Guest Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 kali dok je trenirao basket cuo da je hemija sve :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Blue oyster crewe IZBACI ULJEZA gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 pa uljez je ovaj desno u ovoj matrix shulji! ali ovaj exi koje transformacije ima :)) i svaka mu je sve bolja i bolja :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 STA MATRIX,STA SULJA RETRO DUX SPACE INVADERSI FTW gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 E IZVINI NINOSLAVE NISAM TE PREPOZNAO! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 RETRO DUX SPACE INVADERSI FTW BASH SI VINTAGE FENSI It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 nema uljeza, svi ste pederi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) o da misa :D znas misu :D JAO JAO JAO :D aahhahaha :D pa da sa njim sam isao u odeljenje u osnovnu :D a misa i ovaj pored nemanja su isli u sredjnu u odeljenje :D ma misa je narkoman kakvog nema :D ali uvek mi ja drago kad ga vidim :D steta sto se drogira :D moglo je biti nesto od njega ;D Znam ga samo iz price da mi je smarao jednu bivsu,inace ovako ne :P @grujine slike...Egzi definitivno isti kao lik sa "assemble teh forum warriorz" slike :) edit: evo jedne tuzne slike beogradskih radnika :( Edited January 9, 2008 by Doca_ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Znam ga samo iz price da mi je smarao jednu bivsu,inace ovako ne :P SI JE JEBO,A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Znam ga samo iz price da mi je smarao jednu bivsu,inace ovako ne :P dobro su ti opisali njegov lik ako ga znas iz price a prepoznas na slici ^_^ garant si se onako sujetno raspitivao ko je bre on sta je on daj da vidim ko je kako izgleda pokazite mi slike da ga bijem :D:D salim se salim ofkors Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 doco kralju :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 dobro su ti opisali njegov lik ako ga znas iz price a prepoznas na slici ^_^ garant si se onako sujetno raspitivao ko je bre on sta je on daj da vidim ko je kako izgleda pokazite mi slike da ga bijem :D:D salim se salim ofkors ma upoznao sam lika jednom i pre nego sto je nju smarao,al to kao i da nismo :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) konachno* stigoshe slike sa nove i posle prvog gledanja skapirao sam 3 stvari: 1) blic je suvishe jak 2) neki ljudi bash nemaju dara za slikanje 3) MNOGO SMO SE ISKRIVILI ae da bacim neki presek od ovoga shto je normalno :) masa & zapremina blow pozing! angelina & arhitekta threesome ljubav mozhe da bude strashna a i da boli! but rejv will save us all! <edit> za sve sise koje kukaju za resize, poshto isti ne radi u spojleru Edited January 10, 2008 by MaudDib • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 imbadobre slike! vr' samo...zasto margi stavlja toliko duboko tompus u usta? stvar navike? ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ok sta mi treba 22 wide da bih mogao normalno da vidim slike /:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Resize pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) samo ukljuchite fith to width u operi, ostali, jebite se:)) @kole nije to toliko duboko koliko ti mislish da jeste, dacu ti aj duboko:)) Edited January 10, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Resize zbog jadnog interneta pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 samo ukljuchite fith to width u operi, ostali, jebite se:)) @kole nije to toliko duboko koliko ti mislish da jeste, dacu ti aj duboko:)) hvala !!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Donja desna shestica, na popravku! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 STA JE OVO,10 GODINA MATURE?? :)) dobar si Tjile,mada vise volim halucinoman naochare,ali shulja+kravata su ti imba,samim tim i ove djore uz njih gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 haludzha cvike su otishle u penziju posle vatha (valjda), raspale su mi se u rukama .. rejv je bio prejak u njima sad su tu nove snage! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 angelina imas belo po nosu. :D There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts