Jump to content

Izvinjavam se sto vas ometam u ovako bitnom casu!

Recommended Posts

Posto nisam nasao ni jedan podforum u koji bih mogao da turim ovu temu, resih da je postavim ovde. Ukoliko postoji neko logicnije mesto za temu, izvinjavam se moderatorima jer ga nisam video (keve mi).

Treba mi bilo kakav audio zapis (mp3, wav, sta god) neke besne rulje (mase, povece grupe ljudi, ma kontate). Znaci neki islamski fanatici bi bili prava stvar! Takav audio zapis bi bio koristan samo ukoliko nema nikakvu muzicku pozadinu u sebi. "Angry mob" audio fajl iz igre "C&C Generals" bi mi donekle resio posao ili neki "map editor" ili bilo koji program za cupanje zvukova iz ove igre bi bila do jaja stvar!

Ukoliko se pojavi neka dobra dusa sa odgovorom na ovaj ni malo uobicajan zahtev, neka se obrati putem ove teme ili na mejl drvodelja_junk@yahoo.com.

Hvala!

thorsteinar.jpg

hm,pa mislim da mozes da otpakujes odredjeni folder gde je,ako mislim dobro na igricu si mislio??? tako? otpakujes i nadjes sound,zar ne

U principu jeste ali ne vazi to bas za svaku igru. U ovom slucaju postoje neki ".BIK" fajlovi ako se ne varam i ne mozes ih pokrenuti standardnim audio plejerima.

mislim da je najbolje da chekirash youtube za tako nesto, pa snimi samo audio.

Pa taj fazon. Verovatno cu to i da uradim. Skinucu neki film u ".avi" format sa onim YouTube Downloader programom i posle toga cu fajl propustiti u Sound Forge.

thorsteinar.jpg