Guest Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 krenula je nova sezona, tako da kapiram da je vreme za novi topik. prva epizoda nije na nivou filma, ali to nismo ni očekivali. ono što je bitno je da je mnogo bolja od poslednjih nekoliko sezona. a ovo obavezno pogledajte: http://www.joeydevilla.com/2007/09/22/simp...ference-movies/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 ou jea al se gledaju simsonovi?! odgledah prve dve epizode,klasika odlicno:) il mi se cini ili je uvodna sekvenca totalno drugacija? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Zanimljive su sve tri prve epizode. Nisam se nesto mnooogo smejao, ali su pitke, i to mi je ok u odnosu na nekoliko proteklih epizoda koje su bile pomalo dosadne i cak sam i prestajao da ih gledam, a u pitanju je ipak samo 20 minuta programa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 kapiram da simsonovi traju 30 min ne bi ih gledao:) a ponekad su te plitke fore i bolje,dublje su smesnije al' nekako nisu da se glasno nasmejes:) u je pa ja nisam gledao ni kraj osamneste,uuje moram to da nadoknadim. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts