exile Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Jbg moraju odvojeni topici, lakse je za snalazhenje. Znaci zanima me isto neka dobra graficka, koja je predobra za gejming, koja bi mogla sve igre da pokrene na max. Mislio sam da to bude uz sledecu konf: AMD athlon x2 6000+ 2 giga ddr2 rama (nekog jelte) i da se igra u 1600x1050 rezoluciji (wide jelte) I sada naravno koja graficka bi dosla jako dobro uz ovo ? I koliko para :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 GeForce 8800 GTS 320 MB za 250 evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 vaznije je pitanje, koliko para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 U stvari bolje je umesto tog 6000+ uzeti Core 2 Duo 4300/4440 za 100 evra, a tih 50 evra razlike uložiti u grafičku. Ionako će C2D razliku u brzini dostići overklokom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 ne znam bash voodo, tako sam i ja razmishljao, pa sam posle naleteo na neke testove gde intel 6xxx delje 4xxx seriju , valjda zbog razlike u keshu. Pitanje je kako ce biti optimizovane neke novije igre , a za sad imamo mali uzorak (bioshock i josh par igara) . Cenim da u buducnosti procesor ipak nece biti zadnja rupa na svirali shto se tice gaming preformansi shto sad donekle jeste slucaj. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 sacekaj crysis demo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 Imajte u vidu da imam matichnu za amd, tako da samo 6000+ dolazi u obzir kakav je gtx ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Nije toliko brži koliko je skuplji. Vidi OVDE i OVDE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 dakle gts dobra kupovina ? jos neki mozda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Ako imaš 100 evra više, uzmi 2900 XT. Ali i na 8800 GTS će ti raditi sve i brzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 Nesto sam sumnjichav prema radeonima, ne znam ni sam zasto.... Mozda zato sto ih ne pratim toliko i ne razumem se u njih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Ma dobre su karte potpuno. Samo uvek stavljaj najnovije drajvere i sve ima da radi ko podmazano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 25, 2007 Author Report Share Posted September 25, 2007 Pishe da je dobar gtx samo ako imamo velike monitore, a ja imam veliki monitor i to mi bas treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Nesto sam sumnjichav prema radeonima, ne znam ni sam zasto.... Mozda zato sto ih ne pratim toliko i ne razumem se u njih :) Tako sam i ja mislio, pa sam se skroz smorio danas sa nvidijom http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=140998 Nije da smeta, i da tu funkciju koristim jednom u 7 dana, ali totalna neozbiljnost.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts