Mare Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 plzgogame ili mishanya Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 samo qkate [jumpy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 gledajte reps od Traffic-a znachi momci ownuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 dobili TRP (THE RISING PENIS) :D po meni najbolji tim u nasoj grupi tako da do jaja, jos samo da igramo protiv ovih raspalih vijetnamaca kazahstanaca i rusa i ostalih iz zabacenih krajeva... smor :P Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) ej mare ajd' daj rep...peace Edited November 16, 2007 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzve Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 E mare aj baci koji link za neki replay plz. Ne mogu trazim gmaz sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) #matija To znaci da posle nesto malo vise od pola godine neigranja i bez ijednog repaly-a mozemo da dobijemo prosecne ekipe , a za ove bolje mislim da bi nam trebalo jos vremena , vezbanja i replay-a. #topic Gj za TRP Edited November 16, 2007 by InF_AciD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Stoko ........xD ali ajde daj nam rep :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 rep je samo load... sve sto cu vam reci je da sam na kraju imao soul booster / blink / 2 bracera i tp i 42 kupljena warda :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 GL svim srpskim ekipama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) t0 mare ajde oswojite owaj pride :) dobicesch orden od drzhawe ! K0licko je trajao game ? Te si imao zhiwaca toliko kupowati warde ! Swaka cast tebi i tw0jim suigrachima ! Edited November 16, 2007 by SchKabBio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[si] ska!i Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 t0 mare ajde oswojite owaj pride :) dobicesch orden od drzhawe ! K0licko je trajao game ? Te si imao zhiwaca toliko kupowati warde ! Swaka cast tebi i tw0jim suigrachima ! ja se iskreno nadam da imas neku tesku govornu manu toliko me iritiraju ova w u tvojim postovima :D Quote "Hate the game baby, not the playa." - Ling Ling Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) o0 xD na[v]ika :) v v v v v v v v W rofl ! mene nerVira shto shta pa zhiWim sa tim :) ! Edited November 17, 2007 by SchKabBio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Zar darkarax nije u aAa? Nemam pojma da on igra u rb... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 ne znam samo kad je darka bio u zivotu u aAa... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ma mare jebesh darku :D nego shta radite vi poshto nemogu da nadjem nijedan rep od vas na mym situ!!! peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 http://www.mymym.com/en/article/541/4.html Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 pobedili smL upravo evo replay: http://www.megaupload.com/?d=E4DZEGX4 Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 E nisam hteo da otvaram novi topic radi ovoga. Ali cemu sluze oni poeni na mym sajt imam ih brdu :) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[si] ska!i Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 mare gde su vam ostali repovi? Quote "Hate the game baby, not the playa." - Ling Ling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 (edited) vs TRP-a je valjda bio load, stars su FF-ovali posto su izgubili od roe i trp-a, a k23 je banovan jer su pola tura afk :) sad igramo protiv ct-roe edit: upravo dobili i njih.. load opet (nema 90% repa) :/ imam SS i pola repa upload cu posle edit2: http://www.4freeimagehost.com/uploads/408f6b55dffa.jpg http://www.megaupload.com/?d=5V5QVTMM Edited November 27, 2007 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 (edited) xaxaxa pa ovo ne treba gledati :D viper i lina FTW :D p.s. sad prolazite? Edited November 27, 2007 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ne mogu da skidam preko megaupload.com treba mi jebeni toolbar koji nesto nece da mi radi sa firefoxom... T_T aj rambe salji na mejl siso pl0x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Jebem ti mym staff.. Znaci strasno.. Na oba myma nismo imali srece sa bracketima, pogotovo sad.. Prvo kolko vs eMg-a i ako prodjemo igramo vs SK/HT (realno SK) i to bi bi bilo to... dok hi2u (koji nije ni upola dobar ko SK/eMg igra protiv retardiranog tima jam.. n/c oh well.. to be the best u gotta beat the best :D (vazi..) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
[si] ska!i Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 Verujem ja u vas da mozete da prodjete dalje, a da imate najtezi bracket imate. Do your best. :) Quote "Hate the game baby, not the playa." - Ling Ling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts