Jump to content

Wow-pro morate da vidite

mipi

Recommended Posts

svaki hejt prema kiliju ili stormu je dobar hejt. podrzavam mipija. :D

Mipi ne moz njemu reci L2P, decko ima 2k+ ratinga sa par likova tako da ono chill...

amagad, noez, 2k+ rating.

pa i ja imam 2k+ rating (uglavnom ;p krivim respec na sl/sl za trenutni pad ispod 2k ;p) i u 2v2 i u 3v3 pa opet ne pucam na sva vrata kako sam najjachi, najbolji, najkul baja etc. takodje sam siguran da 80% ljudi na forumu ima 2k+ rating. jaka muda.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mene niko ne moze da hejtuje , else he dies in terible painzzz

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Znam likove koji igraju sa jednom rukom na click i imaju 2500 rejting :) prodavanje timova je sada u modi . Dva warlocka sa mog servera su nabacivala 2300+ rejting u 2x2 na dnevnoj bazi i prodavali timove za 2k-3k golda :) , bar jedno 10 timova su tako napravili ^_^ . Nije da ima veze sa topicom , ali samo da znate da se i to radi ^_^

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

E ovako kao prvo ja sam na zemlji gde sam i uvek bio ne moram nigde da se spustam i tako to.Idu mi na kzivac ljudi koji samo znaju da spustaju i najjaci su dok si ti otpao na forumu ja samo otpao na wow-u imam preko 400 dana played samo moj warrior grand marshal imam 200 dana played-a 95k ubistava full mrcilles,odigrane sve klase do 70 lvl i tako to ....tako da mislim da mogu da kazem l2p. [:)] Izvini ako sam te nesto uvredio killYgore ali samo trazim malo respecta a mozda si mi ti naisao jbg /bow za warra ja imam postovanje za svakog ratnika.

Edited by mipi

FUCKING R14 NO LIFERS U FUCKING NABS AND NO LIFE RETARDS I SPIT ON YOU ALL ! FUCKING GM NO LIFE !

Edited by StormScion

Kili treba da pocnes da se navikavas na takve stvari , sada kada si postao slavan ima da te obozavaju kao boga ...

Da si video dosao onaj shaman bananmanen iz nihiluma ( nash decko zivi u danskoj ) u jednu igraonu juce ( necu da kazem koju ^ ) i sedi do mene a likovi okolo dok on igra raid stavljaju shake po ekranu i balave po stolu kao na foru o moj boze tier6 , nihilum , smem da te dotaknem , jel smem , please pleaseeeeee ...

patetichno

stojim pored lika i vidis samo odjednom kaze dragancetu : "Ja ako nisam prvi na healu ja ne mogu da raidujem'' Mrtav ozbiljan.Ja nisam mogao da verujem.Josh je to rekao onako potreseno

Zivot je surov :(

Sto je najgore da igra sa pravim paladinima a ne onim idiotima iz njegovog guilda koji trpaju +healing gemove u gear itd znash kada bi bio prvi na healu ... rofl

Zivot je surov :(

Sto je najgore da igra sa pravim paladinima a ne onim idiotima iz njegovog guilda koji trpaju +healing gemove u gear itd znash kada bi bio prvi na healu ... rofl

Omg, +healing stavljaju paladini iz Nihiluma ? U ceo gear ? Svaka im dala, iskreno nisam se nikada ni cimao da gledam kakav gear imaju jer znam da tako nesto necu nikada imati, ali ako stavljaju +healing onda stvarno...

edit: sad vidim da je ova opaska bila na konto chesta od Awake [:D] pa sta, imam i ja boots sa +healing gems, me=Nihilum wana be [b)]

neko mi je ukrao kriglu...

On igra tako sto spamuje jedno dugme koje se zove flash of light i mogu da kazem da je to izuzetno debilno i retardirano ... flash of light je dobar skil ali jednostavno ne scaleuje se dovoljno dobro kao hl i ima uzasno mali hps ... drugim recima on je beskoristan i slackuje i ide da buffuje raid...

• 3 weeks later...

Kili treba da pocnes da se navikavas na takve stvari , sada kada si postao slavan ima da te obozavaju kao boga ...

Da si video dosao onaj shaman bananmanen iz nihiluma ( nash decko zivi u danskoj ) u jednu igraonu juce ( necu da kazem koju ^ ) i sedi do mene a likovi okolo dok on igra raid stavljaju shake po ekranu i balave po stolu kao na foru o moj boze tier6 , nihilum , smem da te dotaknem , jel smem , please pleaseeeeee ...

patetichno

doso u kgb i shakal i drugari mu odma unzipovovali slic i krenuli da djuskaju blajwa ?? :)

jebete li vi nesto :D

el jebes ti sta raspali ili desanku i dalje ^^ dodji malo u obr zavrsio sam kolica stan i tako dovesce se neke drolje sve za stare drugare :)

@ kili /spit sram te bilo decko nesto reko a ti mu odma za kewu ccc

Interrupts better than Kanye

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...