Lucky Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Pre nego sto kazhete imdb, samo da kazhem da ja to tamo nisam uspeo da nadjem (osim onih opening this week fora) ... Interesuje me da li postoji prezentacija na netu koja se bavi jednostavnim listingom filmova, kako onih koji se tek pojavljuju, tako i uopste filmova koji su pobrojanih hronoloskim redom. Pa ja kliknem na "comedy" i onda vidim sta je sve izaslo od komedija recimo u proteklih sest meseci. Ako pride postoji i neki link sa vise informacija o filmu, to mi je onda jos bolje, ali nije neophodno. Ne kazem da to imdb nema, jedino sto ja nisam uspeo da pronadjem, a moguce je da nisam ni dovoljno trazio :) Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 nema ni imdb ni yahoo movies nesto totalno juzer frendli osmisljeno sa onom namenom za koju bi ti hteo da ga koristish... ali! ;o) http://movies.ign.com/index/movies.html ce ti sasvim solidno uradtiti posao (mada i prethodna dva oce sa mozda 3-4 klika vishe, da ne kazhem 80 klikova za vas newsovertorrent supremacistse ;oP) ipak, to je spisak za mainstream stvari, preporuchujem opening this week na imdbu za pracenje "manjih" filmova...takodje svetsku produkciju (britanski, aussie, kiwi za english i nemachki, spanski, japanski, korejski i kineski za non-english (da, namerno sam ispustio fancuze jer mi idu po defaultu na jetru)) morash ruchno da kopash sto je rsmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2007 Author Report Share Posted October 27, 2007 A ne, meni bi ovo trebalo za moj omiljeni zanDr, a zatim i za komedije i crtane, pa kapiram da je to mainstream da veci ne mozhe biti :) Predpostavio sam da ces mi preporuciti IGN, ja ga koristim recimo za muziku, na isti fazon, mada se deshava da (makar u muzici) budu shupljikavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 suplji su ko kvalitetni ementaler, a i ocenjivanje im je krajnje diskutabilno, no za "specifichne socioloshke studije ljudskih emocija u ekstremnim situacijama" ;o)) koje ti prvenstveno volish da gledash mislim da ce da bude ok =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts