Kal1mero Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 kal1 otju ja da mi shaljesh tvoje smajlije!!!1111111 kontam da imash 120 razlichitih smajlija za ":D" na msn-u ! priznaj ! imas u mom profilu msn :D pa dodji da proveris : D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Shta, ja ne smem da se nashalim? :/ :((( Nije bash ono shto si trazio, al' je blizu. Chizra je ovaj bez majice, ali tu je Vudi pored njega. Dreadnought desnom rukom ohrabruje Vudija da takodje skine majicu. Ovaj lik na krevetu shto drzi pivo je naravno Dule_smor. ttu za dreda i duleta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 multiclienti su uvek mnogo vece govno nego jedan client za po jedan protokol. zato ja koristim samo jedan protokol, i samo jedan client. IRC = mIRC 6.21 \m/ sve posle 6.21 je cista prodaja, mIRC je prestao da bude underground, i ja sam se duboko razocarao u Khaleda :\ jbg guzicom za kruhom. meni ce mirc uvek biti drag. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 tai rad (©) mIRC pwnage all the way \o/ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 jel mozemo kole i ja da se prikljucimo tom razgovoru, cisto kao profesionalni posmatraci:) a jel mogu i ja, cisto zabave radi Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 hoce neko da objasni zasto je msn govno osim tako kompleksnih opisa tipa MS je $hit? mozes da iskljuchis sve sto te iritira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Ja mislim da je svaki IM govno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 voodoo nemoj instalirati msn, meni ne trebas pomoci ni oko cega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 multiclienti su uvek mnogo vece govno nego jedan client za po jedan protokol. nisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 hoce neko da objasni zasto je msn govno osim tako kompleksnih opisa tipa MS je $hit? mozes da iskljuchis sve sto te iritira nije shit... ako koristis onaj windows default ili mirandu :) msn live je govno zbog sinhroznizacije i integracije sa onom msn live servisom (ko myspace) gde kad covek hoce nesto jednostavno da uradi (tipa da pogleda profil nekoga ili popuni svoj) odmah mu se otvara browser i iskacu neke kombinacije za "bolje" virtualno druzenje ... ko za retarde :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 pa ovaj, retardi i gledaju profile? :P :) nemam pojma ja to ne koristim pa mi valjda i ne smeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 nisu jesu Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 te jedan klient jedan protokol koriste devojcice od 13 dina da bi slala obe svetlece poruke od pola ekrana od kojih dobijas epilepsiju. E sada ako se lozis na njih onda je to cool. Za normalne osebe multi klienti su daleko bolje resenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 (edited) Multi klijenti su kul za "posao", ovako regularno su ziv kurac jer ne podrzavaju 10% onoga sto klijent za 1 protokol podrzava (tipa custom smajlije i te gluosti, tj. one karakteristicne stvari vezane za taj client/protokol) Tipa ja sam imao problema sa Trillianom vezano za msn-ov protokol, cesto moje poruke nisu ni stizale do ljudi kojima sam slao i sl. Edited October 12, 2007 by Totentanz Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Custom smajliji su svakako poenta instant mesedžinga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Posekao sam se na tvoj sarkazam. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Pa mislim stvarno... jel tebi treba IM da nekome brzo a džabe dostaviš poruku, ili da šalješ true-color animirane smajlije? Ako je ovo drugo, onda treba da razmisliš šta u stvari želiš od internet komunikacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Zelim neobaveznu zajebanciju, za ostalo imam telefon / mail. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 12, 2007 Author Report Share Posted October 12, 2007 MENI TREBA IM ZBOG RIBA ZATO STO IH LAKSE MUVAM PREKO TOGA TO JE ZBOG ANIMIRANIH SWAKTIH SMAJLIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Zelim neobaveznu zajebanciju, za ostalo imam telefon / mail. Poradi onda malo na masti .. citaj knjige i tako to [:(!] = >:| = :( = ^_^ = :O = :D = :) = :] = ;) = :P i tako ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 gde god dopustiš ljudima da sami nešto kastomizuju, dobiješ samo dokaz da 95% populacije nema ukusa ni za pod nokat. pogledajte samo melodije i teme koje ljudi imaju na svojim telefonima, ili bilo koji "tuning styling" auto. sumnjam da je sa kastom smajlijima bolja situacija, i drago mi je što ih ne vidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 mirc mi je mnogo bolji od msn-a kad smo vetj kod toga ne znam zashto , valjda sam na njemu pocheo da odvajam ribe pa mi ostao u srcu (za 2 godine odvojio 3 ribe :( ) a to za kastm smajlis ne dam ni 5 para jer su vetjinom garbidz zato i imam defaul smajlije . VUDU INSTALIRAJ MSN !1111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 u jebote u proseku riba na svakih 8 meseci chatovanja ... vudu vidi sta je faca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Multi klijenti su kul za "posao", ovako regularno su ziv kurac jer ne podrzavaju 10% onoga sto klijent za 1 protokol podrzava (tipa custom smajlije i te gluosti, tj. one karakteristicne stvari vezane za taj client/protokol) Tipa ja sam imao problema sa Trillianom vezano za msn-ov protokol, cesto moje poruke nisu ni stizale do ljudi kojima sam slao i sl. slazemo se u principu, s tim da meni ovo sto sam boldovao nikako ne zvuci kao nesto sto je kul za posao :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 nego ide li ta instlacija!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts