killYg0r Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 prijateljica od keve treba da napise tipa 10 strana o ulaznim i izlaznim jedinicama na kompu... ako neko ima neku ideju kaze da je gledala wikipediu i da tamo ima fazon jedna strana ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 o bože, i dalje uče te tupave klasifikacije u školama :( kili, nabroj joj po pet pa neka ih pojedinačno gleda na wiki, imaće dovoljno za 100 strana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Slike? Veci proredi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Da, daj slike te prijateljice ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 cdrom kad se otvara je izlazni valjda a kad se zatvara ulazni to je sve o i/o divajsizima sto ja znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Ali eto fenomenalne teme. CD tj. opticki uredjaji su donedavno bili samo ulazni, pa se pojavom lightscribe-a pretvaraju u ulazno izlazne uredjaje. Tis magic! Ili magija/nacin funkcionisanja wacomovih uredjaja, od zhicanih do bezhichnih, i tako u nedogled. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Pokazi ti njoj rastuce-ulazni uredjaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 CD tj. opticki uredjaji su donedavno bili samo ulazni, pa se pojavom lightscribe-a pretvaraju u ulazno izlazne uredjaje. Tis magic! valjda su cd uređaji oduvek spadali u memorije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Pokazi ti njoj rastuce-ulazni uredjaj. hahahah penis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 25, 2007 Author Report Share Posted September 25, 2007 o bože, i dalje uče te tupave klasifikacije u školama :( kili, nabroj joj po pet pa neka ih pojedinačno gleda na wiki, imaće dovoljno za 100 strana. tako nekako to u zivotu ne koristi nikome sto se uchi i dan danas kaze da je gledala wiki i da ne moze vise od par strana da izvuce odatle :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 valjda su cd uređaji oduvek spadali u memorije? @ivan True true, moja greska. Mada, onda je evolucija cele price radikalnija. Kili, ako se ja dobro secam seminarski su minimum 15 strana. Najlakse bi bilo skoncetrisati se na proces razvijanja uredjaja. Na primer, kada se opisuju ulazni, nabrojis koliko 'oces, i onda uzmes par njih iz nabrojanih i razglabas kakvi su bili zacheci i kakvi su danas, sta je uticalo na njihov razvoj, koji su smerovi razvoja (koji su propali a koji su bili uspesni), ko je imao najvise koristi iz cele price (ciljna grupa), da li se namena uredjaja, tokom vremena, fokusirala na razlicite segmente trzista i tako u nedogled. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 pa sada na megatrendu je seminarski bio 3 strane :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 pa sada na megatrendu je seminarski bio 3 strane :D eto resenja, reci joj da se prebaci na megatrend Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 a jebes te prviatne faxove na onom fonu ispit napraviti yahoo mail account mislim tresh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Where's the beef? Pa jbt, sama struktura seminarkog rada, kada se radi kako treba, ti je barem 5-6 stranica, onako, o nicemu specificnom. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 (edited) :pogresan topic: Edited October 1, 2007 by Totentanz Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 a jebes te prviatne faxove na onom fonu ispit napraviti yahoo mail account mislim tresh fon nije privatni fax :D i daleko da je lak :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 ja sam chuo da je fon u poredjenju sa pmf i etf krajnje smesan...... ne znam, voleo bih neko da kaze nesto na tu temu posto ne poznajem nikog na info smeru fon-a Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Moj komšija je na tom smeru i više je učio ekonomije i tih sranja nego o kompjuterima :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 (edited) Ja sam bio godinu dana na Fonu pre nego sto predjoh na Etf. Fon suvise smara jebanim menazdmentima da bi bio iole zanimljiv. A ekonomija je samo jedan ispit u prvom semestru prve godine :) a to da je lak je cisto proseravanje... Edited October 4, 2007 by Totentanz Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Ekonomija, menadžment, meni je to sve isto :) Imali smo u srednjoj u četvrtoj godini nekakvu Ekonomiku, to mi je sve ortak iz klupe radio jer ništa jebeno nisam razumeo, a ja njemu radio programiranje :) Everyone wins :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 kad završiš faks, taj ortak će da ti bude šef. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 svaki (mislim ovde pritom samo na drzhavne) fax je tezhak. pitanje je samo kome shta lezhi, a toga obichno ima 20% na istom. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 kad završiš faks, taj ortak će da ti bude šef. Pa verovanto i oće, zaposlio se i nudi mi posao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 kad završiš faks, taj ortak će da ti bude šef. ili ce vudu da bude pametan kao shto nije, i da zapali u shvabiju da sabija po 7-8k eura mesechno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts