cali Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 http://www.e4hats.com/zoom_img/fa001kh-black_1121193630.JPG >>> bilo kakva vrsta marame....ako je na netu 10$ mora d'ima u bgd negde za 25 jura samo tako... Probao sam, nije mi neshto preterano udobna. Skijashima je super, ali poshto ja 80% vremena drzhim glavu pod 45 stepeni, chesto mi spada. Imao sam i skijashku masku ali mi isto nije najprijatniji osecaj. marama nema nikakvo opterecenje na lobanju, i kad nabacish brile preko njih nema shanse da se pomera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 pazi ga kako se kinđuri pred zimovanje, ko žena! otcepi parče džaka za krompir, ženo! ahahahhaha...pa ionako smo u nedostatku zhena :D Uzmi fakin podkapu koju furaju bajkeri ispod kacige, jebali te jaserka, dali i ana4pishtolja :P kali ne ide u ana4pushtolja...a i dali je prodao :D Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 poenta je bila da je mohi bajker a ne gde kali izlazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 i to sajber bajker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Prosvetlices me samo kakve veze ima dovodjenje zimovanja u pitanje sa mojim gnushanjem prema tom urbanom dali/ana4pishtolja fazonu sa tim jaser maramama ... Standardni prizor u dali/ana4pishtolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Ja ne znam stvarno sta koji moj pametujete kad postoji savrsheno napravljena podkapa za to sto ti treba Apropo onog gore "frustriranja" prvi cile baca komentare "LIK ZA SHAMAR" kad vidi likove sa tim jaser maramama/shalovima i sl ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 TAKO JE MOHI I KAD ODEM NA TRENS ZABOLI ME JEZIK OD KOMENTARA!!1 Jebanje je tako passe CILE, KOJOT ZNA RESENJE U METRO! JEBITE SRCEM!!!2 vaistinu T_T Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Ja ne znam stvarno sta koji moj pametujete kad postoji savrsheno napravljena podkapa za to sto ti treba Apropo onog gore "frustriranja" prvi cile baca komentare "LIK ZA SHAMAR" kad vidi likove sa tim jaser maramama/shalovima i sl ... hmm.. a da nece nos da mi otpadne od hladnoce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Standardni prizor u dali/ana4pishtolja ahahhaha..gde je nadje jebemumisha :D Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 ahahhaha..gde je nadje jebemumisha :D u ani4pishtolja, gde drugde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 hmm.. a da nece nos da mi otpadne od hladnoce? Smartass? Imas i modele koji pokrivaju nos. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 u ani4pishtolja, gde drugde uuu neka urbana maca :) mrsh na posao majmune :* Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 opusti se, ćebo :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 @kali mislim da te marame ima u onom felix-u u sremskoj a ako je kojim slucajem nema tamo,mozes da pazaris neku übercool sa iron maiden-om ;))) stija nije jebo 7 dana pa je isfrustriran jer inache jebe svaki dan, znachi nije stvar da li si jebo nego koliko dugo nisi jebo u odnosu na ono shto si navikao:) vidja se svaki dan sa devojkom,ili jos gore zivi sa njom ??? papucha ! ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 stijoooooo:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 vidja se svaki dan sa devojkom,ili jos gore zivi sa njom ??? papucha ! ;) alo krule, zauzdaj ovu tvoju azdaju, pobi nas sve ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 dajte recite choveku cenu pa da ukradem jaserku od seshe da je prodam :)) ... i da je prodas Kaliju je li ? dobar plan, nadjes i procenu vrednosti i kupca u istom trenu :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 +1 papucholesku:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 \DA/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Jaser Arafat nije taliban... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 (edited) Takav sal, koji zvanicno stiti od pustinjskog peska, imas na Bulevaru, stanicu pre Liona. U novoj stambenoj zgradi je lokal koji prodaje lovacku opremu i zastupaju neku UK firmu koja radi za drotove i vojsku. Ogromna je marama, sal, ali kosta 1400+... Malo je skupa. Ima je u par boja. To je, u stvari, onaj sal koji Nato trupe nose u Iraku i u pustahijama generalno. Lep je. Mislim da se Jaserova zove galabija. Edited November 15, 2007 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts