Veljok Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 (edited) Stvarno bre (lesko uz tebe sam) nemojte da zabranite prisustvovanje 'gledalaca' za vreme mecha, nije to to onda to... I na WCG-u smo stojali igrachima iznad glave i komentarisali pa nistha, sve je lepo ispalo.... CU DA ZAPALIM IGRAONICU (blizu mi je [:D]) aj Edited September 22, 2007 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidza Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 ma de da uplacuju iz cg kaparu :S ako su sigurni neka dodju samo... pa ako sigurno dolaze onda nije nikakav problem samo zelim na vreme da jave nista vise :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Obicno ti sto su kao sigurni na kraju se ne pojave(nista licno, ali desava se redovno). A inace je veliki problem otici do bilo koje banke, odneti kesh i popuniti uplatnicu... cak ne moras ni da budes punoletan shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidza Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 pa bas o tome i pricham za to navodno "sigurno dolazimo 10000%" i onda na kraju ispale a milion puta se tako desavalo i na kraju tur ispadne sranje.... zbog toga sam i inache stavio da bude kapara 1000 din. pa na dan turnira da doda jos 2000 din. mislim ipak da je to malo fer i prema ekipama i prema organizaciji jer ne zelim da zbog toga propadne tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 jel to znaci da treba da se ukinu stadioni,i da se fudbal igra samo na nekom zatvorenom terenu sa 22 igraca na njemu i jos po 5 na klupi? mislim,ne mogu lepo da igraju,navijaci ih ometaju... to je glupost...i jeste car u tome da bude galama,zajebancija,navijanje,smejanje...nije sve u samim mecevima... U tom slucaju dovescu publiku kad ti budes igrao mech koja ce moci da navija i stoji iza tebe,naravno ovo cemo dopustiti svim ekipa koje to budu zahtevale od nas,da spomenem... posto ti je prijala wcg atmosfera, igraona ima dobro ozvucenje,nece biti frke da ti istu i ovde priustimo. C`ya WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Moze muzika, ali ne onoliko glasna :) Kapiram da bi se stvorilo previse guzve kad bi bilo dozvoljeno gledanje meca uzivo + bi igraonica bila zagusljiva da ne moze da se dise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 U tom slucaju dovescu publiku kad ti budes igrao mech koja ce moci da navija i stoji iza tebe,naravno ovo cemo dopustiti svim ekipa koje to budu zahtevale od nas,da spomenem... posto ti je prijala wcg atmosfera, igraona ima dobro ozvucenje,nece biti frke da ti istu i ovde priustimo. C`ya pa pazi,nijedna moja recenica nije zasluzila da ti budes ovako drzak prema meni... u fazonu "sad ces ti da vidis,stavicu ti zvucnik na glavu"... iskreno,meni ni to ne smeta,ali samo pokusavam da se vidici malo prosire nego onako kako se zamislilo... nema potrebe za svadjom,i bilo cim...vi organizujete turnir,ja samo dajem predloge,na vama je da ih prihvatite ili ne... gl u orgi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 jel se prodaje neki alkohol u igraoni xD Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidza Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 pazi ovako sto se tiche tvog predloga lesko i lepo je od tebe a i od drugih za predloge ali ta igraona ne moze da primi tolki narod...tj moze da stane ali to ce samo biti guzva i galama a pogotovo na sprat znaci videcete i sami.... a sto se tiche alkohola ima sta oces bre ... ovde se trguje na veliko :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobanja Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Brate, iz CG dolazi 1 ekipa sigyrno, jer Dovla, ja i lifestyle ocemo da dodjemo, a imamo frky sa 2 igracha koji javljajy danas/sytra idy li, ako ne idy, dolazimo sa mixom, tako da na nas 100% rachynate, ako se neshto promeni, ja cy javiti. http://www.fnatic.com/profile/Lobanja http://www.sk-gaming.com/member/Lobanja http://www.complexityclan.com/index.php?fi...e&ID=131349 http://www.esl.eu/scg/player/2142362/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 a sto se tiche alkohola ima sta oces bre ... ovde se trguje na veliko :DDD to mi reci :P Brate, iz CG dolazi 1 ekipa sigyrno, jer Dovla, ja i lifestyle ocemo da dodjemo, a imamo frky sa 2 igracha koji javljajy danas/sytra idy li, ako ne idy, dolazimo sa mixom, tako da na nas 100% rachynate, ako se neshto promeni, ja cy javiti. hahaha dolazi moja mala cupava nakaza :D :**** Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 pa pazi,nijedna moja recenica nije zasluzila da ti budes ovako drzak prema meni... u fazonu "sad ces ti da vidis,stavicu ti zvucnik na glavu"... iskreno,meni ni to ne smeta,ali samo pokusavam da se vidici malo prosire nego onako kako se zamislilo... nema potrebe za svadjom,i bilo cim...vi organizujete turnir,ja samo dajem predloge,na vama je da ih prihvatite ili ne... gl u orgi ! Daleko od toga da je moj post bio sa hejtom, znaci lagano :). Samo kazem, da mi mozemo da pustimo ljude,ali znas i sam ako pustim jednog drugi ce reci sto ja ne mogu onda, i tako u nedogled. Muzika ce mozda ici lagano, ali to je vec pitanje... bice sudija i mozda,ali samo mozda tl-ovi... WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 dolazi pak valjda,mislim dolazimo ali necu da kazem 100% :D @lobanja - brate moj jedva cekam da te vidim :D @hanbabz - izvini ti si heaton pa ne das nikome da stoji iza tebe .. @sqle - pk @lesko - grobare odvratni <3 ae poz svima :D 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 word ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Mene zanima da li ce tur trajati 2 ili 1 dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidza Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 Pa ovako... turnir ce trajati 6 dana naravno sve vazi za to ako dodju preko 5 ekipa,posto se igra na 30 racunara,mi smo hteli da sve to traje 2 dana,ali slaba vajda... posto vas ima 15 za sad,mora da bude ovako. (citaj: naravno 1 dan. poz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 ali gavra kad kaze nekom da je grobar c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 ali gavra kad kaze nekom da je grobar zamisli koja prijava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 mandi devojka ne da da ide na turnir :D uskoro link :D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 ali kada misa kazhe da gavra kazhe da je neko grobar,mislim stvarno ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 (edited) Primate li eure i ima li kakav hotel tamo da se smjesti ova kaznena expedicija?...ne znam bih li trave nosio?Da ne nosim,ako ima dje da se qpi?Ima li? Zhelim samo da pozdravim Pottia u penziji i tetku u shvajcarskoj! Edited September 24, 2007 by LIFESTYLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Primate li eure i ima li kakav hotel tamo da se smjesti ova kaznena expedicija?...ne znam bih li trave nosio?Da ne nosim,ako ima dje da se qpi?Ima li? Zhelim samo da pozdravim Pottia u penziji i tetku u shvajcarskoj! Hotela ima,trave ima,euro se prima,ali poneti travu nije na odmet,ako imas u vecim kolicinama,veruj mi nece se baciti. Btw ima gde da se qpi [8D] WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 ma de da uplacuju iz cg kaparu :S ako su sigurni neka dodju samo... sa CG inace ne radi platni promet ili sta ? :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 ko da je bitno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Ako ima da se ne cimam bzvz i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts