Trans-Lucky Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 planiramo da kupimo kuce pa sad treba da odgovara meni i mami :D Nemojte pogresno da shvatite i da se uvredite. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 ja ne kapiram foru :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Realno :D Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
protabre Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 (edited) ovo zadnje kuche je do jaja slatko ... koja je to rasa ? zaljubio sam se ... Edited October 4, 2007 by protabre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 pas za tebe ovo je pas mog drugara ako hoces sredicu ti bez problema dati ga pokloni samo kazi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 (edited) ja bih na tvom mestu gledao da izbegnem rase koje vazhe za agresivne jer najgori je smor kad morash kera non stop da drzhish na povodcu kako ne bi pojeo neko malo kuchence + svi bezhe od tebe. takodje je daleko lakshe kada imash kera koji je po prirodi druzheljubiv te ga odvedesh u park on se za pola sata istrchi sa drugim kerovima i lipsa kad dodje kuci, za razliku od recimo "polarnih" pasa koji zahtevaju bash bash duge shetnje. retriveri i labradori su po meni uvek dobar izbor za porodichnog psa. medjutim ja sam se lichno odluchio za irskog setera, koji je jako razigran, druzheljubiv i nimalo agresivan. pomalo je tvrdoglav, to jest voli da se pravi lud ali generalno je poslushan. shetamo ga dva puta po 45 minuta i jednom sat ipo - dva dnevno i u 90% sluchajeva bez povodca. jedina mana je shto se dosta linja ali sklonish tepih pa bozhe moj :) ako se odluchish za njega bitno je da uzmesh dobro leglo, vecina irskih setera kod nas je sumnjivog porekla i prosto su ruzhni, imaju bezvezni oblik glave i njushke tako da je pedigre a must have. ja sam svog uzeo pre 6 godina, fizichki najslabijeg ali najnestashnijeg u leglu i izrastao je u prelepog i predobrog psa. takodje pored irskog imash i engleske setere koji su isto tako jako lepi. eto, my two cents :) eh da e i ovaj totenzov ker me jako podseca na garoviksa iz asteriksa, sjajan je :))) Edited October 4, 2007 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Brate uzmi ovu lepotu, keva sigurno ima da ga zavoli! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 jebote dino kako lose pises :D pomislicu da ti je kojot brat :D necu bre za kurcenje nisam ja u tom fazonu :D reko sam gore da ne volim agresivne : D Sta cu kada sam Reta :))) Nije nego tastatura mi je prljava do jaja i nerade neki dugmici onako na stisak nego moras ko sivonja :)) Ko zna mozda smo i braca neka dalja ... Sada ako hoces uzmi retrivera oni vaze za pametne i poslusne pse . Mozes da uzmes i vucijaka , zavisi sta ti volis . Ako ti je prvi pas u lajufu idi kod veterinara koji je tu kod tebe i porazgovaraj sa njim reci mu sta bi voleo i sta ocekujes , posto ce ti on najbolje reci posto on zna sve pse kakvi su i te fore :)) Ja eto moju Lady setam bez povoca ali kada idem negde daleko onda ga uzmem samo u ruku ako mi zatreba posto ja samo je pogledam ona zna da li sme da ode ili da dodje do mene jer moras da stvoris neki odnos izmedju psa i tebe i znaci puno puno ljubavi ali stvarno puno . Od srca ti zelim da nadjes sebi i mami prilagodnog psa za vas :))))) E da opet smaram obavezno kupi knjigu za tog psa kada ga kupis . Pogledaj Dalmatince i vidi da li ti se svidjaju ( zenke su bolje ) jer muski su ono muski oce da bude malo tvrdoglav vise , ali kao sto sam rekao sve je u tvom odnosu sa njim . I opet naglasavam nemoj ga niposto tuci bash ako je zasluzio i to nesto malo po guzi ili po njusci , zasto ti ovo govorim zato sto pas pamti sve tvoje lose postupke prema njemu i moze nedaj boze da te zamrzi , ali on takodje pamti tvoju paznju i ljubav prema njemu tako da sve zavisi kakva si osoba i koliko vremena imas za svog psa . Gl . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 http://funnyjunk.com/funny_pictures/4438/Shady+Dawg/ na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
protabre Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Brate uzmi ovu lepotu, keva sigurno ima da ga zavoli! brate sve zhivotinje su kjut kad su male . mada , iskreno ovi bash kjut :) i stvarno , treba da chitash literaturu oko toga ... ja npr imam ribice , i kontao sam da sve ok radim menjam vodu hranim ovo ono i riknu mi 2 ribe i kupim knjigu i skontam da sam sve pogreshno radio , tako da treba da se "obrazujesh" pre nego shto ga uzmesh . I kad je pas u pitanju da uzmesh sve faktore u obzir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Koju knjigu si kupio, da kupim i ja svojoj sestri poshto cheshce menja ribice nego vodu. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 (edited) Husky. I ja sam vise za Macke, snalazivljivije su, tako da se manje brinem. :D Edited October 4, 2007 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Sajt za sve o svim psima ne reklamiram pomazem balkankinology.net A pas realno, ima li lepse ruznog psa od mopsa,ne znam za karakter ali su jebeno smesni. Edited October 5, 2007 by djuser Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 moram malo da trolujem:))) najbolje kuce je dzukela neka, ovi genetski izretardirani rasni kucici su omgwtf, ko neki roboti sa ogranicenim brojem funkcija i neprosirivim prostorom za nove informacije. bas mi je tuzno sto prave dronove od zivotinja, al jebiga...zato sam i ja preso u macke tabor i to tek pre par godina. ono, kad me pogleda tudji pas koga nikad nisam video i voli me bez razloga, sav se smorim i rastuzim:( ajmo onda da uzimamo kucice na baterije jebote... ako neces dzukelu (ko sto neces:)), stajem na retriver stranu, nije izdegenerisan ko tipa pekinezer, a nije ni batica kuce ko doberman recimo, bas onako fina zivotinja. meni licno se po izgledu najvise svidja doberman, ali je retard napaljeni:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 Sajt za sve o svim psima ne reklamiram pomazem balkankinology.net A pas realno, ima li lepse ruznog psa od mopsa,ne znam za karakter ali su jebeno smesni. da da mops je isto mocan pas :D samo on mi je premali :D ali je bas cool :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 lol Kal1 pa tebi nista ne odgovara...ali! ;o) imash relativno popularnu rasu koja ispunjava vecinu tvojih prohteva. Mada, opet, previshe je svojeglav za moj ukus jer je navijen u pravilu 200 na sat. Sa druge strane sigurno ima ljudi kojima je olichenje poslushnosti...a dokaz da se daju istrenirati je chinjenica da su najcheshtji izbor za "smeshnog psa" po holivudskim filmovima the jack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) ovo zadnje kuche je do jaja slatko ... koja je to rasa ? zaljubio sam se ... To je oshtrodlaki jazavichar, nema ih mnogo po Srbiji jer ih slabo ko drzi, ali sad postaju popularniji. Inace oni su po defaultu lovacki psi Sluze za lov na divlje svinje. (eto slicnosti sa idefiksom iz Asterixa :P ) Zive igracke Edited October 5, 2007 by Totentanz Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Dane Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ma uzmi komodora najopushtenije i nema glava da te boli. Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Jedino možda kad učitavaš novu kasetu pa moraš da radiš štelovanje glave :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ma uzmi komodora najopushtenije i nema glava da te boli. Malo veci pas tj. veci pulin + potrebno shishsanje + odrzhavanje dlake. Mada, ako je decko voljan da se bavi sa psom shto da ne. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Sajt za sve o svim psima ne reklamiram pomazem balkankinology.net A pas realno, ima li lepse ruznog psa od mopsa,ne znam za karakter ali su jebeno smesni. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako je kjuuuuuuut.. kjuuuuuuut.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts