Jump to content

Problem imam :(

prota_

Recommended Posts

Kad god pokrenem neku igru (Uglavnom cs i company of heroes) komp prsne , tj. zapuca se i pojave mi se linije i tachke u raznim bojama i kad resujem komp o5 te linije odmah po resetovanju i nemozhe da se pokrene vindovs , tako da moram da ga ugasim na dugme sachekam par minuta i onda kad ga upalim je ok ...

Isto tako je ok kad ne igram igre , tj. surfujem po netu msn mirc i to ...

Ja mislim da je do grafichke , i instalirao sam novi drajver ali ista pricha .

Zna neko u chemu je prob , poshto mi se ne daju neke velike pare , pa da pitam da li mogu neshto da uradim sam ...

Imam Geforce 6800.

Svaka pomotj je dragocena . Ako sam pogreshio topik premestite gde treba . Tnx .

Edited by -protA

To je to, nema šta... cela GF6 serija čipova vuče dosta struje (npr. 6800 AGP traži dodatnu struju preko molexa, 7600GT AGP ne traži). Ne gine ti nova. Ali gledaj to sa vedrije strane, za 80-100 evra možeš uzeti karticu koja je em bolja od tvoje, em manje troši i duže će ti trajati.

Drajveri se iskljuchuju ovim:

pojave mi se linije i tachke u raznim bojama i kad resujem komp o5 te linije odmah po resetovanju i nemozhe da se pokrene vindovs , tako da moram da ga ugasim na dugme sachekam par minuta i onda kad ga upalim je ok ...

kartica je na izdisaju...

А в чем сила, брат?

skini cooler sa graficke ocist ga,ocisti cip,stavi AS5 vrati sve i trebalo bi da pomogne,ako ne onda ti je kartica definitivno na samrti

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"