Pipboy Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Lol, nisam jedini ačivment-whore ovde :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 fu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 portreti su ostali tako da surovi baneling i dalje krasi moj profil :) nego smor sto sam odigrao 6,7 partija i posle svake mi stoji "5 placement remaining" a ladder stats je unarchieved Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nex Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Aj' sad jedno noob pitaje oko beta licence ili kako vec... Na battlenet profilu mi u SC2 ACCOUNT MANAGEMENT delu, pod License Information stoji License Status BETA Expiry Active until beta closes Uredno mi je ispod link za PC Client, koji sam skinuo i instalirao, medjutim u samoj igrici mi kaze da nisam ovlascen da igram. Znam za celu pricu oko beta key-eva i sve, ali mi ovo nije jasno. Na profilu sam trazio beta verziju, posle nekoliko dana mi se pojavila igra kao aktivna, a u stvari nije? Jel' zna mozda neko u cemu je stvar ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 portreti su ostali tako da surovi baneling i dalje krasi moj profil :) nego smor sto sam odigrao 6,7 partija i posle svake mi stoji "5 placement remaining" a ladder stats je unarchieved i meni isto, glupi blizz...al zato sam danas dobio archona za portrait:) nex, nemam pojma, verovatno se istripovalo nesto kod njih na serveru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nex Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Mislim da sam skontao sta je. Instalirao sam predhodno skinutu US verziju, a registrovan sam u Evropi (procitao sam negde da ne mozes da igras van svoje oblasti sa istim account-om), kontam da je to... Skidam sad EU verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 onda je to sigurno, pominjali su ljudi vec nekoliko puta ovde da mora tako:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 sry sto se ubacujem ovako, ali da li neko zna kako mogu da se gledaju mechevi sc-a uzivo. nacuo sam nesto da moze preko GOM playera na koreanskom da se gledaju turniri ali nisam skontao kako se to namesta?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 mislis kao neki live stream na netu...nemam pojma, znam da u koreji ima par televizija koje stalno prenose sc meceve, mozda imaju neki online stream:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Igra mi od ovog poslednjeg patcha crash-uje u windows na pola load-a... Uvek, online i vs CPU... I za vreme download-a patchlog mi je bio prazan... 0o Jel zna neko sta se desava, ili je do mene...? :/ Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Meni radi normalno, i patchlog je bio prikazan, jedino što su se uz*ebale pobede, ačivmenti i sl., tj nešto od pobeda negde ubeleži, a negde ne. Plus je ladder malo razdrndan, al ko će sad sa se cima sa tim četiri dana pre kraja. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosspro Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Meni radi normalno, i patchlog je bio prikazan, jedino što su se uz*ebale pobede, ačivmenti i sl., tj nešto od pobeda negde ubeleži, a negde ne. Plus je ladder malo razdrndan, al ko će sad sa se cima sa tim četiri dana pre kraja. Pobede se i dalje vaze ( za ligu ), kad odes na svoj profil vidis da si u XXX ligi sa brojem pobeda/poraza itd... Ladder je mnogo razdrndan :/ btw gde si nabavio sig? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Ma nisam se nešto udubljivao od kada ga resetuju svaki čas, ali znam da mi je pojeo jednu 1v1 pobedu (evidentirana je na nekim ačivmentima, na nekima nije) i da mi pod terran ačivmentima svetli da sam ih otvorio (više od pet pobeda), dok na istom tom tabu stoji nula, kao da nisam ni igrao. Opet, nije ni toliko bitno. Za sig, ideš ladders, pa klikneš na polje sa plusom ispod slike lige u kojoj si (customize showcase something-something), odabereš ladder placement koji hoćeš da ti bude u tom slotu i uzmeš sliku sa printcreen, standardno (svi screenshotovi se tako uzimaju i smeštaju u odgovarajući folder na istom mestu u documents gde idu i replayevi). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Neverovatno, ponovo su restartovali ladder... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Zasto mi svaki put kad udjem u neki game laguje(od pre neki dan),nije do neta druge stvari mi rade normlno?Jel neko imao slican problem :S? Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Dnas laguje bnet NENORMALNO! 3 sekunde lag...sad sam odigrao 3 partije jednu sam dobio zbog laga, jednu izgubio i u trecoj partiji lik je samo izashao na pola partije jer se smorio koliko je lagovalo...glupi bnet 2.0. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 I ja sam mislio da je do bneta ali pre neki daj je bio isto lag i mislio sam da su sredili to,ali ono qrac ..I sad ne mogu da igram poslednji dan bete fu Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 jos nisu ugasili betu, do 12 jel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Izgleda da jesu mada nisam siguran. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 haha ja sam probao login, skinuo patch 16 i ne mogu login, to je to do jula kontam :P 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Pa da, nema vishe log in... Ja probao sad. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 tuga, kako cemo sad da izdrzimo mesec i po! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Pa recimo, tako što moj vas pip'o! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 haha Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 poz vudi, kad cemo na pivo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts