Jump to content

WoW zajebancije, klipovi, slike, wow articles,.. etc.

Sajro

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Film ti je identičan kao postovi. Ali, u dlaku i bez greške. Od sve četiri BG tuče, najviše mi se svidja ona prva sa magom u AB-u, gde ga biješ 15 sekundi i on ode i ništa se ne desi. U stvari, hahahahaha! E, stvarno si me nasmejao, ja obožavam besmislene stvari.

tog maga sam ubio a ti sto si corav to nije moj prob

a neman izvini ako sam tebe naljutio sa onim "jutjub"pa si sad dosao da me pljujes

btw to je bio moj prvi pravljen film pre 2-3meseca i napravio sam ga za nekih 3-4sata(jedan ab i jedan wsg)

anyway hvala svima na komenatirma i drugi film ce biti bolji

Edited by marlena

NEMA JAKO I NEMA U GLAVU!

[19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3

Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu

Aje bre sta se lozite jbt. Prvi mu klip,decko je teo da pokaze kako je uradio klip,a ne skill,a vi ga odma ispljuvaste. Mogao je jedan da ga iskritikuje,a ne vas 20 da se zaredja,svi ste neki smekeri a 80% ne bi umeo ni spicu da napravi...tako da ostavite decka na miru,ako vas nervira ne morate da gledate.

Inace o klipu

1) Mogao si da napravis najobicniji intro sa textom kao i zavrsnu spicu sa textom to mozes da uradis i u najobicnijem programu poput windows movie maker-a. Ozb bi izgledalo

2) Trebao si da stavis neku drugu pesmu,ova je vise isfurana.

3) O skillu necu da pricam zato sto ne znam da li si teo da pokazes skill u ovom klipu ili samo kako si odradio isti.( ako si predstavljao skill onda si stvarno newb :)))

4) Za prvi klip skroz ok,ajde da vidimo drugi odradi ga malo jace i pokazi skill ako ga stvarno ima.

P.S a vi stvarno iskulirajte decka,nije u redu da ga proziva vas 20,ako vas tolko nervira iskulirajte ga samo i picite dalje,cela ova strana potrosena u jebenom hejtovanju :S

pa onako bacite neki komentar

kk?

Sto se tice klipa.... uvek sam se pitao kakvi ljudi nubovi treba da budu da imaju 1300 ratinga ili sl.

guess what, nasao sam odgovor....HOW THE FUCK mozes da igras bez bindovanih magija? a ti si prozivao neke ovde a za sve godine igranja, imas prejebeno iskustvo u wow-u, nisi provalio keybindings opciju .... jos si fuckin rogue

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

omg omg omg tales_of_the_past_3 sabija, nije mi zao sto sam skinuo 2.5 gb, jebno extra, steta sto se nije snimao na nekom drugom serveru pa da vidimo malo bolje armore kroz film, mada pala t2 rocks them all. i omfg give tunderfury i hand of ragnaros. Al sve u svemu tako se pravi film.

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

ali nije meni bilo to u cilju razumes nebra???

da sam hteo da napravim nesto do jaja

onda bih snimao 2-3nedelje a ne 2-3sata kao u ovom mom slucaju(to je samo bio jedan wsg i jedan ab)

ovo sam samo isprobao kako je to praviti film,nista vise

i ovi likovi sto mi kenjaju oko bindova

posebno vlada kad kaze "kako mozes da igras bez bindovanih magija"daj vlado ajde mi reci ijednu magiju kod rogue...mislim...

brate ja imam par bindova koje koristim i koji mi pomazu a necu tu samo radi fazona da stavim zilion bindova da ni sam ne znam sta je sta...

uostalom necu uopste da se trzam oko nekih likova(da ne nabrajam sad)

i necu da se spustam na njihov nivo...

NEMA JAKO I NEMA U GLAVU!

[19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3

Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu