_Gotti_ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Supružnici Ljiljana i Slavoljub Milošević umalo nisu umrli kada je u zadnjem kolu lotoa izvučena kombinacija na koju tipuju godinu i po dana, a koju njen muž nije uplatio jer je otišao na pecanje BEOGRAD - Slavoljub Milošević izgubio je prošlog utorka sedmicu na lotou jer je zaboravio da uplati tiket na kome je bila dobitna kombinacija, koju, inače, "tipuje" već godinu i po dana! Naime, Slavoljub i njegova supruga Ljiljana godinu i po dana uplaćivali su jednu te istu kombinaciju brojeva 2, 5, 7, 11, 27, 33 i 38. Prošlog utorka pomenutih sedam cifara izvučene su iz bubnja kao kombinacija koja srećnom dobitniku donosi 350.000 evra! Slavoljub bi bio taj srećnik da, zbog pecanja, nije zaboravio da uplati tiket! Od tog dana, nesuglasice između supružnika Slavoljuba i Ljiljane do te mere su kulminirale da ona, sada, razmišlja i o razvodu braka. - Te baksuzne brojeve redovno sam uplaćivala petkom ili ponedeljkom. Šta mi bi ne znam, ali ovaj put sam ostavila Slavoljubu da to uradi. Umesto da uplati tiket, on je otišao na pecanje i gurnuo nas u propast. Podneću zahtev za razvod braka jer ovo je vrhunac naših neslaganja - kaže naša sagovornica. Kako objašnjava besna Ljiljana, njen muž nije uplatio tiket iz razloga što je preko vikenda zauzet pecanjem, a u ponedeljak nije hteo da se prošeta do uplatnog mesta jer je sujeveran. - U poslednje vreme sve češće zabacuje udicu, pa sam počela da sumnjam da peca i ribe na "dve noge". Zbog svog hobija nije uplatio listić, a ponedeljkom ne želi da troši pare, pošto je sujeveran i misli da, ako mu tako počne sedmica, potrošiće puno para - priča Vasićeva. U utorak, kad su izvučeni brojevi, razočarenje u porodici Milošević bilo je neopisivo, a "so na ranu" dolivali su prijatelji koji su zvali da čestitaju jer znaju koju kombinaciju uplaćuju. - Nisam znala šta ću sa sobom, kada sam videla koji su brojevi iz bubnja izvučeni. Htela sam da iskočim iz sopstvene kože. Telefon se usijao od poziva rodbine i prijatelja, ubeđeni da smo osvojili 350.000 evra. A ja, jadna, jednostavno nisam znala da li da plačem, ili da se smejem - kaže Ljiljana. Slobodan Marjanović, radnik u lokalu u Strugarskoj 1 na Čukarici, u kojem Miloševići uplaćuju svoje tikete, kaže da je stvarno nesreća kad se tako nešto desi. - Ne znam šta da kažem. Svake nedelje uplaćuju iste brojeve i da baš preskoče ovu nedelju, kada su izvučeni njihovi brojevi, pa to je jednostavno baksuz. Ipak, kao što sam i njima rekao, život ide dalje - kaže Marjanović. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Kad te nece NECE . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Paceri Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Pa dobro desi se...pogresi covek... Kakvi baksuzi dabogda nista Slavoljub ne upeco... Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 obozavam citate iz kurira.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Sta se ona zali? Do sada je ona uplacivala pa sto nije i sada? Ma kakav razvod? Neka zaboravi... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 hahha kurir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 tipujem da je patka, ali da nije, ništa ne bi radila guska da je sedmica 1000 din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Kad ti nije sudjeno, mozes da uplacujes i 20 godina neces dobiti nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 A kad ti je suđeno, ne moraš ni da uplaćuješ pa ćeš dobiti sedmicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Zato ja i ne uplacujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 lol treba da shutne zenu ako je ona izjava tachna. jel snjim u braku zbog lotoa? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Ne zbog tebe je :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 jel snjim u braku zbog lotoa? ne, zbog adidasa. btw prica je rofl... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 baksuz nema sta... zena je lolz ako hoce iskljucivo zbog ovoga da se razvede... nije svejedno.. al isto tako posto on uplacuje moglo je da se desi da on nju sutne kad dobije kesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 2, 5, 7, 11, 27, 33, 38 OMG MOJI BROJEVI , IDEM DA PRIJAVIM !!!11oneoneelven Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 tako se mojoj kewi desilo dobila bi shesticu da je ponela naochare, al ne znam koja je suma za 6 Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 tako se mojoj kewi desilo dobila bi shesticu da je ponela naochare, al ne znam koja je suma za 6 1-3 kile evra. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 uuu ove nedelje samo 4 sestice bile, uzeli 15k jura likovi za 6ice opusteno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts