Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

od svih tih koji ste naveli, laki je u pravu - kinder bueno je najbolji. Ali niti jedan, po mom misljenju, ne moze da se poredi sa Bauntijem. Kada ga zagrizem pa onako pukne cokoladna opna i rasprsne se kao vatromet ukusa sav onaj kokos u mojim ustima. Ma kao da sam tada u nekom raju jer kao da cujem klepet krila andjela....

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pa nije nesto mnogo skup,ali nije i za svaki dan da ga kupujes :)

@topic

zovite me miss prtka..nisam otisla na fax zbog "wc-problema" pa sad blejim kod kuce,sad cu da uzmem da prevodim ono upustvo za mashinu... :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Danas sam seo za volan svog novog srebrnog Suzuki Swifta 1,3 GLX MTA \o/

Auto je do jaja - ako uzmemo u obzir da do sada nisam imao auto sa automatom i da je sa full opremom i da je prosto milina vrteti sportski volan swifta [:p] Ako 'ocesh da se izivljavash ukljuchish manual mode i cepash k'o u igricama, ako te mrzi da se smarash opalish na D i pichish.

А в чем сила, брат?

Auto je do jaja - ako uzmemo u obzir da do sada nisam imao auto sa automatom i da je sa full opremom i da je prosto milina vrteti sportski volan swifta Ako 'ocesh da se izivljavash ukljuchish manual mode i cepash k'o u igricama, ako te mrzi da se smarash opalish na D i pichish.

you, mazda!:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Srbo, care, Srbo, care!

Sad je jedino logicno uraditi sledece - "Srbin blog" kao sekcija na Speed Industryju sa posebnim osvrtom na to kako se Swift ponasa na moskovskih -30 stepeni celzijusa :)

naravno da ce da sabija i na -30, ipak je to suzuki:)

verujte coveku, jer ako se neko razume u sabijanje suzukija, to je onda dule [;)]

inache, josh jedan duuugacak dan. sutra, ako neki ispostuju obecanje, dobijam neku kintu i onda cemo da vidimo da li jedna persona moze da pojede 10 piletjih bataka za 90 minuta

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

inache, josh jedan duuugacak dan. sutra, ako neki ispostuju obecanje, dobijam neku kintu i onda cemo da vidimo da li jedna persona moze da pojede 10 piletjih bataka za 90 minuta

odustao je:(

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...