Hyperian Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Jebote ne verujem 2 godine igram ovu igru i ovo mi se nikada ranije nije desilo. Ulazim, kucam password nekoliko puta i izbacuje ....... If you need help retreiving stolen or lost password and account visit wow-europe.com for more info. Ne znam sta da radim sad, da li da pisem pismu blizzardu? I sta da napisem? Password nikada nisam menjao za ove 2 godine, znaci 100% znam koji mi je(ulogovao sam se na ortakov account da proverim da nije nesto do moga akaunta ali sa njegovim je sve u redu). Bas sam popizdeo, stvarno tamo mi je sve ono sto sam gradio 2 godine i sad ako ode onda u kurac stvarno. Sta da radim, sta blizzardu da napisem? Ne mogu jos da verujem kakvi ljudi postoje, jebem li im decu krvavu sto to rade Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Odes na sajt, na stolen password sekciju, odgovoris na secret question, posalju ti pass na mail, udjes i promenis pass. Mislim stvarno nije raketna nauka ... I ako ovo ne prodje onda pises blizzardu i kazes im sta je problem pa te oni pitaju za serijski broj sa kojim je aktiviran nalog ili tako nesto i posle metar dana ti verovatno vrate nalog ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 I najgore sto sad kad sam otiso tamo na ritriv pitaju me za mail adresu (koju znam) i za Pet Name za koje ni ne znam sta sam napisao i sad ne mogu da posalju mail sa passwordom Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ako nemas mail, secret question i odgovor, cdkey, ime i prezime na koga je account . onda mozes da zaboravis na acc:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Zato sam ja lepo za svaki sluchaj zapisao odgovor na to pitanje. I izgubio taj papir. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 Imam cd key, imam ime i prezime i adresu imam i mail, samo taj ne znam secret answer(nesto je u fazonu qweqwqgqwgq). znam i password koji mi je bio. Na koju adresu da posaljem mail? Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Zato sam ja lepo za svaki sluchaj zapisao odgovor na to pitanje. I izgubio taj papir. ja sam josh gori :P, secam se da sam sav taj info rarovao i stavio pass na njega , naravno pass sam zaboravio. Srecnom nikad mi nije zatrebao secret question i setio sam ga se kasnije. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 jos jedna stvar moras da znas broj kreditne kartice koja je zadnja koriscenj za account ili game card broj a shaljes tako sto te oni kontaktiraju na mail a pre toga prijavis kod gma u igri za to a da bi to uradio moras da vratis password sam ... sto znaci da moras da znas secret answer ako i dalje se ne setis probaj sa necijeg accounta da kazes game masteru sta ti se desilo pa kako ti odgovori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 jos jedna stvar moras da znas broj kreditne kartice koja je zadnja koriscenj za account ili game card broj a shaljes tako sto te oni kontaktiraju na mail a pre toga prijavis kod gma u igri za to a da bi to uradio moras da vratis password sam ... sto znaci da moras da znas secret answer ako i dalje se ne setis probaj sa necijeg accounta da kazes game masteru sta ti se desilo pa kako ti odgovori Ok idem kod ortaka da kontaktiram game mastera odma. Kreditnu karticu ne koristim, idem preko dopuna. A mislim da sam poslednju bacio. :S I ako neko zna mail na koji bi mogao da kontaktiram bio bih zahvalan. Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Ok idem kod ortaka da kontaktiram game mastera odma. Kreditnu karticu ne koristim, idem preko dopuna. A mislim da sam poslednju bacio. :S I ako neko zna mail na koji bi mogao da kontaktiram bio bih zahvalan. Samo kontaktiraj gm-a u igri i odgovori sve sto te pita, i trazi da ti odmah zamrzne account kako ti lik ne bi rasprodao opremu. Onda ce ti poslati mail. Meni se isto desilo pre dve godine, kada je bila epidemija kradenih passworda preko alkhazam banera. Cekao sam 20 dana da mi aktiviraju nalog ponovo. Srecno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Javis se GM objasnis sta se desilo i on ti "zamrzne" acc posalju ti mail gde imas sve sta treba da uradis ... uglavnom dobices URL na koji ces da kliknes i na toj stranici popunis neke stvari oko toga sta se desilo kada si se zadnji put ulogovao itd ... izmedju ostalog trazice ti CD key wow-a ( ne TBC cd key nego stari ) a ako ga nemas onda skeniran pasos ili neki dokument sa slikom vlasnika acc-a ... posle toga ( meni je trajalo 3-4 dana ) dobijes mail sa novim pass-om i porukom da se javis GM-u u igri ... koji ce ti posle vraiti iteme koji/ako su obrisani !!! uglavnom radio sam to 2-3 puta kada su ortaci naleteli na neki trojan u net caffeu pa izgubili accove i uvek je islo ovako otprilike !!! poz i srecno Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 Hvala na savetima. Kontaktirao Game Mastera, ja jedno on peto... Ja ga pitam lepo nesto, on ko bot mi spamuje visit support forume nj nj njnjnjnj... Inace Poslao sam preko tog supporta mail i pisao sam jedno pola sata u ono 'Describe your issue' , napisao svega cega se secam , koliko sam tacno golda imao, sta sam od opreme imao pre haka, koja mi je sifra bila, gde zivim, poslao sam i screenshot sa 3 razlicita karaktera, spec sam rekao koji sam, valjda ce da poveruju majku im.. I isao sam UVEK preko launchera onog kad igram, kao to oslobadja od keylogera..Bitan K** sto oslobadja. Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 E sada pre nego sto vratsh acc i opet pocnesh da igrash idi na blizz forum i nadji "HOW TO REALY AVOID TO BE HACKED" i odradi sve to jer ce ti ponovo otici... Inace (svi znaju kakve IMBA probleme sam ja imao sa tim) zapamti ZONE ALARM FTW... Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 jednostavno posalji skeniran pasos na koga se vodi acc i dobices acc nazad veoma brzo... ali za iteme(enchant/gems) je pitanje koliko brzo ti to posaljes i koliko ti oni brzo zamrznu acc :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Sretno Hyperian! Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Ni jedan firewall, antivirus ili spyware remover ne moze da spasi komp (ili wow akaunt) od "glupog" korisnika. Ne kazem da je hyperina glup, ali i ako instalirate bilo koji fw ili bilo sta, i dalje je najvaznije paziti ... i razmisljati. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 zato je i blizzard lepo napisao iskopirajte zavrshnu stranicu pre nego sto pritisnesh FINISH.. ali niko ne chita ,ako ti je promenjena shifra a ocigledno jeste ... jbg seti se secret answera i trazi novu sifru na e-mail.. zato ja imam screenshot svakog accounta koji sam napravio :D a ima ih 2 hehe i ja sam se jednom opekao ali vishe ne.. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 Ne javljaju se gnjide.. Poslao i pasos, i screenshotove iz igre. Cekam ponedeljak pa ako ne bude nista do tad, pozdravljam se definitivno od wowa. Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 ja sam cekao 3-4 nedelje dok mi nisu vratili account a i jos neko je rekao tako neki broj tako da nemoj da mislis da ce ti vratiti za 2 dana :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 Vratili mi password upravo. I desilo se nesto jako cudno Logujem se, prvo na realm gde mi main. Sve je ok, pare su tu, oprema je tu. Onda odlazim na alta. Uglavnom on mi je na drugom realmu pa sam izlistao sve posto sam zaboravio gde je. I imam sta da vidim - 3 servera svi normal, na svakom po lvl 1 lik. I sad ja gledam, da nije ludak goldseller. I imam sta da vidim, udjem na prvi normaln realm - backpack -3600 zlata. Drugi, oko 900, treci oko 1000. Onda odem i izlistam francuske servere. Ista situacija s tim sto na jednom karakteru ima 9000 zlata i pun qrac Nexus Kristala(odakle mu to da ga jebem). Na nemackim serverima(imao je karaktere na 3 servera) oko 200 zlata na svakom liku. Uglavnom sad idem delim to zlato svabama Ako neko od nasih igra slucajno na engleskim normalima Alonsosu, Turalyonu ili Dragonflight nek se javi za kesh :D Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 liku sa mog servera ukrali account i prebacili lika na taren mill fogy se zove ako ga neko vidi slobodno moze da mu jebe kevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Ghahahahahah full merciles pala, video sam ga juce! Amirite? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...Mill&n=Fogy full merciles/veteran bio sa 75k honora i 5k arena poena i t4/5 gear najbolji pala na serveru bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...Mill&n=Fogy full merciles/veteran bio sa 75k honora i 5k arena poena i t4/5 gear najbolji pala na serveru bio Pretenciozna izjava? Najbolji po giru ili skilu? Ako je po giru koji je to onda krsh od servera? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 bas imas potrebu da se poseravas po svima i svemu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts