twisted system Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 da li neko zna,poseduje,pogledo je,ovu seriju,chak mi se chini da mozda nisam tachan naziv i dao ali radi se o tome da su neki ljudi oteti i da se vracaju nakon pada "meteora". chuo sam da je serija posle prizn brejka najbolja! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 jedini odavde koji prati kako valja ovu seriju je Srba...i da, dobra je serija, stavishe mnogo bolja od onoga u sta se PB pretvorio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Dodaj i mene na tu listu. Sezona 4 je zavrena i ceka se 5-a. Serija je dobra, lisena dosadnih delova koje neminovno padnu na pamet scenaristima tj. do sada nisam odgledao epizodu a da nije bila povezana sa glavnim zapletom ili da je sluzila da "zaplete" nov. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Realno, svaka nova sezona 4400 je bolja od prethodne zato shto se likovi i radnja neprestano razvijaju. I nema onog klasichnog smaranja na pochetku sezone kao kod drugih serija vec se sve nadovezuje na prethodne sezone i stalno ide napred. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 odgledao sam i ja isto svih 4 sezone i mogu samo da potvrdim gore napomenuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 odgledao sam i ja isto svih 4 sezone i mogu samo da potvrdim gore napomenuto. shatore, zato sto si mi drugar, pocecu da ti kvotujem gramatichki neispravne postove chisto da krenesh da trenirash ispravnost ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 sprcno se 'teo je da kaze "sviju" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 hmmm...ja sam odgledala do one kraja trece sezone..ja mislim..ono kad dele po ulitzi ona sranja da dobijesh moc... enivej koooooleeeee udeeeeliii miii daaaaaaljeeeee...trep trep :D Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 amagad zhene vichu za mnom po forumima ;o) nemam ja seriju na diskovima ivetaH, pratio sam onu 1 sezonu sto je isla na b92 i ostalo mi je u ok secanju ali nisam je jurio da je skidam... =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 pih e kad ti nemash :'( Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 izvinjavam se na oftopicarenju, ali kad pomenuste prizn brejk, voleo bih da mi neko objasni sta je gotivno u toj seriji? ne jedem govna, ozbiljan sam. recimo, gledao sam na preskoke onaj Oz sto je isao na hrtu i deset puta mi je bolji od prizn brejka, mada priznajem da sam od pb gledao samo par prvih epizoda. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 19, 2007 Author Report Share Posted November 19, 2007 pa pazi,oz je oz(bio nekada i na bk),pb je pb,meni se lichno svidja shto je pricha takva kakva je,e sad shto je oz suroviji(ukusi...bla bla bla) pa deluje bolje to mozda mogu da potvrde ljudi koji su sve epizode pb-a odgledali pritom da su gledali i oz. 4400 kad je to bilo na b92 a da ja to nisam gledao na poslu!? stvarno nije u redu da relativno nova serija ide na tv-u a da je pritom ne reklamiraju! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts