko sto postoje game cardovi

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

znaci igram ab i stojim na stalama i ulece high warlord patt u stilu onog cuvenog filma

reko gotovo je sanjam neku situaciju sto sam video u filmu

http://armory.wow-europe.com/character-she...atol&n=Patt

a ono glupi fan boy

jos rank14 i opet krade ime ...

igrao sam protiv njega arenu XD znam lika!!!

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

WTFXD

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece