Jump to content

House M.D.

baltam0s

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

osim ovih imbakoncipiranih serija sa basic i premium kablovskih kanala ovaj house ostaje jedina network serija koja je sa svakom epizodom sve bolja i bolja

i pre nego sto dodje matori ruzhni gay i krene da poredi housea sa meksichkom serijom i ja ga oteram negde zbog toga - zaista genijalna epizoda, sve od mire sorvino do par apsolutno nerealnih replika - sam vrh! bitje mi zhao kad u sredu pogledam 12 epizodu jer posle nema novih mesecima =o(

Epizoda je KAPLAU! Ono sto je mnogo zanimljivije to je koliko se primecuje kada neko ko zna da glumi, glumi u serijama. Covek se navikne na Lorija da je maestralan, ali brzo ga svede na ove sto su losiji, a onda dodje Mira Sorvino i pokaze zasto je Hju tako nenormalno dobar.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

i pre nego sto dodje matori ruzhni gay i krene da poredi housea sa meksichkom serijom i ja ga oteram negde zbog toga - zaista genijalna epizoda, sve od mire sorvino do par apsolutno nerealnih replika - sam vrh! bitje mi zhao kad u sredu pogledam 12 epizodu jer posle nema novih mesecima =o(

a shta da kazesh za kraj? :)

btw, mislim da je meni epizoda po defaultu odmah 50% bolja kada pogledamo da je wilson bio tu koliko i treba, dok je nova trojka bila u zapecku (makar vremenski, je li)...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

ma kraj je odlichan, mada mi pomalo odishe nasilnim vratjanjem interesantnog lika u seriju...ono, ko da su im je neko anketiranje kontrolnih grupa pokazalo interesovanje pa ajmo nazad sa tim likom...

also to sa mirom strvinom kako ostavljaju prostora za potencijalni comeback je isto ispitivanje terena, kao prosle (il to beshe preprosla?) sezone sa piper perabo koja se pojavila, bila mu interesantna tih 100 sec i onda je ko starog shirkana niko vishe nije video =o)

wilson je generalno uvek tu najvishe od oldskul ekipe (chak je uvek upecatljiviji od formana koji ima vishe screentimea), cuddy je od pochetka ove sezone tu premalo, kao i chejs i kameron...novi likovi, sem olivije da ulepshava kadar i kala da provali foru-dve nemaju nikakvu svrhu ;o)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

bitno je zbog konkurencije, odnosno sada josh uvek ne znam kakav je novi weekly lineup ali ponedeljak je bio pre strajka neverovatno jak dan sa mislim chak 5 dobrih stvari (californication, heroji...josh nesto od 2 min + 2 ili 3 sitkoma)

utorak je bio na drugom mestu sa 3 jake stvari (house, boston legal i mislim reaper) posle toga ostali dani 1 ili 2 gledljive serije dnevno

sve u svemu kako su heroji otisli off do septembra mislim da house ima da dominira ponedeljkom...samo sada pada u vodu "except tuesdays" fora ;o)

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Pa sta ako shepa, bio je jedan lik kada smo mi bili koji teze hoda od njega, uostalom veze nema.

Meni je bila fenomenalna epizoda. Poslednji kadar vrh vrhova. Bilo je jos nekoliko zanimljivih kadrova, onaj kada su svi u istoj prostoriji. Da ne govorim koliko nije bilo medicinskog mambodzamboa. Joj, joj, koliko je dobar. Koliko je samo dobar.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

tvoja greshka, dragi kolega, je u tome sto nisi stavio da se skida ujutro pre nego sto si otishao na posao...osh ti donesem na stiku?

a bole ta scena kad su svi u sobi je toliko 90210 da to nije normalno...sad dok to ima svojih chari to NIJE house...

ma evo skidam sa nekog drugog, ali ne ide vise od 40kbs, a bas sam hteo da pogledam pre kosarke vecras....:(

Ovom praistorijskom brzinom će da se skine tek za 2 sata...

A, tvoj stick neće ući u moje kućište...:)

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom