Junkie Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 jeste svi slepci ffs... lepo sam vam napisao u cemu je fora (videti proslu stranu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) Kao shto reche peja,meni je i dalje cw pa cw :) Stvarno se na tvom objashnjenu provaljuje da moze da se posmatra na 2 nachina,ali ja sliku opet vidim da se vrti samo cw :) Edited October 20, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Meni se stalno okretje u istom smeru (!?!?!) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 jeste svi slepci ffs... lepo sam vam napisao u cemu je fora (videti proslu stranu) Varao si. Ne vazi se. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 ccw i cw naizmenicno sad samo ccw kolko god konc na cw opet cw omg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Klip ima 30tak frejmova, a kljucna su jedno 4 frejma. 2 kada ne znas na koju stranu devojka gleda (kad je okrenuta na levo) , i dva kada ne znas na kojoj nozi stoji (kada je okrenuta na desno). Ostali frejmovi su "regularni". Pa ako je "posmatras" da gleda unazad i stoji na levoj nozi- kretace se cw, a ako ti da gleda u napred i stoji na desnoj nozi kretace se ccw. Koncentrisite se na te kljucne frejmove (neko je dao vec pic jednog par postova gore), i moci cete uz malo koncentracije i vezbe da rotirate devojku kako vam dusa ishte. ps. A ovo nesto ne verujem, da ova opticka varka ima veze sa left, right brain functions Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts