LESkOpoz Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Pa eto...rasprave,utisci,patchevi...sta god vam padne na pamet,a da ima veze sa pes2008... mene za pocetak zanima da li neko zna gde ima da se kupi original? cheers ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) odma da kazem da je bolje da su ostavili sve kako je i bilo na proslom pes-u i malo ga nasminkali i to je to igra full !!! danas sam igrao, igra je tako odvratna da je strasno svaki napad go!!! odbranu bolje i da ne koristis samo gubis vreme neces nikoga zaustaviti !!! treba da izadje pech da se promeni gameplay da bi bila dobra igra po meni !! moje misljenje : uzas a sto se tice originala mozes da kupis verovatno u prodavnici pc igara : Games Edited November 6, 2007 by F@ke® Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Jao cak i ja igram pes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ja sam prob'o sinoć i mnogo mi je zajebano preko tastature. A na džojpedu imam samo 8 dugmića + D-pad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ma ja igram na tastaturi kanta sve jedno!!! [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ja bih voleo da mi bolje radi, jeste bolje sa ako ne uzmes fairlight, ali nije to to, lose optimizovano, to me smara, inace mi je svaki pes zanimljiv i naviknem se uvek. mada je ovaj strasno cudan, moram priznati, pocevsi od modela igraca, pa do animacije istih. ali svidja mi se sut mnooooogo. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) zato sto je svaki sut go meni se bas to ne svidja !! ali ukusi su razliciti !!! uzivaj u igri ako ti se svidja !! Edited November 6, 2007 by F@ke® Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 meni je igra odlicna, jer pretezno igramo 2on2 sa 3 joypada i tastaturom, i potrebno je mnogo vishe timske igre nego ranije, plus nema super igracha koji prelete ceo teren. Sa druge strane ima previse bagova tipa nemogucnost da se saveuje option file ako je tastatura namestena ko prvi kontroler, isto tako ne pamti promene u samim fajlovima (tipa imena igraca, timova, logoi) ako je tastatura isto prvi kontroler, na 16 x aa i 16 x af zna da secka u replayu gde je npr jedan igrac, a sa 5 ne, u ligi kad igras sa 3 tima (npr 6 nas), prvi i drugi kontroler su uvek lokovani na domaci odnosno gostujuci tim, sto pravi probleme ako samo jedan lik igra na tastaturi itd.. Moglo je to mnogo bolje bez tih bagova Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 zato sto je svaki sut go meni se bas to ne svidja !! ali ukusi su razliciti !!! uzivaj u igri ako ti se svidja !! ja nisam imao takvo iskustvo, nemam pojma. al nisam rekao da mi se sut svidja zbog toga, nego mi se cini da je realan, tipa lik moze da potkaci bas dobro, a moze i da je opajdari najretardiranije moguce, razlika izmedju ukenj-suta i sjeb-suta je povecana koliko mi se cini. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ja sam bio zavisnik od te igrice sve do WCG-a i jedva sam cekao da izadje novi PES mislio sam da ce biti bolji od proslog !! kad uzmes barsu i vodis anrija ili ronaldinja ili bilo koju fudbalsku zvezdu samo drzis brzo trcanje i niko ne moze da ih zaustavi !!mislim moze samo faulom a grafiku da ne spominje !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Nisam neki pretreani igrac fife a ni pes-a cisto mozda par partja nedeljno 4fun ali mi je fifa mnogo realnija i teza za igrati tj. teze je dati gol i ubacaji , sto se tice grafike lepsi mi je pes ali i mnogo ubagovaniji , ali svako ima svoje ukuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 pa pes nije SIGURNO ubagovaniji od fife,u to budi uveren... ja sam igrao jednom sa ortakom,nekih 3-4 sata,i zaista je svaki put bas mnogo golova...a i primetio sam da je dosta teze dati gol sa distance... svidja mi se sto je "ispravljeno" izvodjenje slobodnjaka...na pes6 nije mogao da se da gol,dok je to sada vec realnije... kako god,treba jos vremena naviknuti se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) da upravu si !! ali opet ja necu igrati ovaj PES a sto se tice bagova gresis !!pes je ubagovaniji samo malo ko ih primeti i niko to ne nezove bagom !! Edited November 7, 2007 by F@ke® Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 omg!!! dobro,daj mi skreni paznju,da i ja primetim...?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 imam neki osecaj da cemo svi da kakimo po ovom pesu i da cemo da ga gotivimo za par meseci, a onda cemo da pljujemo po novom kad izadje:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 pa da...uvek je tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 21, 2007 Author Report Share Posted November 21, 2007 hmm... upravo me ljudi ubedjuju kako se igra JAKO razlikuje kad se igra na low i na high.Mislim na grafiku naravno. Kazu da ne samo da je grafika bolja,uz nju i atmosfera,nego da je skoro pa promenjena fizika igre...e sad,meni ne moze da radi na high,pa nisam uspeo da probam,ali na low ima takvih bagova,da je to strasno...golmani su katastrofa,brane jedan u 5 suteva,i to ako ih usere.Gol se veoma lako postize DIREKTNO iz kornera,tj golman pripomogne tome... ne znam,na low mi se igra nikako ne svidja,a jedino da kupim bolji komp,pa da dalje pricam o pesu... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Bolji je prethodni Quote Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Meni je ovaj neuporedivo bolji za 2on2, a stoji da je Lesko igra mnogo lepsa na high, sad dal se ne baguju golmani to ne znam. Isto kad sam stavio patch, daje se dosta manje crvenih kartona (shto je bolje), i golmani se ne baguju toliko. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 hajli, jel ima nesto od official/super/wolf/ostalih pecheva shto bi trebalo instalirati. nisam bash u toku a mrzi me prilichno da kopam po netu :) gief linkz. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 hajli, jel ima nesto od official/super/wolf/ostalih pecheva shto bi trebalo instalirati. nisam bash u toku a mrzi me prilichno da kopam po netu :) gief linkz. samo 0.6 super, ali to nije ni izbliza gotovo.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 bleh, vici kad bude gotovo.. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Haha kakva glupost je ovo za low i high.... Fizika igre ti je potpuno ista to nema nikakve veze. Meni je ovaj PES puno bolji od predhodnog, slobodnjaci su puno laksi, sut bolje uradjen itd... Jedino malo sudija sere i golmani ali sve u svemu bolji od sestice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 pa stvarno ne znam... ja kod sebe igram na low,moj ortak kod njega na high...dodje covek kod mene da igramo,i takve gluposti se desavaju,da je ono strasno...i on meni kaze da se to njemu gajbi ne desava... ovako,kao sto meni radi,ovaj pes ne moze da primirise pes6-ici...e sad,ako su na high drugaciji golmani,mozda ima nade za 2008... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 nema Kana u Bayernu ?! :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts